Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

ybr125 mi cbf150 mi

REKLAM ALANI
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum zaten apache'yi almayan arkadaşlar genelde ismini bile bilmedikleri için almıyorlar..Ki bu konuda bnm dışımda apache'yi tavsiye etmeyen bazı İYİ ARKADAŞLARIN ihmalleri veya kuruntularından şikayetçi olabiliriz Dediğim gibi almayan mutlaka adını duymamış oluyor adını duyan veya öğrenen de biraz araştırdı mı doğruyu anlıyor Sadece bana güvenme apache için yapılan bütün gerçekçi yorumlara kulak ver..Lafımın arkasındayım
    apachide göz ardı edilecek bir makina değil anladığım kadarıyla, çünkü sabır arkadaşımızlada bana yüzyüze anlattı.. hp farkı ve dolgun bir kasası var. kafa grenajı oturuşu gerçekten ybr ve cbf den farklı. hindistan malı olmasıda ayrılacalıklı bir seçim.

ama ben dahala sıfır cbf ybr alacağına, 2. el temiz 3,500 ytl ye bi cbr 125 bulabileceğinin kanısındayım.. su soğutmalı ve 140 km hız gören bir makina..

Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çinli deme sebebim çin malı motorlardan bir fark göremedim ben...
    ya bırak allah aşkına mondial 150 KN ile nasıl yan yana koyarsın apachiiy yaaa
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Dylan 150

Bu motorun neresine dizayn ödülü vermişler anlamdım gitti!

Şu duruştaki asalete bak ya...Cbf150'den şaşarsan sana üzülürüm...

izzet şimdi bi fark görebildin mi ?

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Çinli deme sebebim çin malı motorlardan bir fark göremedim ben...
    Olsun hala muhattap almakta güçlük çekiyorum abi bana komik komik konuşma ya..Sağlam CBF ciler bile Apache diyor sen hala ne diyon yaa
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    TVS nin Ankara'da bayisi de yok, servisi de yok. bi ara sadece servis vardı o da görünmüyor artık. Daha önce motor alanlar servis hizmetini şimdi nerden alıyorlar acaba?
    http://www.tvsturkiye.com/

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

izzet şimdi bi fark görebildin mi ?
    ben bir fark gördüm ama bu arkadaşla ilgili

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apachide göz ardı edilecek bir makina değil anladığım kadarıyla, çünkü sabır arkadaşımızlada bana yüzyüze anlattı.. hp farkı ve dolgun bir kasası var. kafa grenajı oturuşu gerçekten ybr ve cbf den farklı. hindistan malı olmasıda ayrılacalıklı bir seçim.

ama ben dahala sıfır cbf ybr alacağına, 2. el temiz 3,500 ytl ye bi cbr 125 bulabileceğinin kanısındayım.. su soğutmalı ve 140 km hız gören bir makina..

ya bırak allah aşkına mondial 150 KN ile nasıl yan yana koyarsın apachiiy yaaa
    O koyar koyar boşver kendi haline bırak...Bu arada O Sabır arkadaşın benim kardeşim nasılsın nasıl gidiyor

Bu motorun neresine dizayn ödülü vermişler anlamdım gitti!

Şu duruştaki asalete bak ya...Cbf150'den şaşarsan sana üzülürüm...
    Anlasaydın şaşardım zaten CBF den şaşarsan üzülürmüş bak seeen.. Nisans kardeşim noolur üzme bu kardeşini yeterki mutlu olsun..paran bi nebze boşa gider ama olsun

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ilk önce çin malları taklit ürün yaptığını herkez biliyoo,burayı ii anlayalım.şimdi bunla ne alakası var diyebilirsiniz konuyu şuraya bağlıyacağım.bu aphache zaten honda cbf150 nin taklitidir.cbf150 nin hindistandaki modeli honda unicorn dur.bizim cbf150'le unicorn hemen hemen aynı fakat daha sportif duruşlusu olanıdır.zaten cbf150 nin adını arama motorunda aratın cbf150 ile birlikte ünicorn da çıkar direk olarak.ilk başta cbf150 ile ünicorna bakalım...
    arada pek bi fark varmııı

şimdi gelelim ikiside hindistanda olan modeller.ama diğeri kopyası yani taklit modeliiii
    iki resim arasındaki farkları bulmaca
    honda unicorn

tvs

şimdi gelelim bu tvs yee,bu tvs markasının taklit konusunda çin mallarından bi farkları varmıdırkii
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER 98Hp
    arkadaşlar bakıyorum apache nin devir saati olup olmadığını göremedim gidonun resmi hiç yok bilen varmı??cbf de yok olmaması dezavantajmı??
    HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TVS nin Ankara'da bayisi de yok, servisi de yok. bi ara sadece servis vardı o da görünmüyor artık. Daha önce motor alanlar servis hizmetini şimdi nerden alıyorlar acaba?
    http://www.tvsturkiye.com/
    Servislerde düzenlemelere gidiliyor..Site en kısa zamanda güncellenip bu sorun halledilecektir kiiiiiii Bu motoru alanın servise ihtiyacı olmaz bakım, kaza hariç...Test edilmiş ettirilmiş onaylanmıştır..Bilginize

honda unicornda eksoz solda fark orda

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı nisans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bakıyorum apache nin devir saati olup olmadığını göremedim gidonun resmi hiç yok bilen varmı??cbf de yok olmaması dezavantajmı??
    Apachede devir saati var...Biraz küçük onun için gözükmüyor...
    Sabırküpü
    Söyleyecek kelime söz vs. bulamıyorum o kadar mantıklı konuşmuşsunki...

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı nisans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taş gibi devir saati var kardeşim endişen olmasın

carlosmarcos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende bu aralar kararsızım ilk zaman Yamaha kullanıyordum hoşuma gidiyordu ama HONDA CBR 125 R kullanınca fikrim değişti çok şık ve uzun yolda iyi hemde honda kalitesi. 2005 mavi bir CBR alıcam inş. 3 - 3,5 civarı istiyor adam
    ★★★HONDA★★★
    ★★★Hayat Onda★★★
    I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk önce çin malları taklit ürün yaptığını herkez biliyoo,burayı ii anlayalım.şimdi bunla ne alakası var diyebilirsiniz konuyu şuraya bağlıyacağım.bu aphache zaten honda cbf150 nin taklitidir.cbf150 nin hindistandaki modeli honda unicorn dur.bizim cbf150'le unicorn hemen hemen aynı fakat daha sportif duruşlusu olanıdır.zaten cbf150 nin adını arama motorunda aratın cbf150 ile birlikte ünicorn da çıkar direk olarak.ilk başta cbf150 ile ünicorna bakalım...
    arada pek bi fark varmııı

şimdi gelelim ikiside hindistanda olan modeller.ama diğeri kopyası yani taklit modeliiii
    iki resim arasındaki farkları bulmaca
    honda unicorn

tvs

şimdi gelelim bu tvs yee,bu tvs markasının taklit konusunda çin mallarından bi farkları varmıdırkii
    bilmiyorum Apache'nin Unicorn'a ne kadar benzediğini ben tartışmıyorum görenler yorum yapsın..Ayrıca Çinliler gibi taklitçi olduğu iddiasını kaale bile alamıyorum...Artıııııı Sizin cbf niz hangisine benziyor bir baksanıza Chinese mi yoksa İndian mı

Alıntı carlosmarcos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bu aralar kararsızım ilk zaman Yamaha kullanıyordum hoşuma gidiyordu ama HONDA CBR 125 R kullanınca fikrim değişti çok şık ve uzun yolda iyi hemde honda kalitesi. 2005 mavi bir CBR alıcam inş. 3 - 3,5 civarı istiyor adam
    dostum istersen bir de Apache sür sonra karar ver Hem 0 alırsın o paraya

Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER 98Hp
    ohoo apache kafadan iptal akadaşlar.. neden: ne ankarada nede sakaryada bayiside yok serviside yok.cbr150 1 tvs apache 0 ..
    HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....

Motosikleti
    TVS Apache

carlosmarcos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilmiyorum Apache'nin Unicorn'a ne kadar benzediğini ben tartışmıyorum görenler yorum yapsın..Ayrıca Çinliler gibi taklitçi olduğu iddiasını kaale bile alamıyorum...Artıııııı Sizin cbf niz hangisine benziyor bir baksanıza Chinese mi yoksa İndian mı

hayırdır kardeş sende şu apache sevdası çok fanatik olmuşsun her yerde bahsediyorsun abicim HONDA, YAMAHA.... belki daha sonra TVS diyebiliriz yakışıklı motosiklet gerçekten ama honda kadar sağlam olabileceğine ihtimal vermiyorum. AYRICA herkesin altında YBR TVS var Honda pek yok. Hele benim alacağım hiç yok "Mavi "HONDA CBR 125 R"
    ★★★HONDA★★★
    ★★★Hayat Onda★★★
    I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD

bizim motorun tek benzeri öteki eşiiiyakında tvs kopyalar diye korkuyorum kopyalaz dilmii
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı carlosmarcos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırdır kardeş sende şu apache sevdası çok fanatik olmuşsun her yerde bahsediyorsun abicim HONDA, YAMAHA.... belki daha sonra TVS diyebiliriz yakışıklı motosiklet gerçekten ama honda kadar sağlam olabileceğine ihtimal vermiyorum. AYRICA herkesin altında YBR TVS var Honda pek yok. Hele benim alacağım hiç yok "Mavi "HONDA CBR 125 R"
    fanatikliğim yok kardeşim her yerde filan söylediğim yok merak etmekendi sınıfındaki modeller söz konusu oldu mu tabiki yardımcı olmak adına fikir belirtme ihtiyacı duyuyorum..Hiç kimse Yamaha ya da hondaya kötü diyemez ama daha iyisi varsa sadece bir modeli bile daha iyi ise bir markanın gözüm kapalı gider alırım..Kaliteli olduğu kesinlikle kati. E tanıtılması marka olması da bizim gibi insanlara bağlı, sen , ben , hepimiz

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Yazık! Hala önerilenler arasında TVS Apache yok..Demek yine iş başa düştü

Arkadaşım tercihlerinin arasına cbr125, cbf150 ve ybr koymuşsun ama TVS Apache' nin aklına gelebilecek her türlü açıdan bu 3 motordan da 1 adım önde olduğunu söylemek benim sana söyleyeceğim ilk şey..
    1-Diğer modellerden daha güçlü
    2-Diğer modellerden daha sağlam.
    3-Hızlanma ve son hız konusunda diğer modellerden daha üstün.
    4-YBR hariç diğer modellerden daha ucuz yedek parçaları.
    5-CBR hariç en fazla diğer modeller kadar yakıyor.
    6-Diğer modellerden daha sportif daha estetik çizgilere sahip bir tasarımı var
    7-Yılın motoru olmak dahil bi dolu tasarım ödülü var.
    8-CBR yi tam bilmem ama diğer modellerden daha kaliteli parçalarla bezenmiş bir motor.
    9-cbf150 hariç diğer modellerden daha kalıplı görünüyor.
    10-Bütün bu üstünlüklere rağmen en ucuzları arasında, yani fiyat/performans oranı en iyisi Apache.

Bilmiyorum başka bir şey söylemeye gerek var mı istersen foto koyayım ama netten araştırırsan bayağı görebilirsin ama herşeyden önce en iyisi canlı kanlı görüp üzerine bir oturmak..

Dediklerimin bir tanesi yanlışsa, bütün söylediklerimi unut demek bir yalancıyım ben
    +1...................................

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler