HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
tmmdır o zaman .
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.ybr ciler,cbf ciler ve apache ciler.%99 apache alıyorum.tek sorun fiyat konusu.onu halletcez artıkın. saygılar...
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
Hayırlı olsun kazasız belasız doğru seçim. pişman olmucaksın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu işten ybr galip çıktı.ötesi var mı kardeşim.
keşke anketli açılsaymış topik net olarak belli olurdu. Ybr diyorum
arkadaş kararını verdi arkadaşlar..Apache alıyor...yorulmayın
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
Ben Ducatı diyorum... .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaw hangisini istiyosanız onu alın biri honda diğeri yamaha zaten 10.000 km sonra sıkılıp satıcaksınız kafanızı fazla yormaya gerek yok...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ben eski bi cbf150 kullanıcısı olarak bişey yazmayacaktım..
çünkü ybr125 ile ilgili bi fikrim yoktu
fakat bu gün bi ark. ın ybr sini kullanmak durumun da kaldım....
sonuç olarak diyorum ki ;
kesinlikle cbf150
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu tartışma sabaha kadar sürer abi!!! ybr'mi,cbf'mi,apache'mi yoksa tabalara kuvvetmi evet en iyisi tabanlara kuvvet abii
tartışma yok ortada tek doğru var...O da Apache
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
TVS'nin Hindistan sitesini inceledim şimdi, oradaki apache 160 cc, bizde 150 cc. bu nedir? Başka da bir Apache çeşidi yoktu.
Sabırküpü kardeşim, Hindistan sitesindeki motosikletin Km. saati diğitaldi ve hakikaten tasarım da çok güzel, sizin motosiklet de aynısımı?
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)