Yaniii bu mu?
Yaniii bu mu?
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Bizimkisi 160 tan önceki model..150cc yani...Bizimkisi 13.5bg 160lık olan 15.2 bg...Ve 160lık türkiye ye gelmedi gelmeyecek...onun yerine üretilmesi planlanan 200 ve 250cc likleri gelecek..160lık ve 150liğin tasarımı aynı bundan emin olabilirsin bizimkisi dijital saat değil ama aynı güzel tasarıma sahip..Bir kere canlı görmeyi dene
amaç keyfi maksimum zararı minimuma indirmek kanımca
evet dostum bu
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
malzeme kalitesinin bariz yüksekliği neden ilginç geldi ki.. mümkün olamaz mı alan memnun kullanan da memnun 55000 yapan kuryeler var istanbulda 77000 yapan yine var..Bu söylediğim palavra değil emin ol..Hakkını vermese bu kadar seveni olmaz..Al bakam yakın takibe belki sana da alırız bi tane
sabırküpü bu özel mesaj gönderme durumu nasıl yapılıyo kardeşim beni bi bilgilendirirsen sevinirim
inş. sesimi duyurabilirim
tamam kardeşim gördüm sana attım mesaj;)
mete_han hemso ankarada dostlar var demişşin batıkentte. nerdeler.yada nerelerdeler,yada burda isimleri varmı,gerçi motoru daha almadım ama ank gidersem belki toplanma şansımız olur???
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu kıyaslamaya apache de katılması lazım...Apache çok kaliteli bir motor...Yamahada çok kaliteli , hondanın bazı eksikleri var bu konuda... Ama ben yinede 1. tercihimi cbf150 den kullanıyorum... Honda cbf150 nin yakıt tüketimine 2 ltre dıyorlardı yalan oldu sanırım 3 ltre tuketıyor...Apache 2 litre yazıyor buda yalan olmasın ???
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Bütün sayfayı okuyamadım ama apacheyi tercih ederse pişman olmayacağı kesin.. ne diyelim alırsa hayırlı uğurlu olsun
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
evet başta ybr ve cbf ile başlamıştım ama araya apache girdi bende apache karar verdim...hondanın eksisi çok fazla apacheye göre
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
Tvs Nasıl Bı Motor Ve Fıyat Ne Performası Nasıldır???????
apache nin ybr125 e cbf 150ye meydan okuması için biraz erken değilmi hele ybr125e. bu konulara 3 5 sene sonra kesin cevap alabiliriz kanısındayım. apache kötü motor demiyorum ybr cbf dende iyi olabilir ama bu motoru kullanan 100 ve katları iken ybr ve cbf yi kullanan binler i kıyas edemeyiz kaç tane 50.000 km yi geçen ybr veye cbf gördün veya duydun kaç tane apache gördün kıyaslama yapabilirmisin bak sahibindene kaç km de motorları sorunsuz satıyorlar ybr dünya turu yapan motor hemde bir seferlik kişilik değil. ybr bu namını 8-10 senede her senesinde sorunsuz bir motor olarak yaptı. piyasaya yeni çıkmış bir motoru ybr veye cbf ile kıyaslamak mümkün değil, nekadar ybr ve cbf den iyi olsada
bn yeni 2 ay önce de sein gibi kararsızdım tercihimi yamaha ybr den yana kulandım neden biliyonmu ben izmitliyim burda ki kuryeler genel de ybr kulanıyorlar ve kimseden bir sorunla karşılaşan görmedim ve duymadım gercekten cok istikrarlı ve güzel bir sürüşü olan motor bugün kartepeye cıktım motorla bir denemek icin inan hic bir sorun cıkmadı bide virajları öle rahat alış varki cokkeyifli ve rahat hic zorlanmadım güzel bir eemneme oldu bu motorla dünyayı gezebi,lirim inan ki abartmadan yazıyorum umarım kafanda biraz şekiler oluşmuştur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)