Tekirdağ da cumartesi yapıyorlarmış, edirnede pazar.. Sanırım il il ilçe ilçe değişiyor
Tekirdağ da cumartesi yapıyorlarmış, edirnede pazar.. Sanırım il il ilçe ilçe değişiyor
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
nası yane...
ben bugun sınava giremedim daha doğrusu gidemedim zate ayağımda alçıdaydı fakat üstüne basamıyodum...şimdi bugun sınava giremeyenler 30 unda girebilir mi peki öyle bi şansımız varmı acaba...yoksa sadece bi merkezde mi olcak bu iş...
ankarada öyle bi olasılık varmı acaba...
bugun sınava girdim, A2 direksiyon sınavına. SON DERECE kolaydı. "şuradan git, caddeye çık, 50 metre ilerden dön gel" den oluşuyordu. 93 almışım
Keşki yavaş hızda manevraları denetselerdi, keşki tehlikelerden bahseden mecburi bir film izletselerdi, vs vs..
-t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
bu konuda haklısın istersen ben sana bu konuyla ilgili video ve yazılar yollayabilirim urlanın neresindesin bir çayını içmek için uğramak isterim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bugun bende sınava girdim...
açıkcası biraz tedirgindim ilk defa scooter kullancaktım
sınav başlmadan bi tur attım 8 çizdik.. tamam dedim bu iş
sınavda biraz heycan oldu ama ayağımı yere deymeden 8 çizdim bu işide hallettim büyük bir ihtimalle
hayırlı olsun camiaya :
bende girdim bugun geeçmişim pazartesi arayacagım herhalde alırız 1 haftada bırde bısey sorucam trafık subede neler gerekıyo yada neler yaparsak uynaıklık olur bı ehlıyet alan abımız anlatasa ıncelıklerını...
ya beyler sınava giricem bende 14 ekimde yazılı direksiyon ne zaman bilmiyom ama vitesli motor olacakmış.nasıl oluyor sadece 1.vites falan dediler bi anlatın yaa (korku var inceden )
eğer ist.daysan git gelişimden al. ben öyle yaptım ve bugün scooter kullandık. bi 8 çizdim olay tamamdır. we ayrıca çok saçma bi sınaw bu bakmıolar bile ne yaptıına.. hey gidi canım devlet büyükleri.. memurum işini bilio demişti biri zamanın da ama balık baştan kokar..
Biraz siyasi oldu ama söylemeden edemiyorum.. Çok severim ya siyaseti (!)
Bu arada ehliyet alacak arkadaşlar tırsmayın hiç bişe olmuo alamama gibi bi şansınız yok takmayın. Ama lütfen trafikte özen gösterelim kurallara ki herkese örnek olsun. Lütfen sinirlenmeden kurallara uyarak devam edelim ehliyet gördüğüm kadarıyla sadece ceza yememmek ve devletimize katkı olsun die alınıo bu ülkede..
Herkese kazasız belasız sürüşler...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Bende bugün sabah girdim ileri git gel dedi bitti komik bir sınavdı neyse herkese geçmiş olsun bu arada bana bir evrak verdi kurstaki yetkili kişi bende aldım sınavdan sonra tekrar benden aldı niye verdi niye aldı anlamadım şuan elimde hiç evrak yok en azından kurstan geçtiğimize dair bir belge alsak ehliyeti alana kadar en azından polis çevirmelerinde etkili olurmu? size verilen kağıtları ne yaptınız siz?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
yok kardeş bende belge falan görmedim. Ama ayın 2 sinden sonra wericeklermiş belgeleri sonra gidip ehliyetimizi alıcaz inşallah..
Bu arada sınavları başarmışız polis çevirirse halimiz nice olur bilen duyan war mı? Ceza yersek saçma olur gibi gelio bana ama hiç bişeyide ispatlayamayız Adamı tutup kolundan kursa götürücek diiliz yaa
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
ya beyler sınava istediğimiz motorla girebiliyormuyuz?
Komisyon başkanı isterse girebiliyorsun istemesse giremiyorsun Diyorsunki motora alışık değilim bu motora alışırsın diyor.
bana sınav büyük ihtimalle 30 eylül dediler ? daha önce 23 eylül demiştiler ama neden ertelediler bilmiyorum
banada 7 ekim oldugunu soylediler
bu iş de var bir iş
ben bi kursa gidip olay cikarayim
Sınava bugün girdim sonunda ve bitti bu bekleme süreci.Çok sıkılmıştım artık beklemekten.Şimdi de elimize geçmesini bekleyecez bir süre tabii...
kasımda nasıl gireceksek sınava yaa kar kış hayırlısı bakalım
sınavda yağmurun azizliğine uğradık. iki aday yağmur yüzünden kayarak motordan düştü. ben de neredeyse düşecektim. slalom yaptıktan sonra yapılan tam dönüşte honda activia(ilk kes kullanıyorum) kafadan kayar gibi oldu ama açıyı genişleterek durumu kurtardım. Ama benim kadar şanslı olmayan arkadaşlar da vardı.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ooff off şimdi böyleyse kasımda nasıl olur peh
Kurstan belge alabiliyormuyuz ehliyete hak kazandık diye yolda çevirirlerse en azından ehliyeti bekliyoruz diye cezadan yırtarız
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)