Rica ederim ne demek, hepimiz birbirimize yardımcı olacağız.. 1-2 gün içinde öğleden sonra alabiliyorsun. Ben hemen ertesi gün almıştım..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
eyvallah dostum iyi günler rüzgarın bol olsun.
1990 Doğumlularin Ehliyet Için Ne Kadar Beklemesi Lazim ????aydinlatirsaniz Sevinirim..........
eywaahhh benim yarın ehliyet sınavı var
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
Benimde sinavim var saat 11 de 30 ilk yardim 40 traifk 20 a2 motor
Hekeze Başarilar Dilerim...
arkadaşlar ehliyet yaşı dolmadan kusra başvurabilirmiyiz ne gibi bi faydası olur ve ehliyet alma süresi değişirmi !
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
arkadaşlar bende b sınıfı ehliyet var a sınıfı almak istiyorum ne yapmam gerekiyor mesela kursa gitmem zorunlumu ne türden sorular soruluyor zormu kolaymı vs vs
işte bir soru şanzıman kayışı kopunca ne olur.
1:araç durur
2:araç hızlanır
3:araç titreme yapar
4:vitese girmez
hangisi doğru acaba burakkkk
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
benimde süper geçti sınav bi soruda biraz tereddütüm var
soruda şu : firene basıldığında firen pedalı titriyorsa sorun nedir diye bi soru vardı onu ben kampana ve disk yüzeyi zedelenmiştir işaretledim . acaba doğrumu yapan varsa o soruyu doğrumu acaba diğer soruların doğru olduğundan eminim
volkan vallaha aynen aynı soruda takıldım ilk önce cevabını fren ayarı düşüktür dedim sildim sonra senin yazdığın cevabı verdim şimdi aklıma geldi bak.bence doğru cevap verdik.ne dersin?Soruyorum :
firene basıldığında firen pedalı titriyorsa sorun nedir ?
cevabınız ne oldu arkadaşlar volkanla biz tereedüütte kaldık!!! kampana ve disk yüzeyi zedelenmiştir dedik !!!! sizin cevabınız ne oldu ?????????*
evet abi bence doğru ama tereddütteyim ben balatalar aşınmıştır dicektim ama balataların yüzeyi aşınsa sedece çakur çukur ses gelir ama kampana ile disk yüzeyi zedelenince frene bastığımızda zedelenen yerlere takılacağa için belki pedalı tiretebilir onun için bende o soruya en mantıklı olabilecek şıkı yani kampana ve disk yüzeyi zedelenmiştir yi işaretledim ama bi onda tereddütüm var gerisi doğru yani sınavı geçtiğime inanıyorum ama yinede bu soru kafama takıldı. kesin bilen varsa sölesin de merkımız gitsin.
hehe arkadaslar bu soruyla her kezı işletiyorum ...müşterileri bile abi şanzıman kayısın koptu kopacak ne yapalım dıyorum hemen değiştir acıma diyooo...mıllet yıkılıyo valla gulmekten...
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
valla benimde sınavım iyi geçti , o soruya bende aynı cevabı verdim en mantıklısı o geldi
arkadaş lar bemin iyi geçti ama cep telefonu ile giriş yok dediler sınava girdiğimiz okulda 1500 kişiden en az 1000 kişde vardı. önce almadılar sonra
telefonu bir yerlere bıraktık öyle zor olduki tanımadığımız bir yerde telefonu tanımadığımız birilerine bıraktık.
herkese selamlar
evet yaa herkez öyle diyor yavaş yavaş bende inanmaya başladım
yaa evet öyle problemler oldu ben arabayla gittim arabaya bıraktım ama girişe bırakanlar yandı acaip kuyruk vardı
he bide az daha sınava almıyorlardı beni valla ehliyetim vardı kimlik yerine kabul etmediler kavga dövüş ancak kabul etttiler saçmalık yaa kafayı yicektim.bide sınav kağıdında ehliyet olur dio yanii.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)