- Yetenek mi? Eğitim mi? Yoksa ikisi mi? -
Reklamlar
-
Reklamlar
-
3. şık ...
çok t anıdığım ellerinden beceri gerektiren şeyler yapan insanlar motosiklet kullanıyorlar ama fren ve debriyaj bağlantısını bir arada kullanamadığını söyluyorlar
ama şunuda söyleyım süper zeki olmaya gerek yok sadece içinizde o motosiket aşkını hissetmenız öğrenmeznız için en büyük s ebebtir...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
bence dünyadaki her iş yenek işi... ki herkeszin kendine has bi yeteneği var. herkez eğitimle aynı işi yapabilir ( çalışarak körelmiş yetenekler belki iyi duruma gelbilir) fakat önemli olan kişinin yeteneklerine bağlı olarak o işi kavrama ve ilerletmesindir. şuda varki çok yetenekli biri belki yeteneksiz birinin yapmayacağı bi hatayı yapabilme olasılığını var olmasıda ilginç bi noktadır. bu dünya kavramsalları kafa karıştırıyor bazen :D
-
bence doğuştan yetenek falan hikaye bunlar işin cacanlı bölümü... ehliyet alıp pratik yapan herkes kullanabilir eğitim şart yani
...........KARAALİ.........كاراالط
-
Bu konuya şu şekilde örnek verebilirim. Valentino Rossi çok yetenekli ama bir o kadar da eğitimli. Eğitim almasa bu kadar başarılı olacağını sanmıyorum. Beceri, deneyim, eğitim... Bu üç özellik bir arada olursa sürüşünüz zaman içerisinde mükemmelleşir. Bu işin büyük bir kısmı beceri de olsa tek başına yetmiyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Bir resim koysam daha iyi reyting alır heralde bu topic... Genelde bu şekilde ilgi görüyor...
-
Bence eğitim biyere kadar yeterli olur ama işin içine birde yetenek girerse bence hem güvenli hemde daha sağlıklı olur....
-
boy sanırım Valentino Rossi iyi bir örnek...
-
Motosikletçi olunmaz, doğulur.
Eğer bir işi severek yapıyorsanız eh çokta kabiliyetsiz değilseniz o işi güzel yaparsınız zaten.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Eğitim, insanın icindeki beceriyi daha net sekilde ortaya cıkarmasını saglar.
Yetenek + egitim = bilinçli ve kusursuz sürücüler
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
başlangıçta istek ve cesaret
öğrenene kadar sebat(azim ve kararlılık)
daha hızlı öğrenmek için yetenek
bunları ayakta tutabilmek için para
gereklidir
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence en başta eğitim ben motora başlamadan vitesin nasıl atılacağını bile bilmiyordum ondan sonra beceri aldığın eğitimin karşılığını verebilmek
-
bu dediğiniz motogp yarışçısı veya motosiklet akrobatı olmak için olsa dediğiniz gibi yeteneğin önemi çok fazla olabilir belki ama bence iki teker üzerinde durmaktanm başka yetenek gerektiren bişey yok ki o da aslında çok fazla yetenek isteyen bişey değil bence istedikten rahatlıkla başarılabilecek bişey motosiklet sürücülüğü bence istek önemli ve o riski göze almak sonuçta çok riskli bi olay aslında hatta bunun için ben kaza videolarının da silinmemesi taraftarıyım sonuç ta insanların yaptıkları hataların nelere maal olabileceğinin farkına iyice varması gerekiyo
siteden bi arkadaşımız ayaklığı açık unuttuğu için oldukça büyük bi kaza atlatmıştı yani tamamen bizim sorumluluğunuz da olan bi sebep yüzünden de büyük bi kaza yaşayabiliriz bunun için en önemli şey sorumluluk bence motosiklet kullanımında istedikten sonra başarılabilir ama önemli olan bi kaza sonucu sonlanmamış bir hayat boyunca motosiklet kullanabilecek sorumluluğu göstermekte
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
necdet adlı üyeden alıntı
ben motora başlamadan vitesin nasıl atılacağını bile bilmiyordum
İyi karakola götürmedin Necdetcim motoru... Latifemi bağışla...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
yetenek. biz eğitimmi aldık kendi kendimize öğrendik. tek şık YETENEK
ne kadar eğitirsen eğit yetenek yoksa olmaz. asla olmaz asla
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
cgl125 adlı üyeden alıntı
istek önemli ve o riski göze almak
(İstek) Motora biniyosan zaten istediğin için biniyosundur... (Risk) Hayatın gerçeğinde zaten her an her dakika vardır... Düşüncene saygım var tabi ki... Sonuç ise zaten (göze almak) tır...
-
teoriden daha çok pratik yani tecrübe önemlidir motosiklette. yani örnek olarak counter-steering (gidona güç uygulayarak dönme) le ilgili yazıyı okuyup ben süper motosiklet kullanırım diyemezsin, hem okuycaksın hem uygulayacaksın... tecrübesi çok olan motorcu daha iyi motorcudur.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
ice300 adlı üyeden alıntı
teoriden daha çok pratik yani tecrübe önemlidir motosiklette.
Yeteneğin olmaz ise tecrüben kafi gelmez bence...
-
007 adlı üyeden alıntı
Yeteneğin olmaz ise tecrüben kafi gelmez bence...
yetenek tecrübeyle kazanılmazmı? ilk motosikletle bindiğim günle bugün arasında çok fark var..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler