Motosiklet Sevdamız Ne yazıkki başlamadan bitti!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vardır bir hayır ne diyeyim
-
Benden sana tavsiye,
Kredi ile iş yapma.
Paran varsa al bin. yoksa biriktir.
Allah insanı bankalara düşürmesin.
-
hayırlısı olsun arkadaşım üzme tatlı canını
-
death adlı üyeden alıntı
Benden sana tavsiye,
Kredi ile iş yapma.
allah(c.c)razı olsun aynen katılıyorum bittim faiz ödemekten
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
death adlı üyeden alıntı
Benden sana tavsiye,
Kredi ile iş yapma.
aynen katılıyorum; bu krediye bulaşanın kolayına beli doğrulmaz.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
her işte bir hayır vardır
-
takma dostum.. kredi olayına katılıorum para biriktirmen en hayırlısı..
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
-
aslında hem iyi oldu desem dogrudur kış yaklaşıyor bu karda camurda zevki cıkmaz motor sürmenin
biyandanda zam gelmesi kötü etkiler bütün motorlar için zaten zam allahın (c.c)emri
-
walla bende bir sürü bankadan red cevabı aldım. ama yılmadın en sonunda garantiden kredimi aldım. burdaki ince husus şu;
eğer borcun yoksa maaşının 5 katına kadar kredi alabiliyorsun.
ben anadolu cetelemden 2 kere red aldım. 4500 ytl lik regal raptor için. 500 ytl peşin 4000 lira kredi kullanıcaktım ancak 700 x5 0 3500 dolayısıyla red aldım
diğer bankalar da da aynı hesap yapıldı. ben garantinin 5 Dkda kredi olayından 30 sn de red aldım 3 kere. en sonunda gittim şubeye doldurdum formumu verdim evraklarımı ancak bu kez hesap edip yazdım 3400 ytl yi 2 gün sonra onay geldi ve şu an 160 km deyim.
bir de verilen krediden masraf kesiliyor onuda dikkate alın hesabınız şaşmasın. benden 225 ytl masraf kesildi.
Türkiye'deki bu dalgalanmada para biriktirerek motor almak çok zor sen almdan yeni birşey çıkarıp zam yapıyorlar. ÖTV Tsunamisinin şoku halen geçmiş değil. birde şimdi 200-300 $ lık teminat bedeli dedikoduları da var ben şimdi ayda 152 ytl ödiicem bankaya prayı yatırmaya motorumla gidecem. onlara bana verdiklerinden daha fazla geriye ödicem ancak 3 yıl sonra 5000 ytl nin karşılığı motor olarak ne olur bilinmez ki?
şu ana kadar da belgeleri tam olup da maaş oranını doğru yazan birisinin red aldığını görmedim garantiden.
bol rüzgarlı kazasız günler.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
1. Anadolu cetelem denilen banka ........ (yazamıcam, ben de kredi aldım ordan)
2. Kredi oranlarının düşmesini bekle, şu anda tavan yapmış durumdalar..
hayırlısı olsun
-
Valla bundada vardır bir hayır.Sonunda bi tane tutturursun belki devam
-
marten1907 adlı üyeden alıntı
ya hiçbir yere borcumuz yok kredi kartı borclarımı düzenli ödüyorum sabıkam yok sebep bu iki olay dısında son 6 ay içerisinde birden fazla basvuru yaparsakmısız bankaların prosedürü geregi hepsi red cevabı veriyormus hay ben sizin kredinize... denizbank daki bireysel pazarlama müdürü acıkladı...
artık nisan ayına kadar para biriktirip alıcaz anlasılan.
yok öyle bir prosedür falan..........tanıdık mı bu müdür ? istenilen miktar için gösterilen gelir yetersiz olabilir sadece, bence çalıştıgın bir banka var ise kayıtlarını kontrol ettirmende fayda var, bu kadar ard arda red yemen eger bahsettigin kadar temiz bir kredi geçmişin var ise normal değil....
-
Söyledikleri doğru. Çok fazla bankaya başvuruda bulununca maddi zorluk içinde olduğunu düşünüyorlar.
Kredi kartlarını düzenli ödediğini söylemişsin.
Bence, kartını en uzun süreden beri ve en çok kullandığın banka hangisiyse, şubene git, ve durumu açıkla, fazla sayıda başvurudan dolayı geri çevriliyormuş, ama ben sizin iyi müşterinizim de. Belki bir yolunu bulurlar.
Bol şans
-
krediye falan bulaşma derim
motora zam gelirse gelsin, umrunda bile olmasın
çünkü nasıl olsa gelecek zam tutarı senin cekeceğin krediye karşılık ödeyeceğin meblanın çok çook altında olacak nasıl olsa.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
bu devirde borca girmeden ne alınıyo kredi alma demişiniz.
bankalara muhtaç bir toplumuz.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Valla kredi çekerek motorunu alan biri olarak kredi kullanmanı bende önermem çektiğin paranın üzerene birde faiz eklenince öde öde bitmiyor motor eskiyor borç bitmiyor sıkıntıdan başka birşey değil yani
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
-
mastergenie adlı üyeden alıntı
Söyledikleri doğru. Çok fazla bankaya başvuruda bulununca maddi zorluk içinde olduğunu düşünüyorlar.
Bence, kartını en uzun süreden beri ve en çok kullandığın banka hangisiyse, şubene git, ve durumu açıkla, fazla sayıda başvurudan dolayı geri çevriliyormuş, ama ben sizin iyi müşterinizim de. Belki bir yolunu bulurlar.
Bol şans
Bireysel kredi için başvurulsaydı (benim anladıgım taşıt kredisi için başvuru yapılıyor) haklı olabilirsin ki yine tekrarlıyorum böyle bir prosedür yada ortak karar yok, ama başvurulan taşıt kredisi ise böyle düşünülmez normalde, aynı anda bir çok yere başvurup hangisi önce kredi verirse müşteri onu değerlendirir..........bu çok normal sonuçta bir araç buldum ve acil şekilde almam gerekiyorsa tek tek gidip başvuru yapmam .........
-
Olabildiğince kısa vadede ve peşinatıda yüksek tutarsan fazla kazıklayamıyorlar.Dikkat edersen en uzun vadeden kredi vermek için ellerinden geleni yapıyorlar.Sabret bence.Kampanya olabilir kış sebebiyle.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
mastergenie adlı üyeden alıntı
Bol şans
tek maximum kartım var onu da mart 2006 da aldım birde kefil bulmak zor zoraki bir kefil buldum sagolsun arkadas kırmadı kabul etti ama aksilğin tarafına bak iş bankasıda 2 kefil istiyor. artık ugrasmıyorum kredi için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler