İYİ AKŞAMLAR 95 ALMIŞIM SEVİNDİM GERÇEKTEN
SIRA DİREKSİYONDA
HOCAMIN DEDİĞİNE GÖRE 3 KUKA VARMIŞ
ARASINDA 8 YAPIYORMUŞSUN
GÜVEN VER,RSEN ÜZERİNDE DURABİLDİĞİNİ İSPATLARSAN OK MİŞ
HERKESE BAŞARILAR....
İYİ AKŞAMLAR 95 ALMIŞIM SEVİNDİM GERÇEKTEN
SIRA DİREKSİYONDA
HOCAMIN DEDİĞİNE GÖRE 3 KUKA VARMIŞ
ARASINDA 8 YAPIYORMUŞSUN
GÜVEN VER,RSEN ÜZERİNDE DURABİLDİĞİNİ İSPATLARSAN OK MİŞ
HERKESE BAŞARILAR....
slm
bende geçmişim valla 85 almışım
yazilida bi numara yoktu gercekten.. genel kultur olmus biraz.. :]
o diil de pratik sinav heyecan verici..
insalla kurs bikac saatlik bisiler yapar da sinav siraasinda ogrenmeyiz motor kullanmayi..
bol sans dilerim herkese..
Shakulin
ilgili "3 kuka" yi pekala 6 metreye de koyabilirler..
Shakulin
pek yusuf yusuf etmedım ben ya gececceımı bılıodum zaten
trafık=90
ılyardım=87
motor=90
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Arkadaşlar hiç merak etmeyin.. Pratik snavda çok kolay geçecek.. 15 saniye ya sürecek ya sürmeyecek.. O kadar çok kişi oluo ki sınavda çabuk çabuk bitiyor.. Hiç gözünüzde büyütmeyin. Ayağınızı yere koymayın yeter.. Hoş koysanızda bazıları göz yumuyo ama..
Şimdiden başarılar herkese.. Ve hayırlı olsun
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Trafik:87
motor:95
ilkyardım:87
Bizde Olan Ybr 125 Le Gidicem Direksiyon Sınavına
arkadaşlar sınaw sonuçları açıklandı allaha çok şükür ikinci seferde geçtim sınawı ilkyardımdan kalmıştımda 83le geçtim çok şükür herkese giren herkese hayırlı olsun
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
bügün taze taze açıklandı 9 arlık sınavı kazanmışım darısı almayan arkadaşların başına.
kango multix yamaha 125
ben 90 doğumluyum.2007 ye girince kursa yazılabilir miyim ?
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
bende a2 fark alıyorum bizim burada motorların önemli bazı caddelere girmesi yasak mesala şehir merkezine.motorlularada çok sıkı bir denetim var. ehliyeti olmayanın motorunu alıyorlar, kaskı olmayanında bya ağır ceza yazıyorlar o yüzden ehliyete yazıldıydım (9.12.2006 daki)100 almışım şimdi direksiyon sınavını bekliyorum acaba bayramdan sonra ne zaman olabilir?
ayın 13 ü o hafta direksiyon sınawı
Metehan Akçakaya B rh(+)
arkadaşlar bu motor ehliyeti sanırım A2 oluyo kaça geliyor maliyeti
birde bende B sınıfı ehliyet mevcut sınava sadece motordanmı giricem yoks trafik ve ilkyardım derslerinden de tekrardan sınava giricekmiyim
...............
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Bana sınav 6 ocak 'ta dediler. Ankara'da farklı bir tarihte olma ihtimali var mı?
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
www.gelisimsurucu.com aradığın herşeyi bulabilirsin...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
bende 100 almışım çok rahatımtım zaten 11 dakika da sınavı tamamladım 1 saat bekledim ki çıkabiliyim die
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)