mrb. ben celdum
yiyin benim gibi 788 milyon ceza görürüm gülmeyi... niye kaçmadın diyenler vardır simdi görmedim cevirmeyi..
kdmavili, hemen git yazıl mayıstan beri yazılmaman hata!!!!
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
ALCAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
bi polis okusa bu forumu alayımızı durdurur şerefsizim Abi benimde yok A ehliyetim ayrıca adımda ChAgLaR diil...
polis alayını bırakk heppimizi kökten alır
Bende ehliyetsizim ama yaştan dolayı Yaş 15 daha var ehliyete
hem ehliyet yok , hem trafikde yasanan sorunlardan sikayet ediyorsunuz
sorunun bir diger parcasini olusturmaktansa, egitimini alin öyle kullanin
bu arada B sinifi ehliyet ileMotor kullanacak arkadaslar limit 50cc ye kadar
125cc ye kadar olan icin A1 ve 125 cc üstü icinde farkli A olmasi lazim ..
dolayisi ile B sinifi mobylet (nasil yaziliyosa) motorlu bisiklet ve 50cc ye kadar olan Scooter lar icin gecerli .
tabii Almanya da olay böyle Türkiyede nasil olur bilmem
Kadıköy taraflarında en hesaplı, karta en fazla taksit yapan kurs aranıyor, bilenler yazsın lütfen...
B var zaten.Öyle bi durumda şöyle bir şey planlıyorum."Abi bu kadarcık şeye de ehliyet mi istiyon ya"derken cebimde,içinde 20 liğin her zaman hazır durduğu ruhsatı uzatırım.(Ak akçe kara gün içindir hesabı o parayı hiç harcamam)
benim bildiğim gelişim diye bir kurs var, dandik bir yer ama ucuz işte, 125 ytl kurs
4 taksit yapıyorlar herhalde
22 bankaya 50 sağlık raporuna 77 trafiğe veriyorsun bi de
onlar vaktin yoksa senin yerine sicil belgesi alıyorlar herhalde 5 kağıda
öyle işte ben de geçen haftasonu konuştum, 15 temmuza kadar geçerliymiş
bende de ehliyet yok 88liyim
bişi sorcam şimdi bugün ben yazılsam kursa beni 1temmuzdaki sınawa alırlar mı yoksa ağustos sonunu mu beklicem
YAW AHLİYET ALMANIN YAŞINI BİLEN BİRİSİ VARSA YAZSIN YA DESİNLERKİ SENİN YAŞ TAMAM SEN ALIRSIN Bİ DAKKA BİLE DURMAM ALIRIM SONRA ÇEKERİM ALTIMA CBR125 İ
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
araba ehliyeti neden geçmez ki anlamış değilim oradada motor eğitimi vermiyiyorlar mı san ki
postanenin arkası kilisenin karşısı kadıköy görsel sürücü kursu veya 414 68 37 nolu telefonla ulasabilirsin...
140 gibi bir fiyat veriyorlar. 3 e boluyorlar istenirse.
180 inide 10 a falan boluyorlarmis.
Gelisim nerede yasins ?? Yada telefonu var mi??
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
hepsi içindemi bu fiyat yuh be bizi iyi yemişler bizde ucuz yaptırtıdık dıyoduk.dandık filan dıyosunuz ama sankı dıger kurslar ders mı verıyo ki bı dunya para verdık ne ders gorduk ne dıreksıyon ustune bıde vergısını felan kendım yaptırdım trafıklerde ehlıyet pesınde kostuk.keske yazmasaydın be kardes ıcım acıdı valla neyse bence ehlıyetı olmayanlr kacırmasın ıyı bı fırsat hemde cok ıyı
YAA PEKI AVRUPA TARAFINDA SISLI VEYA YAKINLARDA KURS VAR MI??? BU FIYATLARDA CUNKU BEN SORDUM 200 DEMISTIDE.BIDE VITESLI MOTOR KULLANMADIM BEN DAHA ONCE VITESLI MOTORA ALISMAK ICIN BIRAZDA DIREKSIYON GEREKLI
Yanlis anlasilmasin 140 sadece kurs icin diger 22+77+50 herzaman var...
Bakin soole yapalim Kadikoyde uygun fiyatli bir yer bulup, topluca gidip daha da uygun olmasini saglayalim, isteyenler taksit falan yapmalari icin ricada da bulunuruz.
Ben varim diyenler forma mum diksin, bi aksamustu bulusup gidelim...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)