Rehinli Motor Satışı Yapılabilir mi?
-
Rehinli (Tahdit) bir motor var. 2005 Haziran'da alındı.
2007 Haziran'da rehini bitecek , fakat ; şimdi satmak istiyorum!
Ne yapılması lazım ? Herhangi bir resmi yolla rehini kaldırılabilir mi? Yoksa son güne kadar beklemem mi lazım! Ayrıca Anadolu Cetelem , parayı peşin ödesek bile rehini son gün kaldıracaklarını söylüyor ?
Reklamlar
-
Haydaaaa, para ödendiğinde rehin kalkıo biliodum.Benim motorum da rehinli ama bankaya.Tek yol borcumu kuruşuna kadar ödemek.Yoksa 2,5 yıl daha benimle =)
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Anadolu Cetelem'de 1 kişiyle görüşmek yetmez. Hepsi ayrı bişey söyler.
Bir yanlışlık var, borç biter, borçsuz yazısı verirler, trafiğe gider, rehini kaldırtırsın. BÖyle olması gerek.
Bana da evrağımı kargoya verdiklerini söylediler, bankaya gittim, 2 dk içinde verdiler, gerisi malum....
-
Anadolu Cetelem'le konuştum. Parayı peşin ödeseniz bile ; rehin tarihinden önce kalkmaz dedi. Yaw motoru 3.500 e aldım. Şimdi 1.000 YTL ye satamıyom. 2007 Haziran 'da ne yapacam o motoru?
-
motor ne
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Çin
-
akıl wereceklrıne çin çin dieceklrıne para werseler hayabusa turbo bilem alırım..
-
Eğer kredi sözleşmesinde özel bir hüküm yoksa borcu ödeyince,borcu yoktur kağıdını vermesi lazım.
Finansal kiralama yöntemin de dediğin gibi oluyor,çünkü kdv %1.
Örneğin:
Benim transporterin doğuş finansa borcunu 5 ay önce ödeyip temiz kağıdını aldım
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
arkadaşım; rehin sözleşmesinin amacı alacağı teminat altına almaktır.
borcunun tamamını ödediğin taktirde alacaklı rehni kaldırmak zorundadır.(çünkü rehnin asıl dayanağı olan borç ortadan kalkmıştır)
sana rehnin kalkmayacağını söyleyen şahıs anadolu cetelem'in kapıcısı olmasın.hani öğle arası patronun koltukta sigara içerken sen aramış olmayasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler