*motosiklet'ci abi hoşgeldin motosiklet'ci abla haogeldin*
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok ama çok teşekkürler yüreğinize sağlık...
biraz daha üzerinde oynama yapılsa çok daha güzel olur. (sözler kayboluyor kimi zaman )
ama dedimya yüreğinize sağlık bu nasıl bi düşüncedir nasıl bir sahiplenmedir..
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
benkaan adlı üyeden alıntı
çok ama çok teşekkürler yüreğinize sağlık...
biraz daha üzerinde oynama yapılsa çok daha güzel olur. (sözler kayboluyor kimi zaman )
ama dedimya yüreğinize sağlık bu nasıl bi düşüncedir nasıl bir sahiplenmedir..
gece saat 3.30 sabah diyelim okudum' kısık kısık komşular malum! sözlerini toparlarız ya öneri varsa canlı yazın derim ama aynı düzenek ve hece ' uyumu içinde sevgili benkaan düşünmeden hissetmeden yaşanmaz teşekkürler sevgiler...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
-
Emeğin için ve paylaşımın için teşekkürler Hemşom
onların unutulmadıklarını ve varlıklarını bir kez daha hatırlattın
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
inş. hepsi analı babalı birer cocuk olurlar ülkemize hayırlı cocuk olurlar.. halimize sükretmek lazım bizde onların durumunda olabilirdik
-
-
Baştan söyleyeyim sana muhalif olan insan çok, kimse bu emeği basit sözcüklerle eleştirmesin beğenirsin beğenmezsin burada ki hassasiyeti görmek istemeyen terbiyesizin önde gidenidir. Bu ağır uyarıyı senin diğer şarkındaki bitmek tükenmek bilmeyen silindikçe neye olduğu belirsiz mesajlar atan zihniyete, genele söylüyorum.
Çaba vermişsin, emeğin var zaten oraya giderek çok güzel şeyler yaptınız belki bayramda tekrar aynı grup gidersiniz bu şarkıyı da söylersiniz. Seni kutluyorum, ellerine, emeğine sağlık.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Baştan söyleyeyim sana muhalif olan insan çok, kimse bu emeği basit sözcüklerle eleştirmesin beğenirsin beğenmezsin burada ki hassasiyeti görmek istemeyen terbiyesizin önde gidenidir. Bu ağır uyarıyı senin diğer şarkındaki bitmek tükenmek bilmeyen silindikçe neye olduğu belirsiz mesajlar atan zihniyete, genele söylüyorum.
Çaba vermişsin, emeğin var zaten oraya giderek çok güzel şeyler yaptınız belki bayramda tekrar aynı grup gidersiniz bu şarkıyı da söylersiniz. Seni kutluyorum, ellerine, emeğine sağlık.
saygı ve sevgilerimle teşekkür ederim
-
benimde yazdığım bi senaryo var. çocuk esirgemede büyümüş bir çocuğun,aşka aşkını,dünyaya bakışını ,sevdayı yalnızlığı,türküleri şiirleri anlatıyor.
bu senaryomun başından tatsız bir iki olay geçti ama mersinde sevdiğim bir dernek ( isim vermek olmaz ama türküye çapında tanınan ve üyesi olan ) bana yardımcı olacak ve bu oyun esirgeme kurumunun yararına oynanacak.
kısmet belki senin bu şarkında dahada şekillenir ve bana kullanmam için verirsin...
tekrar teşekkürler
bi dostumun dediği gibi
herşey yürekçe olsun...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
benkaan adlı üyeden alıntı
benimde yazdığım bi senaryo var. çocuk esirgemede büyümüş bir çocuğun,aşka aşkını,dünyaya bakışını ,sevdayı yalnızlığı,türküleri şiirleri anlatıyor.
bu senaryomun başından tatsız bir iki olay geçti ama mersinde sevdiğim bir dernek ( isim vermek olmaz ama türküye çapında tanınan ve üyesi olan ) bana yardımcı olacak ve bu oyun esirgeme kurumunun yararına oynanacak.
kısmet belki senin bu şarkında dahada şekillenir ve bana kullanmam için verirsin...
tekrar teşekkürler
bi dostumun dediği gibi
herşey yürekçe olsun...
ne demek ya lafımı olur !şarkıyı bir daha okudum ekledim yeniden daha pişecek elele verirsek çok güzel şeyler yapabiliriz şu anda bir yönetmen abimiz de çok güzel bi proje üstünde benim şarkılarımı sağolsun bu çalışmada kullanacak ne mutluki toplumsal sorunlara çocuklara dikkat çekmek onların yetişmesi yukarıdada dediğim gibi topluma hayırlı insanlar olması vesilesi ile bizler motosiklet'ciler olarak el vermemiz çok güzel sağolun varolun
-
Süper Moderatör (BBRR)
Ogün sektörünm motorcu şarkıcısı olacan en son
emeğine sağlık
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Yaptıklarını taktir ediyorum. Güzel arkadaşım. Şu an şarkıyı indiriyorum.
Dinelyemedim henüz ama ne olursa olsun. Düşünmen, üretmen ve paylaşman yeter.
Gönülden selamlıyorum.
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Ogün sektörünm motorcu şarkıcısı olacan en son
emeğine sağlık
sorma baba az kaldı albüm yaza hazır biz böyle yuva darülaceze derken her gittiğimiz yerde bi şarkı valla 'da kan bağışına gideceğiz'ya o zaman ne yazacağım bilemiyorum yani
-
Süper Moderatör (BBRR)
patlat bide kanla ilgili bişi ogün..Erhan albüm yapacam ogüne diyo...seni meşhur edecekmiş...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
patlat bide kanla ilgili bişi ogün..Erhan albüm yapacam ogüne diyo...seni meşhur edecekmiş...
kardeşim bitanedir biz onun güzelliklerinde hep varız bize güzelliği duruşu yeter sağolsun!
hep beraberiz cancana 'yanyana' çocuklara 'yaşlılara 'yardıma muhtaçlara ....
-
yeni ekleyeceğini bekliyorum. umarım güzel paslaşmalarla bu yaraya azıcık olsun dikkat çekebiliriz.
kısmet belki oyuna senide çağırırım.
umarım biran önce biter senaryom...
-
acilen kan bağışı şarekısı istiyoruz pop tarzında....
emeğine sağlık ogüncüm
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
acilen kan bağışı şarekısı istiyoruz pop tarzında....
emeğine sağlık ogüncüm
savaş abi ya sendemi canım abi'm olur'mu olur teşekkür ederim savaş abi şunu bilin samimi duygularım bizler beraber paylaşmasak bu güzellikleri ziyaretleri inan beslenemem bu şarkılar benim değil bizim şarkılarımız....
-
Emeğine sağlık Ogün kardeşim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler