çok üzgünüm yeni almıştım
Reklamlar
-
arkadaşlar eşimin kaskını yeni almıştım motorda yer kalmadı bende önümdeki askıya astım daha 1 saat bile takmamıştı bugün aldık daha neyse bacaklarımın arasından düştü e-5 de çizildi çok kötü oldu arabanın biri bir vurdu uçtu gitti çok üzüldüm aslında ön gözlük camı değişse varmı öyle bir ihtimal arkadaşlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
nası bişeydi kaskk
nerden aldındı
bide camını deiştiriyolar galiba
geçmiş olsun hemde takma kafana
-
sağol kardeş kendimin olsa üzülmem sirkeciden aldım özen de açık çenli model cox marka camını nasıl değişirler
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
kask cox ise değiştirilir sanıyorum.sitede vizör çiziklerini gidermeyi anlatan bi başlık vardı linkini bi araştır yardımcı olur sanırım
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun, ama biraz polyannacılık oyna istersen : ya kaskın içinde biri olsaydı... allah korumuş... kaskı aldığın yere sorman en kısa ve akıllıca yol olsa gerek :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
geçmiş olsun cana gelmesin kask önemli değil yine alınır
-
geçmiş olsun
olan kaska olsun sorun değil
nasıl olsa hallolur
mühim olan size bişey olmasın
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
geçmiş olsun ama bu kadar ciddi darbe alan bir kaskı kullanmak çok doğru değil bence, koruyuculuk özelliğini kaybetmiş olabilir,
-
Bir kaç ay önce ,benim de kaskımın camı çatlamıştı. Özen Motor'un tam karşısında bir yer var ismini hatırlamıyorum ama orda yenisini taktırdım. Benimki de COX marka...
Bilgine...
-
bu şekilde düşmüş bi kaskı bence artık kullanma. güvenli olacağını pek sanmam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler