Daha çok uzun sürer bu stajyerlik meselesi...
Daha çok uzun sürer bu stajyerlik meselesi...
Mantık kabul etmez ama burası Türkiye kim ne yapar o da belli olmaz.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ben de 9 Aralık'ta sınava girdim, kayıt yaptırırken sürücü kursuna sormuştum, son dönem 3 Kasım 2006 itibariyle başladığı için bizler muaf oluyoruz. Ben de sürücü kursunun yalancısıyım. Zaten onlar da daha yasanın ne zaman yürürlüğe gireceğini bilmiyorlar. ocak 2007 farazi bir tarih.
Ama mantıklı yani.Diğer mantığa göre sertifikası elinde hazır olup da aehliyeti 2007'de çıkaracak olanlara da stajyer muamelesi yapılır ki bu da saçma olur
...Sergerdan...
Merhaba arkadaşlar 9 Aralıktaki yazılı sınava girdim. Ancak motorumu bu hafta alıyorum. Anlıyacagınız bir süre ehliyetsiz binmek zorundayım. Tahminen Ehliyetin elime geçme tarihi ne zaman olur? Gerçi daha direksiyon sınavı var.
Valla bayrama kadar gelmez diyorsanız, denizliden ankaraya ehliyetsiz gitmeyi tavsiye edermisiniz?
1-ocagın ortasında ehliyetin elinde olur...
2-tavsiye etmem..
CBR 600F Honda,
Motosiklet sevdası adamı yoldan çıkarır ama sen şimdilik çıkma istersen
yakalanmazsan sorun yok,
[ ben yıllarca ehliyetsiz kullandım (arabayı da, motosikleti de) ]
amaaaaaaaaaaaaaaaa
yakalanırsan veya Allah korusun bi kaza durumunda falan, başın kötü yanar
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ya ben herseyin kanunlara niazam uygun olmasi gerektigini dusunenlerdenim.
ozur dilerim fakat ama burda 2 tekere saygi diye bagira bagira konusup sonra ehliyetsiz mootsiklet kullanan arkadaslari kiniyorum . siz once kanunlara saygi duyun ondan sonra saygi bekleyin . kanunlarina saygi duymadiginiz bir ulkenin suruculerinin saygi duymamasi cok normal.
imzam yok parmak bassam olurmu
şu anda E+A2 ehliyet sahibiyim !!!
motosikletimi aldığımda ehliyetim yoktu, alana kadar ehliyetsiz kullandım.
ayrıca motoru veya arabayı kullanan ehliyet değildir.
ben hiçbi yerde 2 tekere saygı diye bağıra bağıra konuşmadım.
ben seni önyargından dolayı kınıyorum
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
hahahaha
[B]ama hâââLâââ[/B]
Infernox ben sana derim ki sen bu nickle birak Denizli - Ankarayi, bayramyeri - camlik zor yaparsin ilk caminin onunden gecerken kus gibi indirirler guzelim. Bu arada infernox ev arkadasim, burdan belirteyim sonra kim bu ukala demeyesiniz Evimizde valla kisi basi bir motor ortalamasini yakaladik. Standart sapma uzerine kasiyoruz
Hyosung GT 250 Comet
iyi ki yaptın açıklamayı deniz
[B]ama hâââLâââ[/B]
her halikarda ukala oldum galiba Saglik olsun. Ama soruya baksana ne menen bir soru ehliyetsiz yola cikacakmis... Simdi ben ehliyet sahibi ve toplumsal sorumluluk sahibi birisi olarak ihbar etmezmiyim? Ederim
Hyosung GT 250 Comet
Buradaki bütün arkadaşlar çok gençsiniz ve kanınız kaynıyor.Ne kadar iyi kullanırsanız kullanın bende kurallara uymayı isterim.Kabuto ya katılıyorum.Bu bence sorulmaması gereken bir soru ve maalesef cevaplarıda sizin verdiğiniz cevap olmamalı.Bende ehliyetsiz araba kullandım ama hiçbir zaman trafikte değil.Bence antreman amaçlı kullanın ama ehilyetiniz yoksa yani devlet size bu hakkı vermemişse allah korusun bir kaza yapsanız size bişey olmasa karşı tarafa olsa dahi(ki onunki en az bizimki kadar can)hapislerde sürünürsünüz.Yana bu gençliğiniz.3. sayfa haberi olmasın bu forumlardaki bilgili,kültürlü hiçbir kardeşim.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Kanunları kişisel tercihlerimiz doğrultusunda yorumlayamayız. Anayasayı bir kez delmekten bir şey olmaz zihniyetine sahip olmamalı varolan kanunlara hem saygı duymalı hemde uymalıyız.
Yanlış olduğunu düşündüğümüz kanunu değiştirmek için mücadele edebiliriz. Ve ben iyiyim ehliyete ihtiyacım yok yada olana kadar böyle idare ederim demek yanlışların en büyüğü olur. Başka bir konuda başka bir kişi aynı davranışı sergilese o zamanda aynı yaklaşımı gösterecekmiyiz?
Örn: Ameliyatı doktor yapar diploma değil!!
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. En iyisi ehliyeti alana kadar fazla trafige çıkmamak.
e iyi edersiniz
bak bana yaş 30 ancak ehliyet alıyorum....
hiç bir konuda acele etmiyorum...
motorumu temmuz ayında aldım ehliyetimi ekim ayında ,temmuz ekim arası 800 km yapmıstım, ekimden günümüze 1800 yarınla beraber 2000 km.. iyi sabretmişim, ama muradıma da ermişim.. kıssadan hisse ehliyetsiz kullanmayın gidin alıverin
Soru: Bende B sınıfı ehliyet var, bununla motor sürebilir miyim? Süremezsem de sanırım yeni yasa tasarısı var B ile motor kullanılabilecek gibi. Bu ne zaman çıkıyor?
Bir de ben 3 ay önce B sınıfı ehliyetini aldım, hani 6 ay içinde 2. başvuruyu yapınca daha ucuza kapama gibi bi olay var galiba. Bu konu hakında beni bilgilendirebilrimisinz?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)