kim diyo onu yok öyle birşey hocam
kim diyo onu yok öyle birşey hocam
ya ben gecen ay bir sürücü kursuna yazıldım. orada söylediler. 7 temmuz da kpss de olduğu için bir hafta ileri kaydırılabilir demişlerdi.
doğru değilse canıma minnet tabiki de
ne kadar dönersen dön, popon yine arkandadır... :queen:
arkadaslar bır soru da benden kimi gerekir diyor kimi gerekmez.50 cc lik scooter için ehliyet gerekir mi ??
Öyle Bir yasa bir ara gündeme gelmişti ancak halen onaylanmadı sanıyorum gelişim sürücü kursu war forumfa onlar sana gerekli bilgiyi wericeklerdir.
Kesin cevap : gerekir.
“A1” Motorlu bisiklet kullanacak için,
“A2” Motosiklet kullanacaklar için,
“B” Otomobil, minibüs veya kamyonet kullanacaklar için,
“C” Kamyon kullanacaklar için,
“D” Çekici kullanacaklar için,
“E” Otobüs kullanacaklar için,
“F” Lastik tekerlekli traktör kullanacaklar için,
“G” İş makinesi türünden motorlu araçları kullanacaklar için,
“H” hasta veya sakatların kullanabilecekleri şekilde özel tertibatlı olarak,imal, tadil veya teçhiz edilmiş motosiklet veya otomobil kullanacaklar için,
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
peki mobylette için onlar için ehliyet gerekir mi ??
mevlut hoca sen galıba today 50 kullanıyorsun anlatır mısın bıraz bana nasıl motor son kararlarım artık kararımı verıp almam gerekiyo da aklımı şu kurcalıyo şimdi ben ona iki milyar vericem 50 cc lık motora ama iki milyara 150 cc lik bile motorlar var sen motoruna o kadar para vermısken motoruna senden daha az para veren insanlar senın yanından jet gıbı gececek bu bnm sinirlerimi bozar...
hala cvp alamadım mevlut abı
Aynen kardeşim benimde öle aşırı bozuyor ama ne yapıcan işte:( mobillet içinde gerekiyor tabi A-1 olması lazım kardeşim mobillet alıp ne yapcan 2 zamanlı:D ama dediğim gibi kardeşim sağlamlık istiyorsan today bu belkide hondanın en sağlam motoru diyebilirm sana ama yok ben 2 sene sürer sonra allah kerim diyorsan devamlı yağ yaksın akü boşalıyor yok ses geliyor bu motor çok bağırıyor demek istersen al o zaman çin malı al derim ben honda todayi 20 25 kere bizim eve çıkardım arkadaşla altı filan kaç kere vurdu pat tak diye diye ama o halde hiç bişi yok motorda düşün artık 1518 km de şimdiye kadar tık demedi düşün artık o halde olduğu halde ve ben hep iki kişi biniom o motora:D daha düşün artık
kardeş sen vazgeçme emi motordan ana vazgeömemeye deavam edersen tez zamanda dünya senden vaz geçecek bakıyorum ehliyeti unutup başladınız geyik yapmaya siz çoluk çocuk hiçmi bi konuyu dağıtmadan duramzsınız bu yazdığımı üzerine alma yaşı onsekizin altında olanlara sesleniyorum eğersende onlardansan alabilirsin tabi ama motosiklet sevginizden dolayı hepinizi bağrıma basıyorum inşallah hepiniz ehliyetlerinizi alır ve gerçek birerer motorsiklet kullanıcısı olursunuz
vay be.. ben as 125t ile 40kmye talibim.. siz 50-55.. kıskandım vallahi..
şu rodajım bi bitsin.. o zaman uçarım...
ne kadar dönersen dön, popon yine arkandadır... :queen:
hehe öyle valla ahh şöle altımda bir 125cc makina olcak varya kimse tutamaz beni ama işte yok
slm arkadaşlar 7 temmuz için sınav yerini öğrendimde hiç bilmediğim tanımadığım bir yer çıkmış
Sınav İlçesi PENDİK
Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK
buraya gidecek olan arkadaşlar varmı buluşup gidelim yada en yakın nasıl ulaşabilirim buraya?
neeeeeeeeee neeeeeeeeeeee benimde orasıı zaten ben pendikliyim adım gibi biliyorum orayı nene hatun hastanesinin arkasında kalıyor üst kaynarcada
Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar 7 Temmuz sınawı için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
heheh...bende Pendikte olacağım...ama söylemem nerde olduğumu...ben korkmadan tek başıma gidebilirim Pendiğe...yaaa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)