1.70 civarında boyu olan biri olarak sizce benim en rahat kullanabileceğim model nedir? aslında ben copper istiyorum ama çok ağır olduklarını duydum siz ne dersiniz?
1.70 civarında boyu olan biri olarak sizce benim en rahat kullanabileceğim model nedir? aslında ben copper istiyorum ama çok ağır olduklarını duydum siz ne dersiniz?
[CENTER]::melek02:
waga, en güzel demek/ mama kızıl saçlı prenses.
ben wagamamia'nın kızıl saçlı prensesi waga/mama'yım
[/CENTER]
maddi durum nedir?
egitim-tecrübe nedir?
bir tarzın varmı?( racing-enduro-naked-scooter vs..)
bence bunlarıda belirtinsen birileri sana yardımcı olur...
hondanın yeni çıkardığı cbf150 ye bakmanı tavsiye ederim. fiyatı da çok hesaplı şu anda.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ilk motorum olacak.
ehliyetimi geçen sene almıştım. bu sene de motor alıcam da ne almalıyım bilmiyorum işte.
[/CENTER]
aynı türdeki 1000 i başlığı açtığınız için tebrik ederiz. site olarak size 1 adet yamana royalstar hediye etçektik ama ağırlığından korktuğunuz için vazgeçtik.
iyimi yaptık. ehhehhe
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
[/CENTER]
ne tarz bir motor kullanmak istiyorsun onu yazmamışsın sadece bir motor arıyosun o kadar... böyle sorarsan her kişi kendi beğendiğini sana söyler. tarz belirt lütfen chopperın ağır olduğunu söyleyerek vazgeçtiğinden dolayı soruyorum... yok vazgeçmediysen seçenek çok
Dorado V5
copper almak istiyorum, görüntüsü şekli vs hoşuma gidiyor onların.
[/CENTER]
takıldığın konu ağırlıksa inan en uygun olanı scooter. ama sende benim gibi scooterı pek karizmatik bulmuyor ve tarzın olmadığını düşünüyorsan Honda Cbr 125 en iyisidir diye düşünüyorum. Çünkü chopperlar gerçekten ağır. Gerçi ağırlığı taşıyan sen değilsin yollar ama ilk motorun olduğunu söylüyorsun, hükmedebileceğin birşeyle başla bence. Benim ilk motorum Honda cg125 idi ve birgün neredeyse park ederken düşürecektim. Hemde tüm milletin önünde. O bile ağır gelmişti yani. Seçimin hayırlı olur inşallah.
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
hıım peki vites problemin yok herhalde...?? yoksa Regal Raptorları tavsiye ederim bence hem güzel hemde nispeten kaliteli marka (tabi çin malı alıcaksan) vites problemim var ama ben illede cruiser veya chopper kullanıcam diyorsan doradonun v3 veya v5 modellerine bakmanı öneririm. yok benim param var ve vites problemim yok diyorsan 250 cc lik yamaha virago veya dragstar veya honda rebel e bakmanı öneririm. bu son saydıklarımın bazılar artık üretilmiyor fakat oldukça kaliteli makineler... artık sen işin en zor kısmı olan seçim aşamasındasın... sana şimdiden kolay gelsin
Dorado V5
teşekkür ederimm.
şu bahsettiğin motorların resimleri varmı, bi görsem felan???
[/CENTER]
Sen en iyisimi bi tane wespa al hem bayanlara çok yakısıyor hemde kullanıslı
benim makineden al. fiyatı 1,850. bak yan tarfta da resmimiz var.
zealsun 125-6 makinası oldukça sağlam. korma demiri, arka ayaklık demiri filan orijinalde var. alarm var. 100km civarı yapıyor. dağ taş yokuş her yere gidiyorum. enduro ve krosların girdiği yerlere de girebiliyorum (arkadaşlarla beraber tırmanışta) yalnızca arka tekerini 35 ytl ye değiştirdim. kayma yapmıyor artık. orjinal tekeri çok sert ve sabun gibi. ön tekerde sorun yok.tavsiye ederim. ağırlığı 130 kg.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Scooter tavsiye ederim bende racing lere bayılıyordum ama scooter rahat vites yok bel ağrısı yok ayak sızısı yok.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Başlığınız Gerekli Bölüme Taşınmıştır.!! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
ya arkadasım motora yenı baslıyacaksın ama ınternetedemı yenı baslıyosun bak adam ne güzel anlatmıs sana aç google dan bu modellerın aklında tutamıyosan kopyala yapıstır yap grafık olarak arattır bak google da bılmıyosan
http://www.google.com.tr/imghp?hl=tr&tab=wi&q= ahanda buraya tıkla
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Waga, kaç paran var?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
gütmeyin üstüne yahu...
sıkılıyorsanızda yazmayın boşu boşuna.bırakın yardımcı olmak isteyen olsun...
bencede ilk olarak bütçeni ayarlamalı ve ona göre bir seçim yapmalısın.çevrende motosiklet kullanan arkadaşların varsa onlarla kısa gezintiler yap ve rahatlığa ve zevkine uygun olan modeli seç...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)