kardeş bu çok karışık bi kavram yasalara göre ve benim şahsi fikrimce motosiklet kullanıcaksan a2 olmak zoru nda ancak duyumlarıma göre bazı trafik zabıtaları b sınıfı sahiplerinede göz< yumuyormuş ama oda o zabıtanın insafına kalmış bişey
kardeş bu çok karışık bi kavram yasalara göre ve benim şahsi fikrimce motosiklet kullanıcaksan a2 olmak zoru nda ancak duyumlarıma göre bazı trafik zabıtaları b sınıfı sahiplerinede göz< yumuyormuş ama oda o zabıtanın insafına kalmış bişey
Kask tak!
evet 2 tekerlekli peugeot.puch mobyltte ile yamaha kawasaki honda dahil motor gücü ve cc dahil her motorda ehliyet sart ben ilk ehliyetimi aldığımda 1999 da vitesli motorlara a2 vitessiz (peugeot.puch mobyltte ) a1 istiyorlardı
a1 sadece vitessizleri kullanır a2 ise vitesli vitessiz tüm 2 tekerlileri kullanıyor diye ögrettiler bize şuanda a1 in kalktığını duyuyorum ama ne derece doğru bilmiyorum..
Evet giren arkadaşlar nasıl geçti?
Bende girdim gayet basitti sorular. 15dk bitti 30dk bekledim uyudum falan salonda
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Valla benim 2. girişimdi takıldığım yerler oldu ama sınıfa sorunca hepsi birden aynı cevabı verince takıldığım yerlerde kalmadı çok güzel geçti bakalım sonuçlar açıklanır 15-20 gün sonra hayırlısı artık
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Ben "Y" kitapçığıydım diğer şehirlerde de öylemiydi kitapçık türü bilmiyorum. Evet baya yardımlaşma vardı sınıf içi bizimde ama ben oralı olmadım çünkü kolaydı. Direksiyon sınavı 24 eylul deymiş. En erken 26 Eylülde almış oluruz ehliyetleri. Tabi sonbahar gelmiş olacak ve o ehliyetle şehirler arası yapma fırsatımızı hava tahmin raporlarına göre ayarlıcaz
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
valla ben 90 soruyu 30 dakikada yaptım çıktım trafik canımı sıktı ama ii geçti herkeşe başarılar ne zaman açıklanıyor ?
Kask tak!
3 hafta sonra sanırım
b sınıfı ehliyetler artık 50 cc lik motorları kullanabiliyorlar
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=40210
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
trsurf2000 sanırım sendeki motor sevdası değil...olsaydı kimseye hiçbirşey sormadan gider ehliyet alırdın..
o tarz birşeye bindikten sonra mutlaka daha büyüğüne heves edeceksin.. yaşın tutuyorsa (hiç yaş belirtmemişsin) bence hiç durma ehliyet al....
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
evet kullanabilirsin sen rahat ol
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
a1-a2 sınıf ehliyet motor kullanmaz
motoru sürücüsü kullanır..
tabi bu ehliyetin yoksa motoru yine kullanırsın mahalle aralarında polis olmayan yerlerden , kenardan kenardan
UYARI:ARKADAŞLAR 2005 YILINA AİT BU YAZIYA CEWAP YAZANLAR BENCE O ADAM EHLİYETTE ALMIŞTIR MOTORDA....LUTFEN TARİHLERE DİKKAT EDEREK LİNKLERİ AÇINIZ......
arkadaslar merhaba A2 sınıfı ehliyet için masraf asagı yukarı ne kadar olur?bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşım bu konu ile ilgili bir forum var okursan öğrenirsin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=1196
FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)