arkadaşlar demin arkadaşla konuşurken sanki ben yazıyomuşum gibi arkadaşa kufurler yağmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım bi akıl verin benim ki durmuşş durumda acil yarımmmmmmmmm HELLLLPPPPPP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........!!!!
arkadaşlar demin arkadaşla konuşurken sanki ben yazıyomuşum gibi arkadaşa kufurler yağmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım bi akıl verin benim ki durmuşş durumda acil yarımmmmmmmmm HELLLLPPPPPP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........!!!!
msn inini şifrenle girmeye çalış başarırsan hemen şifreni değiştir.yok giremiyorsan gizli sorunu dene yok o da olmassa soğuk bi su iç...
Eğleniyor muyuz?
O NASIL OLUYOR??
SEN MSN D ESIN VE BİRİLERİ S ENIN MSN İLE YAZIYOR OYLEMI??
DİĞER BİR YERDEN SENIN MSN AÇILDIĞI ZAMAN SENIN YAZDIĞIN PENCERE OTOMATİK OLARAK KAPANIR...
kusura bakma ama
ya ben anlamadım
yada farklı bişey var..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Arkadaşım tanımadığın yada sana gıcık olan biri sana trojan atmış plabilir bu şekilde senin msn adresinden konuşabilir ismini değiştirebilir veya senin Pc de ne yaptığını görebilir.Eğerki trojan yediysen makinana format atmak zorundasın başka çaren yok.Ama kullandığın Anti-vir iyiyse trojan yemiyorsa IP karışıklığından dolayı olabiliyor bazen,çıkıp tekrar girmeye çalış
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
http://forum.donanimhaber.com/m_8850936/tm.htm
Yukarıda resimlerle anlatılmış, deneyebilirsin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Microsoft Türkiye ile irtibata geçebilirsin.
Tel: 0 (212) 33 66 999
Eposta: iletisim@microsoft.com
Malesef adresi unutman gerekecek bana da gecen sene oldu...malesef cogu arkadasımın msn ini tekrar bulamadm ...:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)