temiz temiz girdim sinavima cok guzel cevapladim ohh kebab gelsin ehliyetim artik
temiz temiz girdim sinavima cok guzel cevapladim ohh kebab gelsin ehliyetim artik
First Day Of My Life
hepimize geçmiş olsun babalar gibi yaptık çıktıkk gelsin mays 15 ehlyet elmzdee
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
soylemek istedigim bu zaten tamam dogru kabul edilicek cevabi biliyoruz ama teknik olarak ben "su ve hava" yerine "su ve yag" desem yanlis olmaz itiraz etsem yok oyle bisey diyemezler sonuc olarak yanlis soru ezbere cevap yuruyup gidiyo elestirdigim sey sistem ezbere dayali
benden tonla para aliyo, onun yerine benim ve benimgibi bircok kisinin B sinifi ehliyeti varken A2 aldigini gordum bu kisiler bu sinavlardan zaten gecti. Bana git bir kurstan guvenli surus egitimi al sertifikasini getir biz sana A2 yi yazalim deseler en azindan amaca hizmet eden bir durum olusur simdi sadece birilerinin kasasini doldurduk..
gvnzglr
Sorduğun soruyu bende düşündüm ilk gördüğümde. Kursta öğretilen soğutma sistemine göre cevap verdim. Hava ve Su soğutmalı olanı. Hayırlısıyla ehliyetimi alacam inşallah.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Sonunda aLdım bnde ehueh :D
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
hava soğutmayla yağ soğutma aynı şeymi bilmıodum o zaman gt250r soğutma yok nasıl olacak hocam hiçmi fark yok yani yağ soğutmali dedıgıne göre bişe vardır bu konularda pek bilgim yokta hoş görule
Speedrunner kardeş. Bu davranış şekli yüzünden şu anda bir çok arkadaşımız aramızda değil. Ehliyet sadece, ilk yardım, trafik ve motor olarak değil psikolojik sınavlar sonucunda verilmesi gereken bir belge bence. Herkesin ehliyeti olması trafikteki bu canavarları oluşturuyor. Alınganlık göstermeni istemem, lafım sadece sana değil ama bu konuda çok ahssas olunması gerekirken bir muyenede bile hastalık sakatlık varmı diye sorduktan sonra gönderiyorlar. Son bu adam/kadın psikopat çıkabiliyor. Onun için bu belgeler insan hayatı taşıyan taşıtların kullanımını sağlıyor bence silah ruhsatına gösterilen özen kadar bu ehliyet işinede özen gösterilmeli. Benim kardeşim 20 yaşında abi ehliyetmi kullanıyor motoru diyor. Tamam ehliyet kullanmıyor tabiki ama kullanılmasına izin veriyor. O ufacık kağıt parçası (karton,plastik herneyse) bu insan sağlıklıdır, motorlu taşıt kullanabilir, kimseye zarar vermez bu taşıtla anlamına gelen devletin bir belgesi ve çoooooooooooooook önemli.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lütfen biraz daha duyarlı davranalım.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
ya arkadaşlar ben 10 mayıs direksiyon sınavını kacırdım kurs haber wermedi ben şimdi napmam lasım yardımcı olurmusunuz
Off geçmış olsn dostm sanırım kursla ırtıbata geçıp bı sonrakı dıreksıyon sınavını bekleyeceksın tam bı bılgım yok yanıltmış olmıım ama ınşallah sınavın yanmıyodur :/
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
10-11 mayısdan 15 gun sonra tekrar dıreksıyon sınavı var ona katılıcaksın surucu kursunla baglantıya gec yonlendırırler senı.
ya arkadaşlar benimde bi sorum olacak.
ehliyet için yatırılan parada hangi banka komisyon almıyor bilgisi olan varmı. tşkl.
Arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum sizlere. Direksiyon sınavına girerken bizlerden 35 Ytl. Para aldılar bu neyin parasıdır anlayamadım gitti. Kursun motorunu da kullanmadım Benzininide Yakmadım ne alaka anlayamadım vallahi. Sizlerden de alındımı böyle bir para acaba ?
Tarlan varsa İçinde Ol, Teknen Varsa Kıçında Ol, İşin Varsa Başında Ol.:cat::queen:
17 mayıs cumartesi direksiyon sınavına gideceğiz hadi hayrlısı tum arkadaşlara başarılar....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)