sağol kanka...ben tutturdum alalaım hocam diye...ciıtroen c4 var kendisinde...clioyu satıp ne alayım diye soruyor...eyw...
sağol kanka...ben tutturdum alalaım hocam diye...ciıtroen c4 var kendisinde...clioyu satıp ne alayım diye soruyor...eyw...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abicim C4 de müthiş araba
@matrix ben cewapliyim kardşeim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu sene a2 ehliyet için 1990 dogumlular mı girdi
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hımm yardım ettigin için saolasın
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Ben citroex c2 vtr sahibiyim, 2004 kasımdan beri üstündeyim, yaşamadığım sorun kalmadı diyebilirim, sorunları bir kenara bırakırsak çoook seri araba :D
Bu arada citroen c4 lerle ilgilide hiç yii şeyler duymadım, sanırım citroen arabalardada peugeot lar gibi kronik problemler var.
Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydınlatırken küçülen mum yanacaktı.
Küçülen yaka-yaka aydınlatacak, Büyüyen yana yana anlayacaktı...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
O zaman mete abey sana skoda almak kalıyor c4 ü boşşwer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eğer sorunlarına katlanır servistekilerle kanka olurum diyorsanız c4 güzel araba, konforsa konfor güçse güç yani de ne biliim c2 vtr den sonra asla citroen düşünmüyorum.
Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydınlatırken küçülen mum yanacaktı.
Küçülen yaka-yaka aydınlatacak, Büyüyen yana yana anlayacaktı...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tamam abicim Biz anladıkkkk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tolgacım benim bir doktor hocam için düşündük...alaka için sağolun...cako sağol kanka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bişi deil abiciim Her zman burdayız Tamam mı dkoda yı alcanız mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
wallaa mı Napalım o zaman sağlık olsun O HaLDe çeksin altına bi 1000 RR
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bindiririzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar gecen sürücü kursundan sertifikamı aldım A2, benim mal müdürlüğüne gitmemi ve oraya 150/180ytl civarında bir ödeme yapcagımı ve o makbuz ilede trafik tescile gideceğimi söylediler. Bu mal müdürlüğüne odenen para sanırım trafik tescil ücreti ? yanlız 150/180ytl B sınıfı için olmasın A2 icin bana cok geldi benim bildiğim A2 icin 70/80yl falan olması lazım. Dorusu nedir arkadaslar kursdakilermi yanlış soyledi bana acaba ?
Zor yerdenmi sordum arkadaşlar yeni ehliyet alan yokmu ?
temmuz ayının 7sindeki sınav bir hafta ileri mi ertelenecek ya?
ya birinin eşine çocuğuna çarpıp zarar versen? eğer atlatırım bana bişi olmaz diğerleri ölse de olur babam bakar çaresine diyorsan. atla motoruna bak keyfine.. yok biz bunu kaldıramayız diyorsan o zaman ona göre davran.
Abicim bence bu harika bir tavsiyedir. Elektrikli bir scooter ile polis korkusu olmadan motosiklet sürmenin keyfine varabilir ve sürüş bilgini arttırırsın, deneyim yaparsın, 17 olduğunda da ehliyetini alırsın ve elektrikli scooterına elveda deme vaktin gelir.
17 yaşına geldiğinde Elektrikli scooter la yaptığın yol sonucu artık sürüş deneyimin armıştır, ehliyet cebindedir, çok daha tecrübeli ve dikkatli bir şekilde motosikletin zevkine varırsın. Bu fikri değerlendir?
Demiştim de, sen makinayı almışsın, forumda yorumlarını bile paylaşmışsın, neden bu kadar zaman sonra böyle bi başlık açma ihtiyacı duydun anlamadım ? Zaten kullanıyorsun şu an, belki trafiğede cıkıyorsun, ama sanki ilk defa alıp binicekmiş gibi bi başlık açıyorsun ? garip ?
olmaz.
Comfirmation Bias
Bence Bu başlık çok sacma cunku sen bize sormadan kararını vermısın motorunu almısın bıze laf dusmez....yaşın cok cok erken 15 nedemek ya bazı seylerı dusunemeyebılırısn allah korusun kaza yaparsın bir hiç ugruna gıdersın... bence surme derım motoru aldıgın yere ıade et derım ama benı dınlemezsın karar senın
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)