görülen lüzum üzerine silinmiştir...akalteke
görülen lüzum üzerine silinmiştir...akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
En hüzünlü mevsim , güz mevsimi aslında yeni doğuşlara hazırlık ama insan yinede bunu görmüyor...
hüzünleniyor her yapark döküldükçe helede motosiklete binen insanlardansanız ayrılacaksın s anıyorsun motorunda.. karların tipilerin habercisi sanıyorsun güz mevsimlerini..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Gerçekten sonbaharda yaşadığımız duygular bunlar eline sağlık tamer abi
Bahara çıkarsak akalteke bu yazının tam zıttını bekliyorum senden. Eline, yüreğine sağlık...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
iy akşamlar tamer abi hakikaten şaiir ruhlu vede çok duygulu bir insansın yahu yureğine sahlık bak gerçekten duygulandım şimdi
Cihan Hoşgür
sağolun arkadaslar güz hakikaten en zor mevsim ve anlatılmasıda bir o kadar zor. Bunu birde motorcu gözüyle görmek ve anlatmak oldukca zor bir şeyler karaladık işte. beğendiğinize sevindim sağolun
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
elıne yuregıne saglık akalteke abı
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Sen bitanesin be dostum bitane
İyiki varsın burda ve hep burda kal olurmu.bizi mahrum etme duygularından yüreginin sesinden
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)