arkadaslar forumumuzda ılk konu acısım yardımcı olursanız cok sevınırım..bende 2004 model ybr 125 var ve cok temız cızıksız pazar gunu bı abıde zealsun gs 200 gordum racıng tıpı gıbı olandardan sızce nasıldır takas yapıyımmı ve ustune para vermelımıyım...dedıgım gıbı motorum cok temız lastıkler pırellı 1 aylık debrıyaj balatası 1 hafta once deıstı..sımdıden yardımcı olan olmayan herkeze tesekkur ederım.
NOt:konuyu yanlıs baslıga acmıs olabılırım yonetımdekı arkadaslardan ozur dılerım...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************