ama kaskın vizöürün kapatmak bana ozamanlar saçma geldi.. hiç kullanmamış arkadaşlar kaskın camını kattıklarında içerisi buhar olmuştu durdukları yerde ve o heycanla bide önlerini görmeye çalışıyorlardı..
Arkadaslar bende B ehlıyetı var Motor ehlıyetı su anda kaca maloluyor acaba???
Avcılarda oturuyorum 600 e mal oluyor bence bu ıste bır tuhaflık var
Arkadaşlar az önce kursu aradım, 28 Temmuz'da uygulama imtihanı var. Yazılıyı geçen arkadaşlar dikkatinize, 4 Ağustos mu, 11 Ağustos mu derken imtihanı öne almışlar. Henüz haberi olmayan arkadaşlar kurslarını arasınlar. Hepimize başarılar.
selam arkadaşlar, 150 ytl palavra, inanmayın, kurs ücretleri türkiyenin heryerinde aynıdır, zaten fiyatları MEB ayarlıyor. B sınıfı ehliyeti olanlara A2 sınıfı ehliyet herşey dahil 280 YTL ye mal oluyor.
isteyen fiyatları düşüreblir... Fiyatlar tüm yurt geneLlinde aynı diye bişey yok
Ben de B sınıfı 450 YTL ben bu fiyata yazarken rakip firmalar 400 e yazabiliyoo Bunun üzerine ben de 300 e düşürüp hertürLü müşteri bana geLiyoo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkadaslar size ehliyetle ilgili bir animi anlatayim
ehliyetimin olmadigi bir günde motorumla dolasiyordum (250cc jawa) bir kavsakta polis durdurdu ehliyet ruhsat sordu ben de olmadigini soyledim bana yasimi sordu 17 dedim bende biraz dil döktüm falan tamam hadi git birdaha görmeyim motoru baglarim dedi. neyse ben yasimi doldurdum ehliyetimi aldim sonra birgün yine geziyordum baska bir kavsakta ayni polise rastladim dikkatini cekmek istedim bana ehliyet sorsun hava atayim hesabi motora gaz falan verdim sonra beni fark etti yanima geldi ehliyet ruhsat dedi ben de kendim den emin bir sekilde elimi cebime attim ehliyet ruhsat yok evde unutmusum ve durumu izah ettim evde unuttum falan bir sekilde yine ehliyetim olduguna ikna attim fakat bana bukezde kask sordu (kaskin nerde) bende evde oldugunu söyledim ban kisaca (yataktami takiyorsun) dedi ama ben yine ikna etmeyi basardim ve ordan uzaklastim birdaha hava atmamaya karar verdim.saygilar
ucuz kurtulmuşsun.............
Mustafa Kemal Atatürk
polis amcaların iyi niyeti
bence bidakine kaşırlar seni benden söylemesi
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
çekirge 3 kere zıplamaz ona göre
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Bu dediklerin köln'de olmuyor degil mi ? Köln'de de yapsana ayni havayi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Ehliyet ruhsat belki, kasksız olmaz.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
şansa bak iyi niyetli birine rasgelmişsin yoksa bağlardı valla
Memlekete izne gelince oldu dimi bu olaylar
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
baya şanslıymışsın umarım bu şansın heryerde aynı olur
yoksa kesin bağlarlar motoru hatta gaza gelip senıde motorla bağlarlar bu kaç etti kardeşim diye
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)