Arkadaşlar cbfler satışa sunuldu ben hemen gidip alıyorum .
fiyat listesi
http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
Arkadaşlar cbfler satışa sunuldu ben hemen gidip alıyorum .
fiyat listesi
http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
3.190 ytl, belli idi Honda'nın Çinlilere savaş açacağı, güzel fiyat rekabet ortamı kızışsın.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20324
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
fıyat super bakalım mototala geldıyse bı bakarım bugun
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
valla 2 aydır hergün hondanın sitesine girmekten bıkmıştım fiyatda güzel alırım ben bu motoru ama siyahını
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
fiyat böyle kalırsa çinlilerin hiç şansı yok bence.
Çoookk uygun. Hem honda güvencesi, hem honda kalitesi, hem honda marka prestijini bu fiyata sahip olmak çok kolay. İlk patlatma fiyatıdır bu tahminimce önümüzdeki yaza kadar 4bin lirayı görür bu motor. Alacak olan direk alsın şimdi
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
çok mükemmel bir fiyat.güle güle ybr...hoşgeldin cbf150..
cahil doluymuş burası bee..
fazlası da verilmez zaten o motora.honda olmasa alınmaması gereken bir motor.ybr al daha iyi
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
innova 3100 ytl,
cg 3900 ytl,
cbf 150 3200 ytl...
ilginç.
gel vatandaş giyeeelll motura giyeeelllll.
yamaha da kampanya yapıp, 2000 ytl'ye düşürüyormuş...çok mükemmel bir fiyat.güle güle ybr...hoşgeldin cbf150..
ooohhh mastika mastika...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bu fiyat politikasının iki açıklaması olabilir...
1- pazara giren çin malları ile rekabet edebilmek için markanın ismini kullanıp kalitesi düşük bi alet yaparsak milleti çekeriz ...zatenm hiç bir müşteri şikayeti bize gelmesin diye mail adresimizide vermiyoruz ..sorun yok bize ulaşamazlar nasılsa
veya
2-bu güne kadar cg olsun diğer modeller olsun ballı karı yaptık artık reel değerler üzerinden para kazanma zamanı geldi ...şimdiye kadar honda alanlar yansın derdine
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Tam piyasanın durgunlaştığı vakit CBF150'ler geldi. Fiyatın bir sebebi de stok fazlası 2006 model CBF150'leri bitirmektir, 2007 modeller 4.000'e satılır herhalde
güzel bi fiyat , şahsen b en şehir içinde sağa sola giderken kullanmak için bir motor arıyordum ,bu tam bana göre olcek gibi görünüyor..
bi denesinler bakalım kobaylar da ...
eheuheue, bizde güzelse alırız...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Ve arkadaşlar aklıma birşey takıldı daha doğrusu bu japon firmalarına bir sitem. Hayu madem bu kadar ucuza mal edebiliyor ve bu fiyattan bile kâr edebiliyorsanız neden fiyatlarınızı uçuruyorsunuz? Tut iki mühendis çiz kardeşim bana 5 tane scooter 3 tane chopper 2 tane naked ver çizimleri ustalarının eline yapsınlar getir türkiyede çatır çatır sat. Hem siz sürümden kazanın hem biz çinlilerden kurtulalım..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
@Jazzbass
Firmalar piyasanın şartlarını kontrol ettikten sonra fiyat belirlerler, bu esnada oligopol olmanın avantajlarını da sonuna kadar kullanırlar. Çinlilerin piyaaya girmesiyle motor piyasası üçe bölünmüş (segmente olmuş) durumda. En alt düzeyde 1.000-4.500YTL arasında Çinliler var, ortada CG125, CGL150, YBR125 gibi alt sınıf Japonlar var, üstte de ER-5/CBF500/GS500 ve üzeri üst sınıf Japonlar var (CBF250,X-MAX250 gibi 5-9.000ytl'lik motorlar arada kalmış bir grup).
Japonlar için en alt sınıfa bulaşmak karlı değil, Çinlilerin teknolojisi de en üst sınıfa ulaşmaya yetmiyor. Dolayısıyla Çinliler-Japonlar sadece orta sınıfta rekabet ediyorlar. Rekabetin semeresini de 3400'e YBR, 3200'e CBF alabilen biz görüyoruz
@SAVASXXL, "Türkiye'de ilk defa". Aynı motoru (atıyorum) Brezilya için üremişlerdir, sezonda satamadıkları 2006'ları da bize satıyorlardır.
ben bu siteye üye olduğum vakitler tvs apache topiğini gördüm ve motoru inceledim.bayağı hoş gözüküyor.tvs motorlarını kullananlar da hallerinden memnun.satışa sunulunca mutlaka inceleyeceğim.ve cbf den daha güzel bir motor.daha güçlü,daha havalı.cbf nin tipinde yok meymenet.hiç sevmedim ya.mondial 150 kn bile güzel bu motordan.adamlar hiç olmassa adam gibi bi projesini falan çizdirmiş motorların.çinli minli ama adamlar yapmışlar işte.koskoca honda adam gibi bi motor yapmaktan aciz mi?
yani sonunda millete çin kazığından sonra japon kazığını da gösterecekler.her yönüyle tvs apache diyorum.itirazı olan varsa söölesin.hazır tartışma ortamı bulmuşken.
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
bu motor nerede üretilmiş? bilen varmı?
ya da, bayiye gidecek olan varsa sorsun lütfen.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)