cbf kullanıp satan biri olarak alma derim ybr bilmiyorum ama bence cbf den iyidir buarada cbf yide satma nedenim 96 model titan azdaha geçiyordu beni belki geçerdi yol bitti bende kızdım sattım
cbf kullanıp satan biri olarak alma derim ybr bilmiyorum ama bence cbf den iyidir buarada cbf yide satma nedenim 96 model titan azdaha geçiyordu beni belki geçerdi yol bitti bende kızdım sattım
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
ybr de kullandım2004 te...2005 yazında sattım...
cbf sahibiyim Ocak ayından beri...km 11.000
2005 te bir ara Honda İnnova aldım...efsane bir cup tır...sattım...neden sattım tahmin et..
Bir İzmit gezisinde 4 defa yakıt alınca tepem attı...125 e rahatlıkla çıkıyordu cbf gibi ıkınarakda çıkmıyodu...uçan bir cup yani anlayacağın...neyse bu nedenle sattım...yani senin Titana geçildiği için sattım demenle benim deposu küçük diye satmam gerekçesi aynı...
bu nedenle sattıysan saygı duyarım ama onun dışındaki eleştirilerini merak ederim...çünkü segmentindeki en iyi modeldir...
cbf150
ybr125
tvs apache 150
kymco ck 125..
olay budur...
cbf deki yan granajlar kuryeleri (yan yatarsa motur masraf çıkarır diye ) tedirgin ettiği için tercih nedeni olmayabilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya bu çok komik bir neden Böyle nedenler yazmayın bari az daha geçecekti o yüzden sattın demek he birde geçse ne yapardın demekki parçalardın belkide Ondaki hızlanman ,kilonla alakalı bu anlık hızlanmalar.Bu yüzden motor satılırmı?? cbf 150 yi kötülemeye çalışmayın.honda kalitesi belli.Sınıfının en rahat motoru şunada cbf 150.Zaten çok performans arıyorsan başka modellere bakıcaksın. Apacheye bakabilirsin mesela ama konforu düşer tabi
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaşlar ben sadece fikrimi söyledim hondanın kalitesi belli sadece görüntüsü bili yeter cbf alman için
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
kesinlikle cbf derim.yeni modelinde farklılık varmı beklersen iyi olur.
kardeş görünüşünü,performansın ı, yakıtını karşılaştır al derim hızı seviyorsan CBF 150 derim ben YBR nin 110 u geçeceğini sanmıyorum
Ayrıca CBF 110 u geçmiyor diyenler bir de şu linki inceleyin bence
http://www.youtube.com/watch?v=GOzcogvmf3g
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
bence en mantıklısı cbf çünki 150 cc de daha fazla hız daha fazla güç ama ybr ile aynı yakıt tüketimi mantıklı olanıda bu bence hem ybr bence cbf ye göre çocuk işi cbf ybr nın yanında daha kemikli ve oturaklı gözüküyor ayrıca birisi cbf ile 105 i gecemedim diyor dogrudur ama her zaman sucu motorda aramamalı bence birazda kendinde ara o motor en aşagı 110 yapar düz yolda ya zaten onemli olan hız değil kalite performans üstün servis hizmeti vb.son söz:cbf150 benim tercihim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
arkadaşlarım herkese saygılar aranıza yeni katıldım.5-6 sene kadar önce 91 model bi jawa'm vardı.sattımıştım.şimdi yeniden motor alıcam ama araştırdım en son honda cbf150 ile yamaha ybr125 arasında kaldım.hatta pahalı olmasa cbr125 bile düşünüyorum..arada uzun yola çıkacagımıda düşünerekten bana ne tavsiye edersiniz??
şimdi öncelikle hoşgeldin. 2. elmi alıcaksın sıfırmı? sıfır alıcaksan cbf ve ybr sıfır fiyatlarına cbr 125 2. el alabilirsin uzun yol için cbr iyidir.
ve şu konular göz atarak kararını verebilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-cbf150.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ha-ybr125.html
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hondanın yedek parça fiyatları pahalı,ama kaliteli rahat motor,ybr'nin yedek parçası ucuz oda kaliteli ama cbf kadar rahat değil tabikiii seçim senin bana sorarsan tecrübede var cbf derim SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
teşekkür ederim ilginize.hmm peki son sürat olarak değişik değerler verilmiş yani okadar fazla yazılan şey varki allak bullak oldum..
hız motoru olmadığının farkında bilincinde olarak alıcaksın bu makinaları.. en ideali 90 la 80 le gitmektir az yakar çok kaçarını bekleme
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bence cbf 150 al çünkü uzun yolda cbf çok rahat
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
bende ybr var 1 aydan fazla oldu alalı ben çok memnunun almanı tavs,ye ederim birader ben görünüş açsından aldım yamahayı ve devir saati olayı yüzünden ben çok memnunum cbf daha iyi yada ybr daha iyi demiyorum ikiside iyi motorlar...
Cbf150 diyorum...
Pişman olmassın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)