Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

REKLAM ALANI
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı volkan1107 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde süper geçti sınav bi soruda biraz tereddütüm var
    soruda şu : firene basıldığında firen pedalı titriyorsa sorun nedir diye bi soru vardı onu ben kampana ve disk yüzeyi zedelenmiştir işaretledim . acaba doğrumu yapan varsa o soruyu doğrumu acaba diğer soruların doğru olduğundan eminim
    ben sizden bir dönem önce yani 9 şubat ta yapılan sınava girdim bizde de aynı soru vardı. ben dediğiniz şıkkı işaretledim.sınavdan 100 aldığıma göre cevabınız doğru tebrik ederim
    şimdiden ehliyetiniz hayırlı olsun güle güle günlerde kullanın
    ha unutmadan direksiyon sınavında kendi motorlarınızı kullanmanıza izin vermiyorlar. o yüzden direksiyon sınavına biraz erken gidip sürüş yapacağınız motora alışın benden size bir kardeş tavsiyesi
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

dostum içimizi rahatlattın sağolasın.aynı zamanda tebrikler 100 puan başarılısın ya peki nezaman direksiyon sınavına giricez daha doğrusu nezaman bu ehliyet elimizde olur onu bilsek bide
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sizden bir dönem önce yani 9 şubat ta yapılan sınava girdim bizde de aynı soru vardı. ben dediğiniz şıkkı işaretledim.sınavdan 100 aldığıma göre cevabınız doğru tebrik ederim
    ha unutmadan direksiyon sınavında kendi motorlarınızı kullanmanıza izin vermiyorlar. o yüzden direksiyon sınavına biraz erken gidip sürüş yapacağınız motora alışın benden size bir kardeş tavsiyesi

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    direksiyon sınavının yapılacağı tarihi en iyi sürücü kursundan öğrenebilirsiniz. ancak 15 günü geçmez.çünkü oanki hava ve diğer koşullara göre bu tarih değişebilir. sürücü kursunuzla devamlı irtibatta bulunun direksiyon sınavına girdiğinizde öğleye kadar size direksiyon sınavının sonuçlarını açıklarlar. buna göre kurs size dosyanızı verir. erken saatlerde resmi kurumlara gitmeniz sizin için her zaman kolaylık sağlar.bağlı bulunduğunuz bölgeye bakan trafik müdürlüğüne gidip yanınızda diplomanın aslı da olsun istiyorlar 3 adet vesikalık fotoğrafla birlikte başvurun. sizden kart ücretini aldıktan sonra eğer şanslıysanız o gün akşama doğru ehliyetinizi alabilirsiniz.yoksa yarına kalır.ama diplomanın fotokopisini yoksa öğrenciyseniz öğrenci olduğunuza dair belgeyi yanınıza almayı unutmayın
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    bende sınava gırdım gayet güzel geçtı.sorular zor degildi zaten motora bınen bu soruları bılır zaten

çok sağol dostum baya uzun yazdırdık sanada ellerine dillerine sağlık herkez faydalansı yolun açık olsun farında
    direksiyon sınavının yapılacağı tarihi en iyi sürücü kursundan öğrenebilirsiniz. ancak 15 günü geçmez.çünkü oanki hava ve diğer koşullara göre bu tarih değişebilir. sürücü kursunuzla devamlı irtibatta bulunun direksiyon sınavına girdiğinizde öğleye kadar size direksiyon sınavının sonuçlarını açıklarlar. buna göre kurs size dosyanızı verir. erken saatlerde resmi kurumlara gitmeniz sizin için her zaman kolaylık sağlar.bağlı bulunduğunuz bölgeye bakan trafik müdürlüğüne gidip yanınızda diplomanın aslı da olsun istiyorlar 3 adet vesikalık fotoğrafla birlikte başvurun. sizden kart ücretini aldıktan sonra eğer şanslıysanız o gün akşama doğru ehliyetinizi alabilirsiniz.yoksa yarına kalır.ama diplomanın fotokopisini yoksa öğrenciyseniz öğrenci olduğunuza dair belgeyi yanınıza almayı unutmayın

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 2011 Mavi
    teşekkür ederiz dostum bilgilendirdiğin için. 100 aldığım kesinleşti bu arada bizim burda (Düzcede) direksiyon sınavına kendi motorumuzla giriyomuşuz. kurstan sölediler bana boş bi alanda dubaların arasından geçecekmişiz. o kadarmış aslında trafikte test etseler bizi daha iyi ama işte napalım.

Motosikleti
    250 mct

ilginç bir sınav:)

ya arkadaşlar 17 Şubatta yapılan a2 ehliyet sınavına ankaradaki bahçelievler deneme lisesinde girdim.okul bahçesi koltuk değnekli ve tekerlek sandalyeli insanlarla kaynıyordu.hem üzüldüm hemde güldüm...hepsine geçmiş olsun ama keşke ilk ehliyetleri alsalarmış dedim kendi kendime...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    kamberhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
    siteye hoş geldin dost...
    [COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı umut35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar 17 Şubatta yapılan a2 ehliyet sınavına ankaradaki bahçelievler deneme lisesinde girdim.okul bahçesi koltuk değnekli ve tekerlek sandalyeli insanlarla kaynıyordu.hem üzüldüm hemde güldüm...hepsine geçmiş olsun ama keşke ilk ehliyetleri alsalarmış dedim kendi kendime...
    walaaa zamanları olmamış demek
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Dabanvay 125cc

17 Şubatta yapılan a2 ehliyet sınavı sonuçları

ya arkadaşlar 17 Şubatta yapılan a2 ehliyet sınavı sonuçları ne zaman ilan edilecek bi bilgisi olan varmı iice sıkıntı verdi bu prosedürler eskiden ne güzel sabahtan sınav ogleden sonra direksiyon en kötü ihtimal kalabalıksa ertesi gün olurdu. 1 gün sonrada gidip trafikten ehliyeti alırdık. yaptıkları sınavda sınav olsa yani
    ::sigara:: 35 NAC 79 ::tutkuy::
    AL Bİ YBR, BİN GEBERE GEBERE :cat:

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    walaa aga sınaw sonuçları büyük ihtimallle 5 ila 10 u arasında belli olacak eskiden dediğin gibiydi.. Hatta öğrencileri geçirmek bile bizim elimizdeydi ama artık ölee bişi yapamıyoruzz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Dabanvay 125cc
    http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index_mtsas.asp
    17 şubat sınav sonucları açıklandı bilginize arkadaşlar hayırlısı olsun ben 95 almışım ama yanlış soru yapmış olmam imkansız
    ::sigara:: 35 NAC 79 ::tutkuy::
    AL Bİ YBR, BİN GEBERE GEBERE :cat:

Sorum şu olucak.matematik kısmını yapıyorum ama heyecandan geri unutuyorum.
    Şimdi ben 23.05.1990 dogumluyum.Ve onumuzde ki mayıs ayını bitirince ehliyet alabiliyorum dimi!!!

***Heyecanıma verin lütfen.

heyferhatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 (2006)
    çaylar bende ehliyet sınıvını geçmişim

Alıntı nedenama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorum şu olucak.matematik kısmını yapıyorum ama heyecandan geri unutuyorum.
    Şimdi ben 23.05.1990 dogumluyum.Ve onumuzde ki mayıs ayını bitirince ehliyet alabiliyorum dimi!!!

***Heyecanıma verin lütfen.

A2 için yaş sınırı 17
    [CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Millet sınaw sonuçşları belli oldu... meb.gov.tr den bakabilirsiniz
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Frene basıldığında titreme varsa arabada ABS vardır aslında.. Genelde disk eğrildiğinde titretir....Diskte uzun süre frene basıldıgında su birikintisinden geçerken fren disklerinin çok ani soğumasından olur....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    izmirden kim giricek arkadaşlar A2 den direksiyon sınavına narlıderede güzel sanatlar okulunun orda oluyormuş aklınızda olsun yani benim öyle bornovadan gelicem ben

Motosikleti
    cbr 125
    arkadaşlar slm istanbul da 21 nisanda sınava gırecek olan arkadaslar varmı anadolu yakasında?
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

merhabalar
    siz ehliyetleri almaya tartisirken ben ehliyet almadan motor kullansam nasil olur diye sormak istiyorum. tabi ki egitimini cok iyi bir sekilde alicam. b sinifi ehliyeti olan biri olarak araba kullanmayi ehliyet alma asamasinda deil de kendimi gelistirerek ogrendigime gore aval aval bilmeden sokaga kendimi aticagimi - canimi yolda bulmadim - dusunmeyin lutfen.
    sadece ehliyet kursuna su an basvursam hazirranda elime geciyormus.
    yani temmuzda yurtdisina cikiyorum.
    yani biraz delilik ve risk ama vespa icin deger diyorum siz ne dersiniz ?
    bugune kadar neyi bekledin demeyin. gecerli nedenlerim var. o konuya hic girmeyelim
    yani ben gene de yapicam da bir fikrinizi aliyim dedim

mrb arkadaşlar,B sınıfı ehliyetlilerin motorsiklet kullanabimesi gündemdeymiş bu konuda bilginiz varmı ? ya ufak bişeyi A2 ehliyetsiz kullansam ne olurki :((((

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler