Söylüyorum ya T.C. kimlik no olmadan kısaca Vatandaşlık numarası olmadan Türkiyede satış alamassın.... Noter işlem yapamaz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bi motor almak için evlenecekmisin?... Bu ne aşktır böyle....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Azeri, 15 ocak 2008 e kadar motosiklet ehliyeti için başvurabilirsin..
bizim kurs'a da yakınsın daha önemlisi aynı semtte oturuyoruz
hazır motosiklet sezonu açılmadan ve stajyer ehliyet uygulaması başlamadan ehliyetini almanı tavsiye ederim.
Gelişim hocam yabancı vatandaşlara ehliyet veriyomusunuz?
parayı verdinmi herseyi alırsın .tabiki ehliyet sormazlar
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
Vaay..
Demek çıkartma veriyo ha..
Ule ben ehliyeti oradan aldım da lafını bile etmedi.. sormazmıyım ben şimdi..
ehliyet olmadan motosiklet alinabiliyor mu ?
Yeterki sen paradan haber ver...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
tabiki alınıyor örnegin ben gibi 100cc cup aldım. adam yani motorun satıcısı çocuk oldugumuda biliyor(yaşım 16)motoru almadan öncede gidip konuşuyordum motor hakkkında. ehyete bakan yok yani. motor satıcısına ne benim ehliyelimin olup olmamamsı
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
evet alabilirsin arkadaşım sen yeterki 2 tekere binmek iste
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Türkiye de her konuda olduğu gibi motosiklet konusunda da alım satım da ehliyetinin olup olmadığı sorulmuyor azeri
bende ehliyet almadan önce aldım motosikletimi.alıyosun merak etme
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
abı arac almakla ehlıyetın ne alakası varya.satın alıyosun sonucta ya sofor tutcaksan satmıcaklarmı arabayı sana...HER SEEEEEY PARAAA
soyle bir alaka cikarilabilir, eger araci almak isteyen kisinin ehliyeti yoksa, o zaman bu sahis araci duzgun kullanmayip kaza yapabilir bu yuzden de araci satin alamaz.
ama tabiki boyle olmadigini sagolasun diger arkadaslar da soylediler. icim rahat artik.
fakat her kes ilk soruya yogunlasiyor. ikinci soruma alp_tunay disinda pek kimse bir sey yazmadi. yani yabancilar turkiyede TC kimlik olmadan nasil arac aliyorlar.
saygilar sevgiler....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)