arkadaşım b ehliyetin varsa A2 sana 150 ytlye patlar
arkadaşım b ehliyetin varsa A2 sana 150 ytlye patlar
150'ye patlaması nasıl mümkün?
25+90 + kurs parası+ muhtarlık-savcılıktaki belgeler için ödeme...yoksa fotoğraf.
neyse bu sorunun cevabı bir çok başıkta var zaten yeni bir başlıkta açıklamaya gerek yok.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bizim cocuklar 200 den aldı avrupa yakasındaysan sende 212-641 13 13 arada ogren sadece sınava giriyorsun 2 tane ama sorular kolaymıs normalde 250 imiş
bende b vardı ve onun üstüne a2`yi aldım. Masraflar harç, kurs vs. herşey dahil 400`e yaklaşıyor.. Kursa ödediğim para da 140 ytl. idi.
a 2 ehliyeti alma sınırının 17 yaşı doldurup 18 den gün almak olduğunu duydum bu doğrumu? a 2 ehliyeti ile racing naked scooter falan yani her türlü motor sürülebiliyomu?
kafam çok karışık kısa cevapta olsa lütfen cevaplayın
türkiyede kullanılan tek ehliyet a2 olduğu için tüm motorları kullanabilirsin
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
a 2 ehliyeti alma sınırının 17 yaşı doldurup 18 den gün almak olduğunu duydum bu doğrumu? ==> DOĞRU ve her türlü motoru a2 ile kullanabilirsin..
yas sınırı 17 a 2 olsun ıkı tekerlı ne olursa kullan kafaya gore yanı
HertÜrlÜ Motoru Kullanabİlİrsİn....yaŞ Konusunda Emİn Deİlİm Ama 17...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Henüz siteyi tanımaya çalışıyorum
herkeze selam
Talanen
ewet doğru ve a2 ile her motoru kullanabilirsin
...........KARAALİ.........كاراالط
a2 direksiyon sınavının tarihini bilen var mı... ve saat kaçta olduğunu bilen var mı acaba ankara için sınav yerleri neresidir...teşekkürler...
bide benim ayağım alçıda bi aksilik çıkarırlar mı ...
sınav tarihini bilmiyorum ama ayak alçıdaysa problem çıkarırlar zira müfettiş falan olabiliyor yinede sürücü kursuna bi sor sen
Ayak alıçıda zor dostum almayabilirler seni sınava. Sınav yeride senin kursuna göre değişiyor. Carrefour un orda girebilirsin ya da çukurca birlike mahallesinin orda samsun otoyolu var orda da girebilirsin. Ben çukurca birlik mahallesinde oturuyorum ama kursumdan dolayı taa batıkente gitmek zorunda kalmıştım. Şimdiden herkese başarılar.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
22 kasımda dreksyon
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar yanlışlık olmasın diye yazıyorum...
ilgili kişilere direksiyon sınavın bu hafta sonu olma olasılığı yüksek 23 cumartesi günü saat 9 9:30 arası...
daha kesin bir bilgi yok öğrenince buraya da haber edeceğim...kolay gele..
bu arada alçı işini de sordum sen kesin gel sınava zaten scooter a bindircekler bi aksilik olmaz dediler...
Yahu şu scoter işini sordum ben de, kesinlikle vitesli motosikletle giriliyormuş sınava, keşke scoter olsaydı, daha viteslere alışamadım da. Sınavın şekli de şöyle imiş, bir kaç kukla koyuyorlarmış aralıklı, iki defa onların arasından S çizerek geçiyormuşsun, bazen araları dar oluyormuş ve deneyimli arkadaşlar bile zorluk çekiyormuş.
e yok artık! ben sitemizin sponsoru olan gelişim sürücü kursuna gidiorum.. onlara sordum cuma günü belli olur dediler. arıycam onları size de burdan haber weririm. ama bu hafta sonu olacak kesin. yac.tesi ya pazar. ama c.tesi olma olasılığı yüksek.
Bu arada defalarca sordum vitesli motor kullandırıolar mı die öyle bişey yok scooterla girioruz sınava en azından kadıköydekiler öyle sanırım.. yoksa daha hiç kullanmadım vitesli motor
hayırlısı diyelim.. hepizmiz geçip ehliyetlenelim inşallah!!
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
arkadaşlar motosiklette ehliyet kalkmalımı yoksa belli motorlarlardanmı kalkmalı ehliyet?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)