Mondial servis ve yedek parça problemleri...
Reklamlar
-
Selam Arkadaslar Ben Nazilliliyim ..Asyamotor ve mondial motorlarin anabayisi burasi koskoca yaptıklari yedek depolar var İnanin burda olmama ragmen ayni sorunlari bende yasiyorum bende asya 150 t var İnanmassınız motoru alali 6,7 ay oldu bir tek parcayi garantiye sokamadim ..Egzos bozuldu degistirmediler adam idare et bole kullan diyo... Servisteki insanlar cok ilgisiz..Ve Arkadasim mondial dıs sorumlusu cine gidip geliyor bu motorlarin maliyeti sadece 300 milyonmus ..Bence bu motorlari almayin Baska birsey demiyorum
Reklamlar
-
valla arkadaslar ben motordan da servisten de memnunum (ikinci servis cok ii cıktı )
-
29 Haziran 2008, 00:48
-
16 Temmuz 2008, 14:55
:d:d:d:d:
ya biladerler bende mondial 150 hs var 3 senedir biniyorum afedersin motorla 1000 kg lık taksi bile cektımmm motorda hala hic bir sorun yok iki kiside 135 yapıyooo ama arkadasın dedhi gibi mars motorunun ordan cokk az yah atıyorr ama ayda 16 ytl lık dehil oda artık conta sertlesti tahminim onu dehismem lazım motra bi bu ssendee masraf yaptım oda kayısı ve hava filtresi yane motor sıfır mastafla gidiyor 2 ayda bir yah tmm lıyorum:D:D:D:D:D:D: anlasılan bazı motorcular parca calıyor bosuna dememisler ustanın iyisi artırırmıs diye:D:D:D:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler