Atv için A2 ehliyete ihtiyacınız var evet trafiğe çıkışları serbest
Atv için A2 ehliyete ihtiyacınız var evet trafiğe çıkışları serbest
05 05 1991 doğumluyum cvp bekliyorum...
a2 var senelerdir.bi b alsam peder beyin arabayıda kış günlerinde bazen kullansam iyi olur.fark ne kadar acaba arkadaşlar a2 var b alsam.
a2 var senelerdir.bi b alsam peder beyin arabayıda kış günlerinde bazen kullansam iyi olur.fark ne kadar acaba arkadaşlar a2 var b alsam.
gelişim sürücü kursunda 150 ytl toplam herşeyi ile 320 ytl
ya şimdi delim kursa kayıt olduk bize kitap vereceklermi çalışmamız için?
06 V 9686.. MZ ETZ 251.. Şu an garajımda bir motosikletim var..
Merhaba arkadaşlar, aranıza hoşgeldim
yanlış topiğe yazdık.. özür
açıklanmış ta açıklanmasına ben bu a2 sorularını hıç biyerde bulamadım arkadaşlar bir el atarsanız yardımcı olursanız çok sevinirim yokmu yoksa a2 soruları
ZAFERE KADAR DAİMA!!
daha açıklanmamış
3-8 mayıs ta açıklanacak
ya korka korka trafiğe çıkıyorum arkadaşlar 17.09.92 doğumluyum ama fiziksel olarak büyük gösteriyorum 1.850 boy 84 kiloyum neyse ben 2009 un mayısta mı müracaat etcem arkadaşlar..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
korhan bence hiç çıkmamalısın ehliyetin yokken trafiğe.. allah korusun biri çarpsa bile suçlu sen olursun. motosikletini bağlarlar.. motosikletin sahibinin de başı belaya girer senin de.. yediğin ceza yanına kar kalır..
daha ne diyeyim bilmemki..
Bu arada merak eden arkadaşlar varsa söyleyeyim.. b sınıfı varken a2 yi de çıkarmak 87,5 ytl ye maloldu geçen hafta içinde bana..
bu arada aklıma gelmısken.ben yaklasık 6-7 ay once sertıfıkamı aldım ama bır turlu gıdıp te cıkartamadım.bellı bır suresı yok degılmı bunun??
sımdı gıderım bana yenı bastan bır dunya sey cıkartmasınlar basıma..
arkadasım ya sırf senın ıcın buldum bunu ''Sürücü sertifikamı aldıktan sonra ne kadar süre içerisinde Trafik Tescil Bürosuna başvurmam gerekiyor? Eğer verilen süre içerisinde başvuru yapamazsam sürücü sertifikam iptal olur mu? Kurs başlangıç tarihinden itibaren 6 ay süre verilir. Verilen süre içerisinde başvurulmadığı takdirde tekrar sağlık raporu (Heyet raporu) ve sabıka kaydı yenilenmesi gerekir'' bır surucu kursu sıtesınde yazıyordu
ZAFERE KADAR DAİMA!!
herkese merhaba benim a2 ehliyetim yok. bu gün bir sürücü kursu sahibiyle konuştum .a2 ehliyet almama gerek olmadığını ve bir kaç ay içinde b sınıfı ehliyeti olanların .600cc ye kadar olan motorları kullanabileceğini söyledi. bu doğrumu acaba arkadaşlar yardımcı olursanınz sevinirim
ZAFERE KADAR DAİMA!!
ya akadaşlar ya su sınav sonuçları ne zaman acıklanıcak alt tarafı optık okuyucudan gecırıyolar ya gorende elle tek tek kontrol edıyolar sanıcakk!!
ZAFERE KADAR DAİMA!!
3-8 arası olduguna gore gerı sayım başladı demektır bende şimdi ona baktım buyuk bı hevesle ama yok ........
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)