Sakın ola ki ehliyetsizlere de vermeyin...Sizde ceza yersiniz haberiniz olsun...
Sakın ola ki ehliyetsizlere de vermeyin...Sizde ceza yersiniz haberiniz olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yoksam sen yedin mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi bu kaç yapıyor diyenlerin çoğuna vermem
çünkü ilk fırsatta hız denemesi yapacaktır
hele bir de amatörse .....
Valla hız denemesi yapacaksa kesinlikle kaç yapıyo diye sormazlar...Sinsi sinsi alırlar zaten ufak ufak gidicem hız yapmayı sevmem ben derler...Ama gör ki ilk radara yakalanır plakaya ceza gelir sen istediğin kadar yırtın....Paşa paşa ödersin cezayı....
Bir neden daha....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
motorumu yeni aldım daha isteyen çıkmadı ama sanırım ehliyeti olmayana vermem ve tabi iyi kullanmayı bilmeyene de vermemek lazım, kaza falan yaparsa sonra vicdan azabı çekerim herhalde.
Ben hiç birinize vermem hiç heveslenmeyin 10 tane ehliyetinizde olsa, çelikten tulumda giysenizzz Baneneee vermem işte benim değilmi allaa alaaa
kimseye vermem eğer beni kaale almayıp alan giden olursa 155 e telefon eder motorum çalındı der eşgal veririm bu konuda hassasım emanet almam emanet vermem at - avrat - silah kimseye emanet edilmez
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
MOTORUMU ADAM OLANA VERİRİM.HATUN KİŞİYE VERMEM.arkasında ben olursam binebilir. bide hanıma veririm<<belki kurtuluşum olur>>
BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ
kimseye motorumu vermem . kimsenin motorunu almam .
Yoksaaa Halaa motorunu werenLer mi war buralardaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)