Korkarım hayır
Geçersin handee 6 yanlış yapma hakkın var bu arada benim yanlışım 2 oldu birde distribitorun parçası platin oldugunu bilmiyormuşum
12. sorunun cevabı yazılmamış eğer cevabı KAMPANA ise (ki öyledir ) hiç yanlışım yok umarım kaydırma yapmamışımdır
20 soruda geçmek için %70 ini doğru yapmanız gerekir buda max. 6 yanlış yapabileceğiniz anlamındadır... arkadaşım kılpayı geçiyorsun yane anlıyacağın...
handeee adlı üyeden alıntı
5 yanlışın varsa 15 dogrun var demek buda 75 yapar. bu dururumda gecersın.
ataper adlı üyeden alıntı
YA Benim B ehliyetim yok, Yani fark ehliyeti almıyorum, 3 teorik derstende sorumluyum..
ama olay şu, bir web sitesinde , " her 3 dersten 20şer soru sorulur" yazıordu!, Ancak benim elime gelen Soru kitapçığında 90 soru vardı( 30 ilk yardım , 40 Trafik, 20 motor)
Gelin işin içinden Çıkın? ,
Ne olur bilen biri cevap versin..
ben bitek 20. soruya ne cewap verdiğimi hatırlamıyorum.. doğru cewap verdiysem 100 yoksada 95 aldım
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
Dostum ilk mesajında böyle faydalı bir başlık açman hoş bir davranış.Aramıza hoş geldin.Her daim böyle katılımcı olmanı dilerim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
sanırım yüz alıcam ee diğer soruların cevapları yokmu.bende B yok a2 alıyorum direkt.?
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
ya bi sn ben Z grubundaydım ve motor sorularımız boyle değildi sanki?!
bir de sınav sonucları ne zaman acıklanıyor?
ek: 17 tane cıktı, 12. sorunun cevabı yok mdur?
Tüh be 1 diyordum 2 yanlışım varmış tifosi sen tutturmuşsun distribütorün parçasında yanılmışım.Neyse geçelim yeter.
Internette A2 sinav sorulari diye aratmisdim 50 soruluk bi test cikmisdi. Bu 50 sorunun 20 tanesini sordular e bizde 100 aldik Memlekette hersey kolpa olmus dicem bide sik olmali bole motor kisminda filan mesela, motor arizalandi naparsin. Cekerim kenara ararim tamirciyi sikkini isaretleyen arkadaslar diger sorulardan muaf olmali.
Hepinize iyi gunler diliyorum.
Merhaba Arkadaşlar;
A2 Sınav soruları normalde bakanlık tarafından yayınlanmaz.Soru sayısı az olduğu için.Ancak lewent arkadaşımız iyi bir iş yapmış sanırım...
Sınav sonuçları tahminen 25 temmuz gibi açıklanır .
Direksiyon sınavı ise şuan 29/30 temmuz gözüküyor ancak sınav açıklanması eğer gecikirse yazılı sınav 1 hafta ileri alındığı için o zaman 05/06 ağustos tarihine atabilir...
hayırlı olsun arkadaşlar inşallah uygulamada da başarılı oluruz.
B alanların bakabileceği yer var mı A2 ye ağustos ta giricem işşaallahh
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
12 sorunun dogru cevabı (b) kampana dırGabe adlı üyeden alıntı
Hepsi doğru 100 aldım ödül olarak ne alacağım
CBR 125 R
ehlıyet alacan
Yeni yine yeniden
20 de 20 doğru olunca kalırmıyım acaba
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
beyler kac dogruda gecılıyor ben 13 dogru 7 yanlıs yaptım
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)