çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için
çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için
selam motorcu kardeşlerim 14 ekim cumartesi günü yapılan A2 ehliyet sınavına başvurdum . B sınıfı ehliyetim var ama beni tutp tekrar b sınıfı ehliyet sınavına vermişler ve maalesef sınavda 20 soruna yerine 40 soru (motor)çözmek zorunda kaldım sizce sınavım gçerli sayılırmı yok sa bi dahaki sınavı mı beklemk zorundayım...
sınavı gecemessen alırlar b yide kalın ehlıyetsız
ANKARA MT
arkadaşlar 14 ekimde a2 sınavına girdim. b sınıfım olmasın rağmen beni tekrar b sınıfı sınavına soktular . sadece sınava motordan(40 soru) girdim sizce sınavım iptal olur mu yoksa geçrli sayarlar mı?..................
sanmıyorum dostum...ama umarım sorun çıkmaz
Sadece motordan girdiysen nasıl B sınıfı sınavı oluyor onu anlamadım.A2 ehliyeti alabilmek için B ehliyetin olsa dahi motor sınavını vermek zorundasın zaten,herhangi bir sorun yok.
Arkadaslar, 14 Ekimdeki (teorik) sinav sonuclari ne zaman aciklaniyor, ikinci (pratik) sinav ne zaman olacak? Araya bayram tatili de giriyor. Bilgisi olan var mi?
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
bende a2 den b ye fark ıcın gırdım. hala beklıyoruz 28 ekim diyolar açıklanma tarıhı ıcın. yanı 1 haftası var.
sınav sonuçları belli oldumu?
sonuclr ne zmn belli oluoms? bide uyqulama snvı ortalama hanki tarihte oluo arkadaslr bilen war mı..?
Bana kursta en erken 11 Kasım dediler uygulama için.
Serdar
Ankara
CRF 250L
slm iyi bayramlar öncelikle .arkadaşlar bende yeni ehliyet almayı düşünüyorum ehliyetim e sınıfı geçiş yapcam 300 ytl kurs istiyor sizler kaça maal ettiniz yardımcı olursanız sevinirim bu arada samsundan yazıyorum
daha önce ehliyetin varmı?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben su anda ehlıyet kursuna yazıldım motor kullanmasını bılıyorum motorsıklet suruus egıtım kursuna katılmak zorundamıyım????
Hayır katılmak zorunda değilsin, zaten yazılırken sana sormadılarmı kullanabiliyormusun diye?
Egitimli egitimsiz fiyatları farklı olur bunu öğren ve egitim almıyorsan kurs ücretinin yeniden düzenlemsini iste.
Eskiden cevap hayır idi. Sonra zorunluluk falan gelecek dediler. Şu an durum nedir, bilmiyorum? Hem niye katılmıyorsun ki? Zaten topu topu 3-5 saat ders verecekler.
May the Force be with McLaren Mercedes
zorunlumu yanı sımdı
Ben geçen sene aldım, zorunlu değildi. Öyle söyleyeyim.
May the Force be with McLaren Mercedes
neyse saolun hadı ıyı geceler
Öyle bir kurs veriyorlarsa katıl tabiki ama ben alırken ne eğitim ne birşey.Öyle bir zorunluluğun yok. Malesef diyorum ama.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)