Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Fuar Hakında İzlenimler...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pc,mzik ve imdide motorsikletler :)
    Fuar hakkında yazmadan önce skull arkadaşıma bana davetiye temin ettiği için çok teşekkür ettiğimi belirtmek isterim Sağol varol skull. İlk defa fuara katıldığımı belirtmek isterim arkadaşlar..Aslında ben daha tatlı su motorcusuyum yani bu konuda çömezim.İlk başlangıç olarak bir speed fight temin ettim ve daldım olaya. Faurda aksesuarlar biraz indirimli olur diye düşünüyordum ama maalesef indirimli hiç birşey bulamadım...
    Sadece Harley Davidson standında bir tane çizme alana ikincisi bedava die bişey yazıyordu.Önce inanamadım..Ama 175 Milyon Türk Lirası karşılığı iki tane cillop gibi harley bot sahibi oldum..Kız arkadaşım saolsun..Aslını kendine bedavayı bana verdi . Bide yine alt katta promosyon amaçlı kask temizleme yapıyorlar..Ben bnm airoh kaskı cillop gibi yaptırdım allah razı olsun..Şimdilik bu kadar yarın için fuardan iki tane daha davetiye temin ettim gidicem tekrar.
    Hepinize bol güneşlişzevkli sürüşlü günler temennisiyle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Pek bir yorum yok. Bize de çizme alsaydınız
    DBTYSG

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Berktenin soyledigin gibi fuarda pek bir indirim yoktu
    hondanın sozde motosikletlere yaptigi indirim cok ilginci buyuk ihtimalle
    honda bayileri butun motorları bayi fiyatına aldılar :(
    Sadece bir kask ve kiyafet satan bir yerde dolar kuru bir milyon olarak belirlenmisti sonucta bu kurla bile kar edebiliyorlarsa normal zamanda milleti
    biraz kazıklıyorlar galiba

Motosikleti
    CBR1000RR
    HONDAya laf atmayalım
    Arkadaşlar ben izlenimlerimi aktarayım. Diyeceksiniz ki gittin mi? Sadece girdim çıktım. Evet Harleyden çizme alamadığımı, şu KEVLAR pantalonları inceleyemediğime, Lastik, akü gibi aksesuarların fiyatlarını öğrenemediğime çok çok üzüldüm yahuuu. Arifi bile göremedim fuarda. O kadar hızlı dolaştım. 10 dakika kalmadım diyebilirim. Buluşma nasıldı arkadaşlar. Biz perşembeden beri iş yerinden çıkamadığımızdan bir gece (Cumartesi ) Tekteker arif, pınar, acun, hakan,cuneyt, murat ile beraberdik. Bebekte gece 02:00ye kadar oturduk sohbet ettik. Ama tüm Türkiye'den gelen arkadaşları görmek hep beraber olmak isterdim. Sizin de fuar izlenimlerinizi alalım. Bu arada resimlerde berkay çok artizzz , Erhan çok masum , cuneyt çok medyatik , İsmail patron gibi çıkmışlar
    Ben gidince otomatikman 1000RRa kitlendim. Başka bişi görmedi gözüm. Zaten zamanımda yoktu. Neyse bir sonraki daha güzel buluşmalara gelebilmek ümidiyle
    DBTYSG

Motosikleti
    CBR1000RR
    Bu arada şunu da itiraf etmeliyim. Site yapılınca nasıl olacak bilmiyorum ama yukarıdaki toplu resim çok hoş. Ama resmi çeken olarak o resimde olamamak çok kötü beeee
    Fotomontajla atın beni o resmin içine
    DBTYSG

yapmayın arkadaşlar içim acıyo gidemediğim içinn zatiiii anlatmayınn
    Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )

Motosikleti
    CBR1000RR
    Gitseydin kardeşim. Eminim sırf toblerone getirmek zorunda kalmamak için gelmemişsindir cimri seni
    DBTYSG

keşke öleee olsaydı yaa o yüzden plan yapmaktan nefret ediyorummm olmuyo ya tutmuyo bu planlar
    Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )

aliberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750S
    fuarın nimetlerinden sonuna kadar yararlandım diyebilirim. biz perşembe gittik euro kurunu 1 milyondan hesaplıyorlardı ve fırsat bu fırsat takımı düzdüm bir tek pantolon kaldı
    yukarıdaki toplu resim bencede cok iyi olmus ama gönül ister herkesin altında bir motor oile cektirelim
    06 AB 3263
    0 Rh+
    Bugün kaç motorcuya selam verdin?

ohhh ne güzellll

ohhh ne güzellll

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Alıntı aliberkay adlı üyeden alıntı
    fuarın nimetlerinden sonuna kadar yararlandım diyebilirim. biz perşembe gittik euro kurunu 1 milyondan hesaplıyorlardı ve fırsat bu fırsat takımı düzdüm bir tek pantolon kaldı
    yukarıdaki toplu resim bencede cok iyi olmus ama gönül ister herkesin altında bir motor oile cektirelim
    aliberkay sende ne var motor ??

juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar
    resim gerçekten çok güzel olmuş hani derler ya son pişmanlık fayda etmez arkadaşlar bu buluşmaları 2-3 hafta öncesinden duyuruldu ve forumlarda yazıldı istanbulda olup gelmeyen arkadaşlara gerçekten kırıldım ben çünkü alanyadan geldim 7 gün kaldım istanbulda neyse sağlık olsun bi dahaki sefere inşallah
    MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

mustafa42121 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vay arkadas fuara gidenler sikayet ediyordu ama aslinda o zamanlarda ayniymis. Baksana suna :0

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler