herşeyden once bu yasına kadar nasıl nufüs kagıdın olmadan yaşadın kac yasındasın
herşeyden once bu yasına kadar nasıl nufüs kagıdın olmadan yaşadın kac yasındasın
true love..
Drift Religion
şaka gibi walla peki polis seni yakalasa cezayı yazması için kimlik istiycek oda yok? hiç okula filan gitmedin yahu. ve bildigim kadarıyla ortaokul mezunu olmayanlara ehliyet vermiyorlar.
Nüfus cüzdanı çıkmama sebebi ne olabilir ki ? Hadi diyelim köy de yaşıyosun ki o bile saçma, internete girip, siteye üye olup topic açmayı biliyosun Eeeee harbiden kimi kekliyosun sen ya...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bu yaşa kadar idare etmişin takma kafana devam et
boşver yaa bizim kimliğimiz varda noluyo altı üstü bi kağıt parçası.
Önce kafa kağıdı çıkar ; sonra gerisi zincirleme gelir zaten sonrada ehliyetini alırsın bunun bize danışılacak yanı ne ki
polis size ceza kesemez, kimlik ister... kimliğiniz çıkmamışsa devlet kayıtlarında siz yoksunuz demektir...
yazıklarınız doğruysa ilk olarak nüfus dairesine gitmenizi şiddetle tavsiye derim....
yaşar ne yaşar, ne yaşamaz misali... şimdi sen ölü mü görünüyosun, yoksa doğmadın mı henüz...
kİmLikSiz inSan kaLdImI yhaa. bİde ehLiyet yaŞını geÇtİm dİo. aSkerLik feLan ne oLucak. yokLama geLdimİ dİCem kİmLik yOksa kİm yOkLayCak senİ.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
arkadaşım şu konunun ufkunu biraz daha genişletsene tubişin dediği gibi bizimle kafa bulutorsun gibi geldi bana....
facebook(Fazer Tutkunları)
arkadaşlar ben şimdi 16 yaşındayım temmuzda tam 17 olucam.ehliyet kursuna şimdi yazılıp ehliyeti temmuzda alabilir miyim?yani 16da yazılıp ehliyeti 17ni bitirdiğinde alabilir miyim?
ArKdasLar bn su an ehLiyet kursuna yazıLdm.. ehliyetimi alana kadar motorumun elimde olmasını istiorum...
Sorum şu: bn ehliyetimi alana kadar ehliyetin Yerine Gecicek gecici bir belge varmı?? yane Bni aday olarak gösTeren... ????
Yardmcı olursanız cok memnn oluRum...
Bende A2 ehliyeti için kursa başvurdum. B ehliyetim var fakat B+a2 yapmak istiyorum. Ücret olarak B ehliyetimi aldığım kurs dan 320 YTL ye tüm masraflar dahil ehliyet elime geçmesi şartıyla anlaştım. Fakat keşke bir hafta önce karar verseymişim şimdi 12. ayın 15 inde sınava gireceğim araya iki bayram girdiği için bu kadar uzadı. Sınav konusunda pek korkum yok B de olduğu gibi 100 alarak dreksiyon sınavını beklemeyi hedefliyorum.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
arkadaşlar ehliyet kayıt silinmesi için sistemin açık olması gerekiyomuş bu doğrumudur yada ne zaman açılacaktır sayın gelişim sürücü kursu yöneticisi bu konu hakkında bilginiz war mı yada bilgisi olan diğer arkadaşlar warsa bana bu konuda yardımcı olabilirler mi?
Ne demek istediğini tam olarak anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışalım.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ben bi kursa kayıt yaptırdım daha doğrusu evraklarımı tamamladım werdim sonra başka bir ile gideceğimden dolayı hani başka bi kursa kayıt olursam sorun çıkmasın diye kaydımı silmek istiyoum evraklarımı verdiğim kurstan fakat kursun sahibi sisteme giriş yaptığını kaydımın silinmesi içinde sistemin açık olması gerekiyor diyor böyle bişey war mıdır yada ne zaman sistem ne zaman açılır
Arkadaşlar Her yere baktım birisi oda bir motosiklet diyor gerektirir diyor biri yarısı bisiklet gerektirmez diyor.Gerektirirmi Gerektirmezmi?
:)
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)