ben her sabah aksam hatta abartıp oglen bakıyorum yuzumde buyuk bı gulumsemeyle belkı acıklanmıstır dıye ama yokkk ama sınır oldum ya harbı bu kadar da uzamaskıı
ben her sabah aksam hatta abartıp oglen bakıyorum yuzumde buyuk bı gulumsemeyle belkı acıklanmıstır dıye ama yokkk ama sınır oldum ya harbı bu kadar da uzamaskıı
ZAFERE KADAR DAİMA!!
yapıcak bişey yok beklicez..............
bu kadar prosedur ugulanan bı ulkede iyi bıle 2 haftada acıklanması
dogru solemıssın vallahi onada sukretmelıyız dımı bakalım gorcez artıkk hayırlısı BEKLEMEK BEKLEMEK VE BEKLEMEK...
ZAFERE KADAR DAİMA!!
arkadasın elınde bulundurdugu kurslar tarafından verılen(mıllı egıtım tarafından hazırlanan) sertıkfıkadır ve ehlıyet yerıne gecen hıc bır belge yoktur..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
abi benim bi sorum olacak ben 91 dogumluyum yani 16 yaşındaım şimdi ben seneyemi motor ehliyeti alıom yoksa 18e bastıgım sene yani iki sene sonramı
17 ını doldurdugunda alabılırsın sanırım
ZAFERE KADAR DAİMA!!
bu ehliyet sınavında b sınıfıyla a2 nin ne farkı var sorularmı farklı
a2 90 b 120 soru sadece motorun farklı oldugu yonunde bır yaklasım var sınavlarda sorular cok olmasada bazı farklılıklar gosteıyo..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
1990 doumluyumm vee ehliyetimii bugünn aldımmm :D :D :D
[MEDIA] SARIKIZIMI ÇOK SEVİOM ;) [/MEDIA]
b sınıfı ehliyetim var a2 almak için tekrar trafik sağlık motor derslerinden mi sınava gireceğim
kkarabidan benim de B ehliyetim var ve ben de A2 ye yazıldım yalnızca motor dersınden sınava gırecegız
ayrıca dıger masrafların hepsını yenıden yaptırıyoruz yeni ehlıyet alır gıbı.
yalnızca 20 soruluk motor dersınden sıvana gırecegız...
arkadaşlar bu demek oluyor ki o belge ile trafikte (kullandığınız vasıtanın ehliyeti olan bir başkası yanınızdayken deneme sürüşü yaparak) arac kullanabılırsınız...
bilginize...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
güzelmiş sağol dostum bana toplam 350 dediler herşey dahil seninki
benim ki 250 dadsad
motor ehliyeti kaç yaşında alınıyor söylerseniz mutlu olurum
17 yaşına gelmiş bir birey kayıt olabilir.
arkadaslar yarın dıreksıyon sınavına gırıcek olan varmı?
ZAFERE KADAR DAİMA!!
hmm bende ıcerenkoyde evet valla sanada hayırlısı alırız ınsallah ehlıyetı bıde sertıfıkalar ne zaman ulasır acaba elımıze eger gecersek sınavı..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)