Nette A2 soruları bulabilen var mı nedense B'yi yayınlıyolar :@
Nette A2 soruları bulabilen var mı nedense B'yi yayınlıyolar :@
Abi benm ehliyetim yok ama ben dayanamiicam 16 yaşındayım martta fuardan 2007 cbr 125 i alıyorum saten 15 yaşından beri kulanıyorum mondial 125 mt yi dagıttım ama ehliyeti alıcam tabi
Buradan geçmiş sınav sorularını bulabilirsin;
http://www.gelisimsurucu.com/onlinetest.htm
Ben 28 yaşımda aldım. İş güçten fırsat bulamadığım için çalışamamıştım, ama inan çok zor değil, hatta çok kolay bile diyebilirim..
Kolay gelsin..
ankarada bir arkadaşım var doğum tarihi 12.11.90 ehliyet kursuna yazıldı a2 ehliyet yaşı 17 den gün almak yeterli demişler ben eskişehirde sordum 17 yi doldurunca dediler şehir şehir farkediyormu nasıl işdir bu ya 6 ay küçük birisi a2 ehliyet almak için kursa alınıyor ankarada eskişehir ise 17 doldurman gerekiyor deniyor
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Bi de bu linki dene o zaman;
http://sinav.surucuokulu.net/a2mot2/default.asp?i=basla
arkadaşlar ben bişiyi merak ediyorum(eğer forum da varsa sölerseniz sevinirim) bu motor alımında ki statüler nelerdir (kilo ,boy vs..) bi açıklarsanız sevinicem
ewt babacan da ben bulamadım o yüzden sordum....
selam arkadaşlar, ehliyet sertifikalarimi yeni aldim kurstan.
en başta bütün parayi soyleyin ona göre alin ne taksit istiyorum ne de sonradan bi süpriz para diye üstüne basa basa soylememe rağmen, kursa gittigimde sertifikalarimi almak için daha önce ödemiş olduğum ve bilgisayar sistemine yanlis geçtikleri bir 30 YTL ücret talep ettiler(sınav için ziraat bankasina yatirilanin yaninda bu da kursa veriliyormuşmuş) neyse biraz kavga dövüş makbuzumu buldurttum ve bunu zaten ödediğim ortaya çikti.
daha sonra tam alacakken kadın bi de 15 YTL direksiyon sinavi ücreti diye bişey olduğunu ve bunu ödememiş olduğumu söyleyerek, sertifikalarimi vermek istemedi. ben de uğraşmak istemedim o an ve iş etiği hakkinda ufak ve büyük ihtimal hiç bir işe yaramayacak bir konuşma yaptiktan sonra parayi ödedim ve sertifikalarimi aldim.
dikkat edin, bütün bunlar ben baştan herşeyi şimdi alin sonra bu tip sorunlar yaşamayalim dememe rağmen çıktı. bu sürücü kurslarinin hepsi aynı oyunlari yapiyorlar, başta ücreti düşük göstermek için bi para söylüyorlar sonra, yok sınava girerken kursa para verilecek yok direksiyon sinavina girerken de verilecek yok sertifika için de verilecek vb vb diyerek yavas yavas yoluyorlar, o anda sizin de yapacak bişeyiniz olmadigindan paşa paşa ödüyorsunuz. iş etiğine tamamen aykırı bir tutum maalesef ki. ben araba ehliyeti alirken aynı sorunlari yaşadigimdan ve bu sefer yaşamayim diye uğraşmama rağmen yine başima geldi.
ankara'da güzel bir alternatifimiz yok sanirim(güzel eğitim veren vb) ama bence Tunali Sürücü Kursu'na gitmeyin(zaten a2 yi Başkentliler sürücü kursu üzerinden veriyorlar ki, onlarin da sinav yerinde yaşattigi rezalet ayri bir konu, ve başka kurs üzerinden verdiklerini de sınav günü öğreniyorsunuz tunali sürücü kursu olmadigini öğrenip telefonla kursu arayinca!)
isim vermicektim fakat, yaptiklari iyi niyet sınırlari dahilinde degil, ben de orda bu parayi öderken kendilerine belirttim ki, elimden gelen her şekilde müşteri kaybetmelerine yol açacağım ki bi anlamda doğal seleksiyonla bu tip firmalarin elenmesine belki de çok çok küçük de olsa bi katkim olsun.
Merhaba Arkadaşlar ;
Bilindiği üzere bizde burdayız herhangi bi sorunda yanınızdayız...http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3377
arkadaşlar bana bi yardımcı olun bu motor alımında ki statüler nelerdir(boy,kilo vs.) bi yardım edin......
http://www.ehliyetsinavsonucu.com/
Abim ile ben girdik şahsen ben sınava uyuyarak girdim vede kalıcam diye çok yusuf yusuf çektim uyumama rahmen 80 almışım yaw(sadece motordan girdim B var )
Soruda diyorki; hava filitresi TIKALI ise motor nasıl bir benzin karışımı sağlar?
A)Normal
B)Fakir
C)Zengin
....
..... gibi
Bende uykulu olduğum için soruyu okuyamadım hava filitresi TAKILI diye okumuşum cevabı zengin karışım olan soruyu gittik normal olarak işaretledik
olsun herşeye rahmen geçtik
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
Ne hava atıyon olm nasıl aynı notu aldık hala anlamıyom En az 4 yanlışımız olması lazımdı meb'in bi yanlışı olmasın
vay bee hiç haberim yok açıklandığından bende yüz almışım hadi hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
arkadaşlar bende yazılıdan 90 aldım,şimdi sıra direksiyonda....
hepinize başarılar...
çiyan:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)