honda cbf daha ii bence tvs apachiden benim tavsiyem cıbıf daha ii ama tercih size kalmıs hangisi tipinize uyuyosa onu secin ama apachi miladdan kalma gibi gösüküo:D
honda cbf daha ii bence tvs apachiden benim tavsiyem cıbıf daha ii ama tercih size kalmıs hangisi tipinize uyuyosa onu secin ama apachi miladdan kalma gibi gösüküo:D
:P::151::İKİTEKER hastalıgında tedeviyi bünyem kabul edmiyor::lac::
honda otomobillerin sağlamlığını düşünerek motoruna karar vermiştim
bunları okuduktan sonra nefret ettim :D
sayenizde önce ybr karar kıldım, sonra da vazgeçip apachiye karar kıldım
umarım yanlış bi karar değldir
honda honda honda muhteşem bır motor torkuyla gücüyle konforuyla dıyecek hıç birşey yok yag yakma demişle ben hiç karşılaşmadım 25000 km bındım hıç masraf yapmadım kışın sogok havalarda tek marşda çalışıyordu ve hondamı sattım 2008 modeldı sıfır almışdım şımdi 2011 model cbf mi tekrar aldım sıfır hemde çünkü nasıl bır motor oldugunu bıldıgım için gözü kapalı aldım sende al pişman olmazsın şimdiden hayırlı olsun
bende ybr125 esd cbf 150 tvs apache arasında kalanlardanım.çok düşündüm.bu 3 motordan ybr125 esdyi seçtim.motorumdan memnunum yanlız ön siperlik yamuk.garantiden değiştireceğim siperliği.belki factor kafada yapabilirim yuvarlak olandan.
yeni apache rtr150 gelse idi kesinlikle onu alırdım.oldukça süre de bekledim.isotlar kendileri kaybettiler.eski apache yi tercih etmem.yeni apache olmadığına göre piyasada ybryi tercih ettim.honda cbf de sağlam motordur.sabit kafalı farı,ayak marşı eksikliği,devir göstergesi eksikliği,yağ yakma sorunu,bana göre kötü olan görüntüsü ve kalite olarak yamahadan aşağıda oluşu etkili oldu.
bu konu uzayıp gidecek bir konu ama ben yeni tvs apache olsaydı onu alırdım.beyazından hemde.
TVS Apache RTR 150 enjeksiyonlu oldugu icin.
CBF 150 Kasasinin güzelliginden dolayi.
YBR125 sorunsuz bir motor olabilir ama 125lik olmasi ve tipinden dolayi ben tercih etmezdim.
Bende motorumu almadan önce bu motorlar arasinda bocaladim. APACHE gelseydi almayi isterdim. CBF in 2.elinin cok yüksek olmasi beni ondan itti. O yüzden (ne alaka diyeceksiniz) MOndial 150 MC aldim. iyikide almisim. COOOOOOK !! memnunum. Tavsiye ederim.
Konu başlığı açılalı 4 sene olmuş,sanırım arkadaş motorunu eskitmiştir bile
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)