Arkadaşlar ben şimdiye kadar motosikletimi 1 kişiye verdim, oda 10 metre gitti düştü yan kapak kırıldı daha töbe
Arkadaşlar ben şimdiye kadar motosikletimi 1 kişiye verdim, oda 10 metre gitti düştü yan kapak kırıldı daha töbe
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
muhahahahaaaa
Güldüğüme bakma sinirden
Demek ki wermemek lazım
Benden daha titiz ve daha tecrübeli olduğum birkaç can dostum hariç vermiyorum.
Doğru cümle daha tecrübeli olduğunu bildiğim olacaktı....
istemem ama veririm , kıramam
Saygilar.
Emanet atın canı burnunda olur.ATASÖZÜ.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
tabii veririm ama şartlarım var motor kullanmayı bilecek ehliyeti olucak ve yakınım olacak bu 3 olursa seve seve veririm :D
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
ben isteğen taraftalım alllah tan kankalarım var b
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
motor bilen arkadaşıma verdim... 2,5 milyar masrafla geldi... karşıladı ama olan benım motora oldu diyceemde her şeyin yenisini aldı.. ama ben gene de vermeme taraftarıyım.. Şöyle bişey daha oluyor, elemanda ii bir makina var sen onun üzerine hiç binmemişsin ve hadi değişelim diosun.. o anda teller kopuyo mantıklı düşünemiyosun zaten.. evet olayda böle başladı zaten daha önce hiç xt 600 e binmemiştim.. :(
Wermeyin arkadaşlar ! siz beni dinleyin !
verin moturunu bizim gibiler sonra napacak bişe olursa bana gelın
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
bişi dicek sen söleee sus maa sus maaa ne demek bu
bi üzerimdekinin yazdıklarından hiçbişi anlamayınca öyle yaptım
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
valla vermem diyemem istiyorlar kıramıyosun olmuyor yani yeni motorda çok yaşanıyor sonra geçiyor bilen olursa veririm gibi istemeye istemeye
motosikletımı werdım bı arkadasa wermez olaydım gıtıı 4 yayaya carptı olume sebebıyet werdı we motorda arkadaydım we motora olnda cabası gercı tum masrafları karsıladı ama bı tur ıcın 6.000 ytl masraf actı basına o gunden sora hem benım ıyılıgım ıcın hemde bskalarının ıyılıgı ıcın wermıyorum motorumu kımseyee
Kardaşım İzzet hariç makinalarımı hiç kimseye vermem
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22686
Daha önce konuyu açmıştım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Burdan devam edebilirsiniz arkadaşlar......
Ben hiç kimseye vermem...Ufak denemeler hariç tabi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)