Ya Alp şimdi düşündüm de alacağım ikinci el Mz i ilk sana veririm,bak kontrol et motor iyi açılmış mı falan diye.Bak bu da bi bakış açısı.
Ya Alp şimdi düşündüm de alacağım ikinci el Mz i ilk sana veririm,bak kontrol et motor iyi açılmış mı falan diye.Bak bu da bi bakış açısı.
Kolpa Adamları
Gerçekten kullanabileceğine inandığım , korumaları yeterli düzeyde olan ve tabiki ehliyeti olan dostlarıma , arkadaşlarıma , akrabalarıma , veririm . Hatta zaman zaman ben israr ederim .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Kimseye vermem
Hiç kimse üstüne bile oturamaz. (Oğlum hariç )
Hiç kimsenin de motorunu almam.
Asla artçı almam. Motosiklet aldığımda ilk iş arka bagajı değiştirir tek kişilik hale getiririm.
Sattığım motosikletleri de denemek için dahi kullandırtmadım.
Tabii bu kararlar, yaşadığım tecrübeler sonucu aldığım kararlar.
Çok özel ve acil durumlar hariç, ne motor veririm, ne de alırım.
bende wermem.
Motoru vermekle iş bitmiyor, benim motoru her ben kullanabilirim diyene verseydim insanların başına bir sürü kötü şey gelebilirdi. Çok güvendiğim, deneyimi konusunda tereddüt etmediğim birkaç kişiye verdim motoru kısa süreliğine ama benim yanımda bindiler. Uzun süre racing motor kullanmış insanlar dışında kimseye vermem, bu sorumluluğu alamam.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Motor Bu kimseye verilmez...
At Avrat Silah Namus (at Motor Oluyoo)
ben sadece ve sadece AMCAMIN ogluna verırım cunku benım ıcın kardesımden ote benım motorumu(bu arada benım motor yok tabi )gozumun onunde yaksa bıse demem
sunu solemeyı unuttum amcamın oglundan baska kımseye wermem ısterse BABAM olsun
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Bir motorum yok. Ama aldığım zaman BBRR (Barış abim) ve Bora abim dışında kimseye vermeyeceğim. Gerçi alacağım motor çok da kaliteli bir şey olmayacak GT250 cometten sonra tenezzül edeceğini sanmıyorum
Bir motorum yok. Ama aldığım zaman BBRR (Barış abim) ve Bora abim dışında kimseye vermeyeceğim. Gerçi alacağım motor çok da kaliteli bir şey olmayacak GT250 cometten sonra tenezzül edeceğini sanmıyorum
Güvendiğim insanlara tabiki veririm...o da test için... Ama motorlarını da alırım
Zaten 125R ile test esnasında ne olabilirki , en fazla yan yatırır
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ağabeyim ve iş arkadaşım. Bunlar dışında bir kişi kullandı, ama onun motorunu da benim kullanmam koşuluyla
Ağabeyim motosiklet kullanmayı öğretti, iş arkadaşım da motosiklet almak için gerekli GAZI temin etti...
Bu arada bu gece iş dönüşü 10.000. km'yi yaptık, törenlerle kutladık.
Kazasız, Belasız, Ehliyetsiz 10.000 km, Darısı başınıza
Ehliyet 3 hafta sonra elimde.
...Sergerdan...
@gittardando
Aferin, ehliyetsiz 10000 km ha? Bunu övünerek ulu orta söyleyebilmen çok ilginç. Arkadaşım bunun övünülecek hiçbir yanı yok. Yanlış yapmışsın. Hayatta olduğuna ve başına bir iş gelmediği için şükret. Bilinçsiz kullanıcılardan birisin, başka birşey söylemiyorum.Bu arada bu gece iş dönüşü 10.000. km'yi yaptık, törenlerle kutladık.
Kazasız, Belasız, Ehliyetsiz 10.000 km, Darısı başınıza
Ehliyet 3 hafta sonra elimde.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Henüz Motosikletim Yok Ama , Abim Hep Tembih eder Moturunu Kimseye Vermiyeceksin diye. Yılların deneyimi Olsa gerek.
kimseye ...istemeyin kalbinizi kırarım
Motosiklet aşkına
Olduğunda Da Kimseye Motosikletimi Vermemiştim Yeni Aldiğimda Da Vermeyeceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)