Burgman 400 de 170 km hıza çıkıyomuş eskiden forumda olan ama şimdi maalesef isminin üstüne bir çizik atılan NEWZAT150 abim sölemişti...
Nexus 170 km/h yapabiliyor ancak o motorla bu süratle araba sollayamazsın çünkü motorun yapabileceği maksimum sürat bu aralarda. Bir arabayı sollayacaksan belli bir gaz açma toleransın da olmalı yani maksimum sürati 220-230 km/h olan bir motorla 170 km/h ile araba sollarsın.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
güzel bi duygu ama insan korkuyor bi an solladıgın araç direksiyonu saga kırabilir
:bounce: 0546465246900
yahu gaza basma muhabbetidir gidiyooo...arkadaşlar yapmayın ya 170 180 bassanız ne olacak elinize ne geçecek canınızı tehlkeye atıp yasaları çiğnemeyelim...biz mt ciler bilinçli insanlarız lütfen bunlara gerek yok...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Hala inanmak istemeyenler olabilir ama nexus ile 192 km/h ile temde bmw sollamışem Gayette korkutucu bi duygu makineyi zaptetmek icin iyi kol kası lazım
Arkadaşlar Piaggio Beverly 500 180 görüyor rahatlıkla.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
ya arkadaşlar bu topiğin amacı ne ben anlamadım.
çok gereksiz bence.
Son zamanlarda rastladığım en yararsız topik bu, nacizane tavsiyem böyle konuları açmadan önce bir kez daha düşünün. Bu yüzden birçok gerekli konu anasayfa dışında kalıyor.
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
gilera runner180 le sollamak güzel olurdu fakat 170 değil 125-135 arasında selektör cakıp sollamak istediğinde adam sağa cekilip bakalım ne yapacak derlergibi bakıyorlardı fakat yanlarından aniden gaz yiyip 140-150 hızına cıkıp solladıgında ise vay be motora bak denıyor
vay bee 180 yapan arkadaşlarda nerede yaptılarsa o hızı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
satoyama Pazar sabahları otobana cık,sen bile kendini sol şeritte bulursun
temde tanimsizin da dedigi gibi kendimi sol seritte buluyorum hemen
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)