Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

ybr125 mi cbf150 mi

REKLAM ALANI
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı MURATCBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazdım daha once ama burdakıler neden se kabul etmıyo aldık bı cbf basıma bela olduu nasıl sattım bılmıyom yok mars motoru yandı haydaa 170 ytl verdım tamır cıye servıse yanı nerden baksan 12 13 tane far aldım ampul patlata patlata cıldırdım yanı ben zaten kapansa amenna kapatamıyonda lambayı devamlı yanıyo anaa bı baktım yag atmaya basladı bende gazla yavrum dedım ama keske zamanında apache alsaydım dıyorum cunku arka sokaktakı cocuk hala yanımdan gecerken sankı hanı honda ıyıydı der gıbı bakıyo bana aklıma gelıyo yanı baskası da gelmıs yok bu motor mukemmel felan dıyınce sınırlerım hopluyo dogal olarak mondıal arkadasımız neden boyle kınlı anlamıs degılım
    senin kullanımında bir sorun olmasın?
    cbf150 kullanan 1500000000000 kişi memnun, sen memnun değilsen ve hep sorun yaşıyorsan aklıma bu gelir kusura bakma...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD

bindinmi altına yakışıcak motor dediğinn
    bizimkisi akla yatan değil,akla gelen ilk motordur

ne bi vibrasyonu var ne bi arızasıı.marmaris-muğla arası düzde 80 geçmem yolda çevirme var zaten adım başı,ama yokuştada 80 aşağı inmem
    benzini içmez koklarr dolmuşla gidiş gelişten daha ekonomik

tasarım ödüllü tvs
    Mustafa Kemal Atatürk

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    motorcu 48 hoca nerde koruma demiri...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    bekleyin abiler ablalar saat 11 de sınavım var 12 gibi gelir tek tek cevaplarım inş..Saygılar

Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabırküpü arkadaşım bu tvs de bahsedilen titreşime bi açıklık getirsene.sırf bu yüzden bende kararsızım..
    beygir yüksekliğinden dolayı diğerlerinden az bişey daha fazla titreşimli olabilir diğer modelleri kullanmadım ybr hariç tam bilemem ama 5 aylık kullanımımda apacheden ben hiç rahatsız olmadım titreşimi ne ellerimde ne de başka bi yerimde hissetmedim

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de, bence de, bence de..
    sevindim o açıklamama katılmana..ama neden

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesela ben gördüm desem sana inanmazsın sen görmez diyorsan başka mesele 120 degilde hatta 135 i

metehan abi yalova gezisinde bir cbr 125 vardı birde tvs vardı ama ikiside 110 geçemedi ve kullanan arkadaşlarda bundan yakınıyor,gitmiyor motor diyorlar...
    aman cbr ci bi arkadaş görmesin...

Alıntı mayday_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karar vremiyorum ya ilk motorumu alıcam
    sakin ol canım kardeşim daha ilk mesajın bi tanıt kendini bi derdini anlat burda derdine derman bulamayan yok al sana bir sürü yorum ilk motor için..Al bi TVS kurtul kararsızlıktan sonra bu konuda benden daha fazla konuşacan emin ol
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr 125 kendi motorum 25 kere ybr hastasiyim 2 sene sonra bunu verip 0 km bi ybr daha alacam
    aşka tutkuya lafım yok..bi tane ben alayım sana ne dersin

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bindinmi altına yakışıcak motor dediğinn
    bizimkisi akla yatan değil,akla gelen ilk motordur

ne bi vibrasyonu var ne bi arızasıı.marmaris-muğla arası düzde 80 geçmem yolda çevirme var zaten adım başı,ama yokuştada 80 aşağı inmem
    benzini içmez koklarr dolmuşla gidiş gelişten daha ekonomik

tasarım ödüllü tvs
    belli ki hiç kanlı canlı tvs görmemişsin

herkes kaybolmuş neredesiniz milleett
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

keser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar ne olursa olsun cbf 150 daha yenı nesıl daha yenı teknolaji bırde cbf 150 yakıtı ybr ıle aynıymıs ne olursa olsun daha guclu bır motora sahıp hemde daha sık bence cbf derım honda hayat onda...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    ben bir ybr'125 kullanıcısı olarak.ne cbf nede ybr diyorum!! apache 150 diyorum ben. ikisinede kök söktürür...tvs apache'yi yabana atmayın çünkü atılacak bir makina değil o

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER 98Hp
    arkadaşlar ama konu saptı vallaa hani bana yardımcı olacaktınız?? ybr cbf arasında??biraz önce ikisininde üstüne bindim ama kullanma şansım olmadı ikiside çok güsel duruyo ama honda tok satıcı heralde pek iplemedi beni oyüzden ybr daha bi sıcak geliyo gözüme yardımmmm :-S :-S
    HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorcu 48 hoca nerde koruma demiri...

metehan abii valla şeklini bozuyo motorun ondann hehehe
    Mustafa Kemal Atatürk

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı nisans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ama konu saptı vallaa hani bana yardımcı olacaktınız?? ybr cbf arasında??biraz önce ikisininde üstüne bindim ama kullanma şansım olmadı ikiside çok güsel duruyo ama honda tok satıcı heralde pek iplemedi beni oyüzden ybr daha bi sıcak geliyo gözüme yardımmmm :-S :-S
    illaki ikisinden birini seçeceksen !! ybr al ilerde çocukların torunlarında kullansın
    okadar iddalıyım ybr'nin sağlam olduğuna dair...ama yinede apacheyi gözardı etme!!!!!!!!

Motosikleti
    TVS Apache
    Sana kendimizi yırtıyoz Apache diye sen hala cbf ybr diyon daha ne diyim
    ne alırsan al senin olsun

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    al abi cbf al bende para bulursam alcam cbf napayım cüsseye o gider
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al abi cbf al bende para bulursam alcam cbf napayım cüsseye o gider
    katılıyorum sonuna kadar..
    al bi cbf150 bak keyfine ybr yaramaz birader..Apache için sölediklerimi unut hepsi düzmeceydi zaten..Çinlilerin en iyisi ama en iyisi bile beş para etmez...

al bi cbf de gör................... (güzelliği)

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Yamaha ybr 125 => Aprilla Pegaso 650 => ?
    Honda almadan önce servisle ahbab ol . Yanından ayrılmayacan çünkü

hyo ıle daha 150 den yukarı cıkmadım cıkar ama bana sacma gelıyo daha da zorlamak suan 12000 de daha sadece bı zırıltı dısında on kafa grenajı baska sorun cıkartmadı kullanmadan kullanmaya degısır dogru redlne a cıkmadan kullanman lazım hyo yu
    hyosung250gtr

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR -KANUNİ BOBCAT
    arkadasım gördüğün gibi bu üç motorda birbirinden kaliteli ve güzel motorlar.hangisini alsan pişman olmazsın.gözün gönlün hangisine daha çok yatıyorsa onu al derin ben

yaşarcbf150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    arkadaş cbf 150 kaya gibi motor şaşma
    hayat 3,5 ile 4 arasındadır ya 3,5 atarsın yada 4-4lük yaşarsın

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER 98Hp
    sabırküpü tşk ederim sakaryada apache satan bi yer varmış.gittim onuda gördüm.çok güsel motor. tamam bu derken oradaki satıcıda ybr dedi..ben pert tabi..haliyle gene paşa paşa döndüm eve...
    HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sabırküpü tşk ederim sakaryada apache satan bi yer varmış.gittim onuda gördüm.çok güsel motor. tamam bu derken oradaki satıcıda ybr dedi..ben pert tabi..haliyle gene paşa paşa döndüm eve...
    neden diye sordun mu ? .
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER 98Hp
    efet firma desteginden bahsetti herzaman honda yada yamaha gibi istikrarlı olmadığını söyledi.özellikle parça konusunda yasanan sıkıntılardan bahsetti

Motosikleti
    TVS Apache
    efet firma desteginden bahsetti herzaman honda yada yamaha gibi istikrarlı olmadığını söyledi.özellikle parça konusunda yasanan sıkıntılardan bahsetti
    Yapmasın abi allah aşkına..Honda bayisi olan yerde aynı zamanda TVS satıyor ama satıcı 'Apache al zarar etmezsin' cbf150 den daha iyidir diyor..Buna ne demeli? kardeşim hiç problem etme yedek parça servis olayını.Biz ön cam istedik 3 günde geldi.Konuşturmasın beni.. Senin kafan rahat olsun.Zaten ihtiyacın olmaz servise yedek parçaya ama ihtiyaç anında da çok beklemezsin..Apache'nin yanında ybr nin sözü olmazSana son kez söylüyorum dostum en bilgili arkadaşlar, kurs hocaları, yıllardır motorcu olanlar kesinlikle Apache sınıfının en iyisi diyorlar. Sana bu topikte daha önce 10 madde saydım onları bi daha gözden geçir..Kafamdan atmadım o dediklerimi..Ben de motor almadan önce 2 yıl araştırdım koca bir 2 yıl..Öğrenciyimdir de kendim..Ben zaten az olan paramı boşa harcamamak için Apache aldım sana daha fazla bişey demeyecem seçim senin

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler