Ben veririm ama arkadaşım da anlıcak bu işlerden
Ben veririm ama arkadaşım da anlıcak bu işlerden
Ewet burdan dewam edelim bariim alp açmış ne de olsaa
Bende alınca kimseyee wermicem walla.. Weremem de kıyamam korkarım düşer çizer diyee
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Benzer konular birleştirildi
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
dürüs olmam gerekırse ben sadece motoru ıyı kullandıgını bıldıgım bırısıne vermek isterim ama ne yazıkkı o kadar motor ıstıyen varkı artık bılen bılmıyen vermek zorunda kalıyorum tabı motoru nası surdugunu bıle bılmıyoruz nerelere gıttıgını ne yaptıgını getırrıyo alınca hasar cıkınca yaptıran gene motor sahıbı oluyo hasar gene motor sahıbıne gırıyo ıste bundan dolayıkı kımse herkeze vermesın ben sahsen artık motoru degıstırınce sayılı kısı dedıgım en fazla 2 kısı alabılır ben artık bu motorumu feda ettim
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
bence yakın bı arkadasıma bıle vermek ıstemem.. tabı eger acemıysse..
ama bılınclı bı kullanıcıysa tanıdıgım her bılınclı kullanıcıya verırım...
acemı ıse sorun dusse motora bısı olmasından cok bınıcının canına zara gelse bır aılesı ıle ıkı hastanesıyle ugrasmak var... allah korusunda oyle bı durumda kaza yapan bı kısın aılesı ıster karısı ıster arkadası ıster annesı babası basına musallat olur kımsenın kı bırde kendı duydugumuz vıcdan azabı var keske vermeseydım gıbısınden
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
wallaha su gönül hatır işleri olmasa kimseye vermicem arkadaş allah adını verdi neyse kıramadım verdim ki ben zaten kullanıorum dedi resimleri var gilerra nın 90 lık mı ne scooter ı eski onun resimleri var neyse verdim ilk 15 metre de yattı 2 si birden yere tabi koştuk her tarafı çizik ezik çürük içinde kalmış motorda çizik ve ayna kırıldı 1 daha kimseye tek başına binmesi için izin vermedim haa 1 kankam var oo hariç bazen ben arkaya otururum oo kullanır
arkdaşlar ben race imi kimseyle paylaşmam bilsede bilmesede cok sağlam işi bilen 1 kac kankim var onlarda istemezler bile ve evde erkek kardeşim var onun bile alabilmesi için belli bir yaşolgunluğuna ulaşması lazım fakat scooter ım herkezin altında geziyor ama race in şakası yok motor gitsin fark etmez ama hayat tamir olmaz
Bakın size bi olay anlatayim kankilerimden biri gxr aldı başka 1 kankisi ilk gün istemiş oda vermiş sonra alan arkadaş yavaş kullanıyormus bi ara vites değiştirirken debriajı kacırınca motor boğa kamcısı koymuş cocuk motordan dusmus motorda granaj cizinden başka bişi yok cocuğu ve motoru alip eve gitmişler cocuk evde 2 saat sonra x olmuş ona göre
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
waaaaaaaaaauuuu wwwwwwwwwwwww
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok nadir insanlara veriim.gözüm kapalı BBRR,Banro,nmurataydin a.ama şu anda motorum yok
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ben motoru kimseyle paylaşmıyorum.Kardeşimle bile.Kısa binmelere lafım yok,ama 1saatten fazla binilecekse olmazzzzz
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Benim daha motorum yok ama alınca;
Daha ben ehliyetimi bile almadan gözlerini kırpmadan bana motorlarını veren ve " olum bak dengeni kaybedersen atla, unut motoru senden degerli değil" diyen , Dostlarım Bahri ve İlhama hiç düşünmeden motorumu veririm.
OOOO OOOOOOOO
Ne arkadaşların war bea... Helal olsun.. Gerçekten böyle insanlara werilir!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben boyle bir konu açmıstım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19624
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Yaw işe bak aynı konudan ne kadar da çok warmışşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bir tek Babama vermem. ,
3 defa verdim üçünde de düştü motorla
3. düşüşü komikti bi pazar sabah erkenden anahtarı kaçırmış benmim odadan
vın turizim yolcuları sonuç öğlen döndüğünde hali komik her tarafı ot çim
içinde dizi kanıyor eyvah babamı öle görüce motor gitti dedim tabi babam bana
bağrıyor şu motoru bi kullanmasını öğretmedin diye bu arada babam bisikletede
binmesini bilmez nasıl kullancak meşhul
motorun hali direksiyon yamuk egsoz yamuk nasıl düştüyse söylemiyorda motor ot içinde bide o halde nasıl geldin be kardeşim eve kadar direksiyon yamuk gelmiş büyük başarıı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)