Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları
Reklamlar
-
17 Mayıs 2005, 19:11
pursue, düşenler bile geçiyor kısmı hikaye. Komisyondaki adama bağlı, ters birine denk gelirsen sinyal vermedin diye kalabilirsin bile. Ayrıca bizim komisyonda vitessiz motosikletlerle yani scooter'larla almadılar sınava. O yüzden sen kursun viteslisini öğrenmene bak.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
-
17 Mayıs 2005, 19:28
sizce motorsikleti ehliyetsiz kullanan birinin yakalanma oranı ortalama kaçtır??? yani motorsikletler ne kadar polisler tarafından denetleniyor???
Anladığım kadarıyla ehliyetsiz motor kullanmaktan filan bahsediyorsun.. Yani yakalanma riski yoksa bas gaza devam... i:
Böyle davranarak sadece kendini değil trafikteki herkesi tehlikeye atacağını unutma derim. Düşünsene sen ehliyetini almış olsan motorunla güzel güzel giderken arkadan ehliyetsiz bir kamyon sürücüsü tarafından ezilsen kızmaz mısın? Sinirlenmez misin? veya ölmez misin?
Yasalar herkes icin. Trafik canavarı olma...
-
17 Mayıs 2005, 19:35
-
17 Mayıs 2005, 20:13
yaw güya teknoloji insanı rahatlatmak için hayatı kolaylaştırmak için mişş alakası yok ben teknoloji hastasıyım ama şu hayatta okul ve kızlar dahil hiç bir şeyden teknolojiden çektiğim kadar çekmedim sabahtan beri uğraşıyorum tüm para internete gitti ama yok garip garip şeyler çıkıyo kurs da girememiş son bir senedir gün sayma modundayım şu gün kadar hiç sıkılmamıştım inşallah direksiyona girmeden öğrenirim
-
17 Mayıs 2005, 23:32
Moderatör (forrap)
fanatic adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla ehliyetsiz motor kullanmaktan filan bahsediyorsun.. Yani yakalanma riski yoksa bas gaza devam...
i:
Böyle davranarak sadece kendini değil trafikteki herkesi tehlikeye atacağını unutma derim. Düşünsene sen ehliyetini almış olsan motorunla güzel güzel giderken arkadan ehliyetsiz bir kamyon sürücüsü tarafından ezilsen kızmaz mısın? Sinirlenmez misin? veya ölmez misin?
Yasalar herkes icin. Trafik canavarı olma...
Ustam kusura bakma söylediklerinden hiç bişey anlamadım. şimdi ehliyetle ezilince kızma olayı nasıl yani??? ehliyetsiz biri ezince kızarım ama ehliyetli biri ezince sorun yok o istediği zaman gelip ezebilir mi diyon sen ben pek bağdaştıramadım... bide ne alaka abi ben motor kullanmayı biliyorum ehliyet olmayınca illaki motor kullanmayı bilmiyorum anlamına mı geliyo milletin hayatını tehlikeye atmakla ne alakası var???Girdiğin sitede şu anda bir sürü ehliyetsiz motor sürücüsü bulunuyor hiç dikkatini çekmedi mi???Diğer bi anlayamadığım konuda motorsikletle kamyonu bağdaştırabilmen ayrıca benim ehliyet almam için 5 ayım var yani tercih olayı değil ehliyetimin olmaması devletin fermanı bu 17 yaşını doldurman lazım doldurmadan nasıl alacam mecbur ya kullanmayacan yada ehliyetsiz kullanıcan...neyse
saygılar...
-
18 Mayıs 2005, 05:04
-
19 Mayıs 2005, 03:15
pursue,
Bende prometheus a katılıyorum sen kursun vitesli motorunu kesinlikle kullan. Ben direksiyon için gittiğimde normal araba ehliyeti sınavı da vardı, notu verecek hocayı zorla getirdiler. Sınav motorunun otomatik mi yoksa vitesli mi olduğunu anlayacak bilgisi dahi yoktu, bize direk ne yapmanız gerekiyor dedi. Kursun müdürüde uyanık biri olduğu için, şöyle gidecekler gelecekler dedi ve iş bitti. O sıra sınava gelen bir çocuğun scooter ı vardı ve herkes o motorla aldı. Yani biraz şans işi...
Şimdiden kolay gelsin sınava girecek arkadaşlara, başarılar.
-
19 Mayıs 2005, 10:11
-
19 Mayıs 2005, 20:22
EHLİYET
ANKARADA TAVSİYE EDECEĞİNİZ EHLİYET KURSU VARMI VE NEKADAR SÜRÜYOR EHLİYET ALMAK, AYRICA TAHMİNİ KAÇ YTL
-
20 Mayıs 2005, 00:45
Başkentliler sürücü kursu. İzmir Caddesi'nde git oraya Tayfun'u bul. "Gazi'den Onur yolladı beni" de, "biraz bir şeyler yapın fiyatta" de. Öğrenciysen öğrenci olduğunu belirt yardımcı olurlar büyük ihtimalle.
Ayrıca; aşağıdaki başlığa kaydını yaptır, acelen yoksa bir buluşma günü beraber gideriz kursa.
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=3245
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
20 Mayıs 2005, 09:27
-
23 Haziran 2005, 22:26
ehliyetsiz motorcular buraya..
bakalım ne kadar ehliyetsiz motorcumuz varmış.. ehliyetsiz ler el kaldırsın.. birinci ehliyetsiz kullanıcı benim
Ehliyetsiz motor kullanmak yasal değildir bu başlık altında yazılarınızda lütfen bunu göz önünde bulundurun ...MT ehliyetsiz tüm üyelerine bir an önce ehliyet almasını tavsiye eder..
Konu hakkında her türlü sorunuza Buradan yanıt alabilirsiniz...
Ehliyetsiz yakalanırsanız başınıza gelecekleri Buradan öğrenebilirsiniz...
-
23 Haziran 2005, 22:27
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
23 Haziran 2005, 22:48
ben de varım
-
23 Haziran 2005, 22:51
Bende varım
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
23 Haziran 2005, 22:53
motorum yok,ehliyetimde yok. motor alıncada almayı düşünmüyorum. otomobil ehliyetim var. bide ona mı para vereyim dünya kadar. daha makul şartlarla otomobil ehliyeti olanlara A sınıfı ehliyet verilse çok daha fazla kişi alır eminim.
-
23 Haziran 2005, 22:59
Ehliyetim yoktu motorumuda daha yeni almıştım her gün cila cekiyordum nereyeyse bir gun arkadası attım cıktım gezmeye Ankarada kızılayda bir ekip bizi durdurdu ve bir polis amca anahtarı cekti aldı üzerinden ve sonrasında yalvar yakar 2,5 saat kadar dil doktum ve orada polise defalarca yemın ettim ehliyet alacam diye ve ertesi gun ehlıyete yazıldım ehliyetimi aldım sımdı rahat rahat geziyorum.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
23 Haziran 2005, 23:25
ehliyet bende de yok
ama 2 ekimdeki sınava girip alcam
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
23 Haziran 2005, 23:26
ben şöle köşede oturayım kalkacam, yarın yazılıom ehliyete artık
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
23 Haziran 2005, 23:36
2 temmuzda ki sınav da alacam inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler