Biri Cem mi dedi?
Biri Cem mi dedi?
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
beni mi çağırdın
k‡k insanlarn byk g”lgelerinin oldu§u yerde gneŸ batmak zeredir
Motorumu bu hafta sonu alıcam.gelecek hafta b sınıfı için ehliyet sınavına giricem.ağustostada motor ehliyeti almak istiyorum.Motor keyfini sokaklarda polislerden çekinerek gizli gizli sürmek değil,tadını çıkara çıkara yapmak istiyorum
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
ya bendede ehliyet yok zaten motorda yok ehliyeti almadan motor da alımıyolar napcam bilmiyorum arkadaşların motorlarını kaçırıyom arasıra poli pek sorun olmuyo o durduruyo duruyom evrakları istiyo ya abi muaynem yok bitek onuda yaptırcam vakit bulamıyom kuryeyim falan diyom oda hadi s git diyo
basıp gidiyom birinde çevirdiler durmadım motorlu takıldı peşime eliyle omzuma vurdu çek sağa dergibi sonra baktım sağda bi sokak var sinyal verdim yavaşladım bu amcam gitti ilerde durdu herzamanki yaptığı gibi indi motordan beni bekliyo bende döndüm sokağa basıtım gittim
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Arkadaslar www.meb.gov.tr den A2 icin sinav tarihine bir bakin.1 temmuz 2005 yaziyor.Sinavdan once surucu kurslarina gonderilen sinav kimlik belgenizi almayi unutmayin.
bendede yok ehliyet. ama 1 temmuzda giriyom sınava..
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
yapmayın çocuklar..ehliyetsiz motora binmeyin...Madem biniyorsunuz kurallara da
uymak zorundasınız..
Nasıl ki trafik kurallarına uyuyorsunuz. ehliyetsiz de motor kullanılmaz.
(benim de ehliyetim yok.)
bende 89 lu oldugum için ehliyetimm yokk ama bütün motorları kullandım
her çıktıgımda çeviriyolar çevirdiklerinde restorant veya büfeye gidiyoruz sonra anahtarı alıyorum
biraz daha baksak kimsede ehliyet yok!!
peki bu durum nereye kadar hadi yaşı tutmayanları yani kendimi anlıyorum şu anlık ama tutuyosa ve almıyorsanız neden?
parasal neden demeyin sonuçta motor alcak paranız var unutmayın ki ehliyet motordan önce geliyor!!
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Bende 4 ay sonra alıcam yaş olayından kaynaklı yani şu anda yok.AMA ben bu başlığı bi adım daha öteye götürüyorum ehliyeti olmayanlar buraya hem ehliyetsiz olduklarını yazsınlar hemde ev adreslerini böylece bizi bulmaları daha kolay olur
biri bana mı seslendi..
ben de inşallah ekimde alacağım, bakalım, önümüzde girebileceğim ilk sınav o zaman herhalde, kurs içinse bu hafta yazılmayı düşünüyorum, kadıköy de girişim diye bir yere, bilgisi olan var mı orası hakkında? gerçi formaliteden gideceğim ama
batucan,
canım benim yaş değil sorun zaman kursa kayıt olduk ama bekliyoruz sınav tarihini ama bu vakit geçene kadar nolcak ??
binmeyelimmi motora yani
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
bendede yok
bende de ehliyet yok kimsede durdurmadı şimdiye kadar inşallah durdurmazda bundan sonra durdururlarsa motoru bağlama gibi bir hakları varmı acaba yoksa sedece ceza yasıp gönderirmi onu merak ediyorum.
eğer artçının varsa ehliyeti ona verirsin cezayı ödersin o götürür sonrasını ama hakkı var hertürlü bağlar yani
Evet sınav 1 Temmuz da herkeze kolay gelsin.
Sevgili dostlarım, sevgili kardeşlerim;
Lütfen yapmayın. Ehliyetsiz kullanmayın. Zaten almak zor değil. Çevrilmeniz, ceza almanız, motorunuzun bağlanması, vs. bunlar hiç ama hiç önemli değil, sonucunda biraz sıkıntı ve para ile çözülür. Ama ya insana zarar veren bir kazaya karışırsanız? Sonucunu düşünebiliyormusunuz?
Sizi ikna etmek zor, biliyorum ama yine de kendimi tutamıyorum. Zaten böyle bir topic açmak ta "kusuruma bakmayın" bence hiç doğru olmamış.
Dostlukla
Levent
Arkadaşlar bakıyorumda ehliyet meselesini sadece polisle ilgili yorumluyorsunuz. Sorun sadece polisin sorup sormamasında mı? Ehliyetin en büyük avantajını kaza yaptığınızda anlıyorsunuz (Allah göstermesin tabi). Çok iyi bir sürücü olsanızda öküzün biri motorunuza çarptığında hasarı adamın kendisinden yada sigorta şirketinden almak var birde boynu bükük bir şekilde adamın kaprislerine katlanmak ve polis çağırmaması için rica etmek var. Yaşı tutupta ehliyet almamak bence çok saçma...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ya arkadaşlar bu topici dün açmış olsaydınız bende varım derdim ama maalesef bugun diyemiyorum çünkü bu sabah EHLİYETİMİ ALDIMMMMMMMMM
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)