2 yanlışım çıktı!! yakışıyomu hiç makina mühendisi adama
2 yanlışım çıktı!! yakışıyomu hiç makina mühendisi adama
Bacoman
20 de 20.bi de direksiyon sınavına bisikletle girebilirsem ondanda geçerim zira daha motosiklete hiç binmedim.
bende pendık lısesınde gırdım mıllet motorla gelmiş..birde dikkat ettim..ehliyet aldığım sınıfta 5 sıra bostu yanı gelmemısler..16 kısıydık sınıfta 4 erkek dıgerlerın hepsi kız alla alla..)))
1 yanlışla geçeceğiz işalla.
Ben kaldım sanırım tekrar sınav nezaman nasıl giricez tekrardan kursamı yazılıcaz prosedür nasıl oluyor
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
26 agustos sınavı var ona gırcen sanırım
Yeni yine yeniden
gugukk nasıl kalırsın abicim yaa çok basitti sınav sen B den A2 farka girmedinmi sadece 20 soru vardı ben hiç çalışmadım 18 net çıkardım çok kolaydı...
Birde arkadaşlar kendi motorunuzlada girebilirsiniz sınava bizim arkadaş gecenki sınava girdi kendi motoruyla adam demişki tamam kullanmana gerek yok kendi motorunuzla giderseniz eger daha iyi olur...Ben iki aydır kullanıyorum motorumu ve çok alıştım valla scooter kullansam zorlanırım herhalde çünkü ilk motor sürmeyi kendi motorumda öğrendim şuan 2000km deyim...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
zaten dussen bıle gecırıoyolar
Yeni yine yeniden
@ZealsunChopperSanlı ben araba sevmediğimden dolayı b ehliyeti hiç almadım direk a2 den girdim hiç çalışamadım motor biraz kazık geldi diğerleri kolaydı zaten birtek motordan kalıcam galiba neyse sağlık olsun herkese geçmiş olsun.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
0 yanlış :D motordan deli gibi anlıyorum hahaha
Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.
Offf eğer bunlarsa demek ki 100% alıyorum...
Önümdeki hatunu kopyalasaydım eminim %20'lerdeydim...
Bu arada yeni sınava gireceklere www.testsitesi.com'u tavsiye ediyorum. Güzel bir kaynak ;)
Y.dışında olsaydı zordu Handecim, ama burada başarı belgesi bile alabilirsinhandeee adlı üyeden alıntı
100 aldim tuh yaa sansa bak hemde hic calismadan.Cok kolay bir sinavdi.7 dk isim soyad ve cevaplari yazmam surdu.Kalan 38 dk uyudum
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
kesinlikle 100 aldım 95 olsun itiraz ederim )
buda demek oluyorki 100 üzerinden 100 alıyorum
arkadaşlar benzer şeyler bizim sınavda da oldu. "sanırım hepimiz aynı yerde girdik sınava" diyesim geliyor ama değildir herhalde.
ben pendik orhan sinan hamzaoğlu diye bir okulda,
salon 6, 16 da girdim
ya soru ve cevapları da verselerde bir yerlerde baksaydık. Merak ettim sürpriz var mı acaba.
bir de bizim sınıftaki görevli kadın tam bir öğretmendi. bir an kendimi orta-lise yıllarında hissettim.
ben de 18 doğru var sanırım. sıkıntıdan dönüp bi daha sorulara bakmayacam. yanlışlar ordan.
bu arada bu başlık için sağolun, çok güzel oldu. Açıklanmamış bir sınav sonucu stres yapıyor.
@tiryakimurat
Hocam soru ve cevaplar bu başlıkta var.Umarım sen de geçmişsindir.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17616
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
arkadaşım, söylediklerine her türlü katılıyorum. yani işin ne kadar bok olduğunu biliyordum da ctsi günkü manzaradan sonra bir daha sinirlerim bozuldu.muritu adlı üyeden alıntı
ya bu trafiğe çıkmak konusunda ülkemizdeki ciddiyet tamamen sıfır. çok yazık çok. söylediklerini tekrar etmek istemiyorum, ama acilen türkiye'de ehliyet alma süreci mantıklı bir hale getirilmeli.
ne yazık ki şu anda ehliyet almak yanlış açıklardan çok zor (bürokrasi, bilmem kaç ayda bir sınav, başvurduktan bilmem kaç ay sonra ehliyet almak, vs) ve yine yanlış açılardan çok kolay (20 basit soru, hatta kolaylaştırmak için salak salak şıklar, ve sadece 10m. motoru götürebiliyorsan geçeceğin, ya da "2 malboro"ya halledebileceğin bir direksiyon sınavı).
oof of.. ondan sonra herkesin ehliyetsiz sürdüğü bir utanç manzarası. ve insanlarımızı mahveden kazalar.
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
peki şimdi bu sınavın sonuçlarının açıklanması için hangi siteyi takip etmemiz gerekiyor bilen var mı?
çoğu sürücü kursunun sitesinde yayınlanıyor sonuçlar açıklanınca, ama benim kastettiğim bu merkezi sınavı yapan bakanlığın ya da ösym'nin bir sitesi var mı bakabileceğim?
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
Arkadaşlar
Sınav sonuçları ne zaman açıklanırmış bilen arkakaşlar varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)