görülen lüzum üzerine silinmiştir...akalteke
görülen lüzum üzerine silinmiştir...akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
acı dolu bu vefasız yüreğim... olsada sıksam şu ahmak kafama!!
sagol abi yine yazmışsın . bazen bazı şeyleri anlatamayanlar vardır. sen onların sesi oluyon sagol. eline saglık
abı sen olayı asmısın ya
işte bu ya oh be Tamer Abi iznınle printliyim ben bunu. benım anlatmak ıstedıgımde buydu way eline, way klavyene, vay o kocaman aslan yüreğine sağlık. Saygılarımla
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
hani kelimelerin kifayetsiz kaldığı,
en hüzünlü şarkıların yaraya merhem olmadığı anlar olur ya....
18 saat yoğun düşüncelerden, paket paket sigaralardan ve de uykusuz bir gecenin ardından sözlerin bana ışık oldu be usta.. diyecek söz yok, eline, yüreğine sağlık...
" inandığın gibi yaşar, yasadığın gibi ölürsün!!! "
kaç kere sıktık o kurşunu beynimize... her seferinde son desekte olmuyo işte... sonunda bana acı veren duygularımı aldırdım şimdi birtek bardaki dost kaldı ömrümde.. abi yüreğine sağlık, keşke şu sevimli minik sarı kafaların içinde saygıyla eğilen olsada eklesek buraya.. sen hayal et işte varmış gibi
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
paylaştığın için teşekkürler...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
abi eline sağlık sitede bir özel yer açmalı senin için !...birde abi sen beni nasıl böyle iyi tanıdında içimi okuyorsun çözemedim.
yaşasın rüzgar kardeşliği
Zaman zulüm olduğunda yokoluşlar yaşarız. Sığınırız gene zamanın ve mekanın sahibine. Dertle başlayan zulm'ü zamanlar, Dermanı olurlar hüsn'ü anların.
Bu anlar zaman zaman hepimizde olur. Hasbelkader yazıya döktüğümüz bu yazıyı beğendiğiniz kayda değer bulup cevap yazıp okuduğunuz için teşekkür ederim
saygılarımla
akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Takipçinim.Yanlız avatardaki foto şahane görünüyor.Derlemelerinin kapağı olacak tarzda bi çalışma.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
eyvallah tamer abi yüreğine sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)