Motor_a12 100 Girdi.......
Motor_a12 100 Girdi.......
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
izmirde A2 ehhliyet (böyle hatalı yazınca reklam çıkmaz heralde ) almak için sürücü kursu arıyorum. izmire yeni taşındım şehrin yabancısıyım.
hangi semtlerde var bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
[B][U][COLOR="Black"](R ONE THE ONE)[/COLOR][/U][/B]
Çok teşekkürler , sorunumuzun nokta atışı cevabı budur .
Saygılar sevgiler
bu tarihten sonraki ilk sınav ne zaman?
GKN MOTORS
16 Şubat 2008 tarihinde yapılacak olan Ehliyet Sınavı Yerleri açıklandı...
Sınava katılacak olan arkadaşlar aşşağıdaki adrese tıklayarak,
TC Kimlik Numaralarını yazdıktan sonra Tamam butonuna tıklayıp sınav yerlerini görebilirler...
Sınav Tarihi: 16.02.2008
Sınav Saati: 11:00
http://www.cetinlersurucu.com/default.aspx?pid=51624
Puff bana çok ters bi yer çıktı nası gidicem Taa Kartal'a
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
kuzen uzakmış sana valla ((: ama deniz otobüsü . bostancı .. ordanda minibüs e atlayacan ((: hoop kartaldasın hadi bakalım başarılar kardeşim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Saolasın abim inşallah Kazanırız
Sınava giricek arkadaşlara başarılar dilerim
Not: Kartal'da Mehmet Hilmi Altay İlköğretim Okulu'nda sınava girecekler bana bi uğrasın biraz taktik geliştirelim
( ne taktiği olduğunu anlayan anladı )
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
B + A2 mi alıyon D C R? hayırlısı olsun inş. allah zihin açıklığı versin başarılar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
paylasım için sagol insallah kazanırsın bende subatın 16 sında burdurda girecem sınava insallah kazanırız..
Amin inşallah, Saol
Sanada başarılar dilerim.
inşallah kazanırız.
bu ehliyeti neden 17 girince vermiyorlakı
Ben 18'e daha girmedim ( 2.5 ay var ) yani bi bakıma 17'yi daha doldurmadım.
Ama ehliyet başvurum kabul edilip sınava için kayıt oldum
Bilgilendirme için teşekkürler.
Sınav yerim beyoglu =) Simdi 20 soru motor icin sabahin o saatinde kim kalkacak ya ?
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Sen bi de bana sor
Ataköy'den taaa Kartal'a
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)