Arkadaşlar kullanıcılar yazarsa iyi olur hemde gereksizmesajları görmemiş oluruz..Hayatında honda görüp binmeyen adamlar dahi yorum yapabiliyor..Kullanıcılar yaaprsa memnun olurum hem başlık daha yararlı olur
Arkadaşlar kullanıcılar yazarsa iyi olur hemde gereksizmesajları görmemiş oluruz..Hayatında honda görüp binmeyen adamlar dahi yorum yapabiliyor..Kullanıcılar yaaprsa memnun olurum hem başlık daha yararlı olur
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
ikisinide boş ver cbr al su soğutmalı bi yola filan gitmen gerekir ybr de cbf de şişer ama cbr gider ama cbr ninde fiyatı malum ama ybr derm çünkü ybr nin modifiye imkanları daha yüksek
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
yani kıssadan hisse sabır küpü kardeşim bana, al apache eşşek niyetine bin diyosun...yanlış mıyım??
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
motor hacmini göz önnde tutulması gerekir bencee
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
sabırküpü ne kadar süredir biniyosun bu motora??
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
sen benim soruma cevap vermedin ben de sana vermem 5 ay bindim dostum sattım..Bi kaç gün içinde yeni bir apache alabilirim fırsat kolluyorum;)
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
ybr al bak kampanya var sıfır hemde
http://www.beldeyama.com.tr/www/habe....html#kampanya
# 50 YTL peşin, 2.800 YTL kredi “6 taksit 0 faiz”
# 3 ay erteleme imkanı
# 24 aya kadar taksit
# Aylık 150 YTL taksitle satınalma fırsatı
# Masrafsız, kolay kredi
# 1.000 km. bakımı hediyeli
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
tvs den bahsediyorum kullandığın süre içinde sana sorun çıkardımı??onu sormak istedim.sen neden sattın??
vasco1925 o kampanyayı biliyorum ama sakaryada uygulayan yok.sinir oldum ybr nin peşin fiyatını 3290 diyolar.vadede 10 taksit 4080 e geliyo. arada dağlar fark var.adamlar pazarlıkta yapmıyo.alırsan bu fiyat diyolar
ben olsam cbf 150 alırım
Kullandığım süre içinde 2 kere yolda kaldım Birinde ilk aldığım zamanlar benzin bitti diye stop ettiğini sandım halbuki rezerve koymayı unutmuşum... 2.sinde benzin bana yeter düşüncesiyle çıktığım yolda motorun beni kandırıp benzini bitirmesi10 dk rampa iteledim motoru allahtan rampanın sonunda benzinlik vardı Hepsi bu..Hiçbir sorun yaşamadım hep zevkle sürdüm..Daha ne diyim..
ben 3 yıllık ybr kullanıcısı olarak engin deneyimlerime dayanarak söylüyorum sana cbf'le ybr'yi kıyaslama bile!!2 motorun arasında gidip geliyorsan eğer şiddetle ybr diyorum..ömürlük makina..bende ybr'yi satıp apache alacam..apacheyi tam bir aydır araştırıyorum bana uygun bir motosiklet olduğunu anladım gerek türkiyede yaşayan insanlara olsun gerekse yurt dışında (almanya) tanıdık abilerimiz,kardeşilermize sordum şiddetle herkes apacheyi tavsiye ediyor sadece ybr'ye bakarak biraz titreşim var dediler o kadar!!demek istediğim biraz kalıplı ve biraz güçlü olsun istiyorsan apache çünkü ybr'nin gücü bazı yerlerde yetmiyor.özellikle iki kişi iken
ybr 110 kilo taşımazmı ? yani beni
abi ben 82 yada 85 kiloyum emin değilim.boyum 182 e artçıyıda sayarsak o da 158 e 55 olsa gerek ikimiz binince motor biraz iyi olması lazım.ybr de biraz uzaklaşıyo bu konumda.apache için derin bi araştırmaya giriyorum :D:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)