a2 a1 mopet sadece zaten vermıolar
a2 a1 mopet sadece zaten vermıolar
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Kardeşim Rize de fiyatı 250 YTL A1 Yok zaten A2 veriliyoo Dışş masrafı da 250 ye yakın tutar
Saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ÇAKALAZ:verdiğin bilgiler için tşk ederim.
bşi deil sorun yok her zaman burdayız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
agalar bi aldğım habere göre avrupa birliğine girersek ( %100 bizi almazlarda aldılar diyelim ) yeni düzenlemelere göre 125 cc altına ehliyet istemiyolarmışşş
bunda doğruluk payı varmı?
kardeşim ona bakarsan Türkiye de de 125 cc altını B sınıfı kullanabiliryor diyorlar ama halaa gerçekleşmedi Henüz Sürücü kursu olarak elimize öyle bi yazı da gelmedi Sen söylenenlere aldırma bence
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valla bugun gittim trafik mudurlugune verdim belgeleri, pazartesi gunu artik ehliyetli bir motorcu olacagim ve cok rahatlayacagim kesin
ARKadaşlar dedim ya ; Kursun öğrenci sayısına ; miLLi eğitimin hızlı olmasına bakar bu iş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako siz kaça veriyonuz ehliyeti...yani ehliyeti olan a2 için ne öder...kitliyonuz demi millete...burda 150 ytl...orda ne kanka...fiyatlar aynımı...bide maliyeti varmı sürücü kursunun...araba masrafları hariç...yani baban voliyi vurdumu...vurduysa sen niye bi motor almıyon...bu bir çekişkimidir...bu 47 soruma cevap istiyorum abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mete abey ; 250 YTL liste fiyatı amma indiriyoruzz
Dış masrafı da war tabii ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yok wallaa gecirmiyoruzzz Durum böyle zaten bu aralar kursiyer yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
demekki 150 ytl yapsanız millet hemen almak isteyecek...yani Türkiyedeki esnafın hazin sonu bu...uygun fiyata çok kursiyer yakalayabilirsin bence...yani 100 lira yapsan ne olur...maliyetinmi var...devlet dalga motorunu kendileri ödeyecek zaten...yani bi rekabetde yok galiba oralarda...10 kurs vardır herkes birbiriyle kankadır....bizim Salihlide biri arıza çıkardı kursla alakalı kampanya falan...anında herifi vurdular yav...yıl 90 lar...
abicim burda da 5 kurs war 3 ü bizim öbür ikisiyle de rekabetteyiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bişi sorcam bu sene sınawa 1990 dogumlu olanlar mı girdi
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
daha halen cbr 125 diyon ya...Allahtan korksana...pederi kafaya al güzel bişey patlat artık...böyle klavyeyla olmuyor kanka...
birde geçen dikkatimi çekti sorayım...skoda fabıada kampanya var ...7000 ytl ye varan indirimler...fabıa nasıl araba kanka...alınırımı...bi doktor hocamız var o sorar...3 silindirmiş...vs yanaşmıyor...bende Wolkswagen kalitesinde olduğunu söylüyorum...ne diyon...
abiciim; babam karsı motor almama yoksa çoktan almıştım Bu nedenle kendi paramızla almaya calısıyoruz
Neise Skoda Fabia konusunda ; mete abey ; Benim kendi kullandığım arabam skoda Çok memnunum ! ama alacak olan dizel ini alsın Hem çok seri hem de çok az yakıyo.. Bende ki benzinli yine az yakıyo ama bana göre fazla çok kullandığım için ... artı benzinli alınacaksa 1.4 ; 101 HP si çok seri
Konforuna gelince çok harika araba.. aRABama binen herkes memnun
Ayrıca bizim kurs arabaları da Fabia tavsiye ederim Zaten test sürüşü yapınca vazgecemiyo insan Tamamen wolksvagen ; audi ye göre düzenlenmişştir
SAYGILAR
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim sorumu cevaplıyabilcek biri war mı?
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)