arkadaşlar 17 şubat motorlu taşit sürücü adayi sinavina girecek varmi acaba benim gibi ilk kez a2 alacaklar
30 ilkyardim
40 trafik ve çevre Bilgisi
20 motor ve araç teknigi
Şimdiden Başarilar inşallah aliriz..
arkadaşlar 17 şubat motorlu taşit sürücü adayi sinavina girecek varmi acaba benim gibi ilk kez a2 alacaklar
30 ilkyardim
40 trafik ve çevre Bilgisi
20 motor ve araç teknigi
Şimdiden Başarilar inşallah aliriz..
bende giriyorum b var a2 alıyorum girenlere başarılar inşallah alırız...
:bounce:
aynen benimde öyle,B var,A2 ye gireceğim.herkese başarılar bendende.
herkese bol şans. bi sonraki sınav 21 nisandaymış. bi cozemediler su hayvanii sınav donem aralarını...
ben gıremıyom yasım kucuk
bu arda antalyadan gırecek olan varsa babama denk gelırsenız bısıler yaptırırım
MT ANTALYA
benim de B var a2 yi de alıyorum ilk kez..inşallah motorumu ondan önce alıyorum cümleten başarılar kolaylıklar
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
arkadaşlar ben diğer dönemde yazılıcam ehliyete ne zaman başlıcak dönem biliyormusun ben ozaman yazılıcam da
başarılar arkadaşlar bende sınava gireceğim , giriş belgeleri ayın kaçı gibi gelir sizce ilk kez sınava giriyorumda (istanbul)
peki direksiyon sınavı ne zaman bilen varmı?
bu arada giriş belgeri sanırım sınava 1 hafta kala gidip sürücü kursundan alabilirsin en azından bana öyle dediler
:bounce:
http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu.../Sy_surucu.htm
buyrun arkadaşlar ben
Sınav Yeri Bilgileri
Sınav İli İZMİR
Sınav İlçesi KONAK
Bina Adı HACIŞAKİR ECZACIBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU
Bina Adresi MİTHATPAŞA CD.NO:123 KARATAŞ/KONAK-İZMİR
burda giricekmişim tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum
herkeze bol şans arkadaşilar bende giriyorum bakalım ne oacak hayırlısı
başarılar hepinize arkadaşlar kormayın bu sadece formaiteden sınav... Kimseye bişe öğrettiği yok maalesef.. ve maalersef ehliyetimizde A2 yazmadanda hep suçlu biz oluyoruz ne kadar çok cahil olsa da ülkemizde...
Korkmayın hiç hepiniz başarırsınız bu sınavı...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
arkadaşlar şimdi birşey diyecegim ben geçen gün B sınıfı ehliyetimle alkol'e yakalandım ve ehliyetime el koydular fakat ben a2 motosiklet ehliyet sınavınada girmiştim ehliyetimi kazandım yanı karakola gidip ehliyetimi alabilirim evraklarım hazır fakat a2 ehliyet alabilirmiyim ? ehliyetime el koydular b sınıfına
ne kadar kötü bi durum ya aslında akıllıda kullanıordum yaa
Yarın sınava girecek arkadaşlara (ben dahil ) başarılar. Kimlik belgenizi almayı unutmayın, aman diyeyim.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
arkadaşlar a2 sertifikayı aldıktan sonra emniyete gitmeden önce başka bişey isteniyomu.
Sertifikanla gidiyorsun ve birde orada form dolduruyorsun.. Ama formu kendin doldur. Emniyet binası çevresindeki yerlerde doldurtma çok para alıyorlar. Bostancıdaki emniyetin arka tarafındaki bahçesinin içinde emniyet kendisi satıyor oradan al. Ve birde emniyete harç yatırıyorsun sertifikanı vermeden.. Hemen kapı önünda görürsün harç yerini. Yaklaşık 40-50 civarıydı sanırım ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.. Fakat çok erken gidin arkadaşlar saat 7 gibi falan.. Çünkü çok fazla kalabalık oluyor...
S&S
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)